Şimdi Ara

Astral Seyahat Güncesi[ssli]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
3
Favori
8.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saati 3 e kurdum, son hazırlıklarımı tamamlamaya çalışıyorum. Sonkez sitelere bakıp bilgi topluyorum birazdan yatıcam. 3 te uyanıcam bişeyler yicem biraz gezince perdeyi hafif açıp hafif ışıklı ortam sağlıcam sonra okudğum teknikleri uygulama çalışcam, deneyimlerimi bu başlık altında toplucam. Bi kez daha deney için kendimi feda ediyorum hadi hayırlısı başıma bi iş gelmese bari.

1.Gün, saat 23:45: Normalde böyle şeylerden korkmam ama bi tırstım şimdi böle. okudğum şeylere kendimi hazırlamaya çalışıyorum. Bu msjı atıp uyucam. saat 3:10 gibi bi msj daha atarım
     Astral Seyahat Güncesi[ssli]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pişican -- 11 Mayıs 2010; 23:16:23 >

• Gazan mübarek olsun. Fazla uçma, dünyadan çıkarsan güneşe yaklaşma ruhun yanar ölürsün.
  • çok yararlı bir başlık olur keşke önceden Lusid ile başlasaydın
  • Daha önce yaptım, aklından sakın çıkarma şunu; korkacak hiç bir şey yok merak etme. Korkmanın tek sebebi bu işin gece yapılması ve yalnız olman. Ayrıca hiç bir şey düşünme ve astral bedendeyken ayrıltılara odaklanma.Ayrıntılara dikkat ettiğin an kendini gerçek bedeninde bulursun. Astral bedendeyken gördüğün bazı şeyler ters, yamuk yumuk vs. olabilir. Buna aldırma, keyfine bak ve ilk deneyimin olduğu için fazla uzaklaşma

Başarılar.
  • Kolay gelsin hocam. İnşallah başarırsın. Gece sonuçlarını bekliyorum.
  • Sende ışık görüyorum ,başaracaksın gibime geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Telefonun modeli nedir

Kolay gelsin
  • GİTMEDEN ONCE Y...JiZZ E BAK
  • yorumları okuyunca bi kez daha heyecanlandım, en iyisi okumayım yapana kadar

dua edin bana

neyse tamam korkmucam gittim ben
  • Ulan sakın yükselince milletin anasına bacısına bakma, yakarım çıranı.
  • Daha önce astral seyahat gibi şeylerle hiç uğraşmadım ama bazen uyurken aniden vücuduma bir şey oluyor irkilip titriyorum sanki bir yere düşmüşüm gibi.1 saniyelik bir olay sonra geçiyor ve fazla önemsemeden uykuya dalıyorum.Bunun astral seyahat ile ilgisi olabilir mi? Bilmeden veya farketmeden yapmış olabilir miyim?
  • Başarılar dilerim Açıkçası ben yapamadım ama denemiştim biraz korkabilirsin, çok garip oluyor çünkü titriyorsun felan ...
  • SS almayı unutma

quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

Daha önce astral seyahat gibi şeylerle hiç uğraşmadım ama bazen uyurken aniden vücuduma bir şey oluyor irkilip titriyorum sanki bir yere düşmüşüm gibi.1 saniyelik bir olay sonra geçiyor ve fazla önemsemeden uykuya dalıyorum.Bunun astral seyahat ile ilgisi olabilir mi? Bilmeden veya farketmeden yapmış olabilir miyim?

Dün gece banada oldu Sanki biyerden düşüyorum gibi oldum hemen gözlerimi açtım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moltherion -- 5 Mayıs 2010; 23:57:58 >

• Kamera hazırla karşına koy. Belki bi' şeyler görürüz.
    Bknz: Panoromal Activity.
  • Takipteyim Umarım Başarırsın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drazah -- 6 Mayıs 2010; 0:00:04 >
  • geçerken buraya da uğra.
  • Astral seyahatin en büyük, en önemli sırrı başlamadan önce uyuşturucu almaktır.
  • Canım Astral seyahat çekti.Nasıl seyahat edebilirim?Yapılması gerekenler nedir? Ana konuyu verebilir misiniz?
  • hadi bakalım bekliyoruz
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.