Şimdi Ara

Aşureler gelince -Geçmişten Geleceğe..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 12-13 sene önceleriydi. Henüz 8-9 yaşımda ya varım ya yokum. Neyse kapı çaldı koşarak ben açtım. Benim yaşıtlarımda bi kız, alt komşunun kızı. Baktım elinde bi tepsi var içinde de 6 tane aşure var, bizim ailede 6 kişi olduğudan teşekkürler deyip tepsiyi aldım. Neyse koyduk masaya abim ablam ve ben direk giriştik zaten birer tabağa, sonra babam geldi bi tabakta o götürdü derken kapı çaldı. Henüz aşureler geleli 5-6 dakika olmamıştı, yine kız gelmişti. Hayret dedim galiba boşları alacak, o sırada kız her eve bi taneymiş demesiyle ben yıkıldım. 3 saniye de kafamın içinden binlerce düşünce geçti, napmalıydım, utançtan yerin dibindeydim. Çaaat kapıyı kapatıp anneme koştum, Anne her eve bi taneymiş biz hepsini aldık ve dört tanesini yedik yedim. Annem gayet soğukkanlı şekilde kalktı kızla beraber alt kata indiler. Ben korkudan hemen yatağıma girdim, uyuyor gibi yapıyorum zaten utançtan yerin dibindeyim. Neyse annem anlatmış durumu komşuya bayağı samimiydi zaten annemler. Olay kapatılmış dün aklıma geldi ve anneme komşuya bi tepsi dolusu götüreyim de durumu eşitleyeyim diye takıldım. Annem de o sıra bi tepsi hazırlamış götürmem için. Tabi yıllarca konuşamadığım kıza da bu yolla yürürüm düşüncesiyle aldım tepsileri hafiften aşşağı indim. Kapıyı çaldım ki karşıma kel, göbekli bi adam çıktı. Hay mehmet amca kapıya neden sen bakarsın ki derken arkadan kız belirdi. Göz kırpmamla kız geldi tepsiden bitane alıp yemezzzler dedi ve göz kırptı ben bu sırada tutamadım kendimi güldüm ve hepsi sizin dedim. İyi o zaman içeri gel beraber yeriz lafını duymamla kendimi zindan da buldum. Ah be komşu kızı sende mi zebani cıkacaktın, bu hiç olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangalf -- 16 Kasım 2013; 2:35:36 >

• Zebani
  • OKUMAYINNN !!!! ZİNDAN VAR
  • Oysaki inanmıştım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel teprik
  • Ciddi ciddi okudum.
    Yapmayın şunu artık :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LS_Elemento -- 16 Kasım 2013; 3:59:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddi ciddi okudum(
    Yapmayın şunu artık :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ctrl+f>zebani>2sonuc bulundu= OKUMADIM OKUMAYIN

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okudum, zabaha karşı iyi geldi. Güldürdün onun için bloklamıyorum.

• Güzel olmuş lan

• ben geri döndüm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.