Şimdi Ara

astra sedan & megan sedan karşılatırma hangisini tercih ederdiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu iki modeli karşılaştırabilecek arkadaşlar varsa yorum yapabilirler, fiyat olarak astra daha ucuz 60 binden başlıyor, megan sedan çok yeni ve biraz daha pahalı ortalama 70-80 binlerde.
    ama özellik ve kalite açısından ve fiyat/performas olarak hangisi daha uygun ya da bu ikisinden de daha iyi şudur diyeceğiniz bir model olabilir tabiki bu fiyat bazında ,

• Ben sırf fiyattan ötürü Astrayi Daha uygun buluyorum,50bine en boş B segmenti araba satılıyor Astra 56bine C veriyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astra Sedan bence en alınası araçlardan. Ayrıca corollada öyle. Corolla ve Astra yeni kasaya geçince C segmenti almak iyice zorlaşacak. Zira yeni kasa diğer araçlarla aralarında neredeyse 2.el iyi bir araç farkı var.
  • Astrayla megan kiyaslamasi ben yapamam.

• Yeni kasanın sedanı çıkınca yaparsınız o karşılaştırmayı

• Astra J Sedan'ı, Megane 3'ün Sedan'ı ile kıyaslamak doğru olurdu ama yok malesef. Megane 4 Sedan bir üst nesil bir araç olduğu için Astra J'ye göre üstün yanlarının daha fazla olduğunu düşünüyorum.

Elimde sıfır araç alacak para olsa gidip dolu bir Megane 4 Sedan alacağımı hiç düşünmüyorum. Aynı yaşlar ve kilometrelerdeki Megane II ve Astra H arasında dirilik ve sürücü arabası olarak bakılınca farklar var. Aynı durum Vectra C ile Laguna II arasında da mevcut.

Kilometreler ve yaşlar yükseldikçe Renault, Opel'e göre daha çabuk yaşlanıp dökülmeye başlıyor. Aynı nesil araçları kıyaslayacak olursak:
    Uzun süreli ve zorlayıcı koşullarda binilecekse, uzun yol yapılacaksa Opel, kısa süre ve düzgün yollarda, şehiriçinde binilecekse Renault tercih ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: createemir

Astra J Sedan'ı, Megane 3'ün Sedan'ı ile kıyaslamak doğru olurdu ama yok malesef. Megane 4 Sedan bir üst nesil bir araç olduğu için Astra J'ye göre üstün yanlarının daha fazla olduğunu düşünüyorum.

Elimde sıfır araç alacak para olsa gidip dolu bir Megane 4 Sedan alacağımı hiç düşünmüyorum. Aynı yaşlar ve kilometrelerdeki Megane II ve Astra H arasında dirilik ve sürücü arabası olarak bakılınca farklar var. Aynı durum Vectra C ile Laguna II arasında da mevcut.

Kilometreler ve yaşlar yükseldikçe Renault, Opel'e göre daha çabuk yaşlanıp dökülmeye başlıyor. Aynı nesil araçları kıyaslayacak olursak:
    Uzun süreli ve zorlayıcı koşullarda binilecekse, uzun yol yapılacaksa Opel, kısa süre ve düzgün yollarda, şehiriçinde binilecekse Renault tercih ederim.

Renault u güzel özetlemişsiniz benimde hep bu dikkatimi çeker.

Renault ilk 3-4 yıl iyidir sonra hızla yaşlanır içinden dışından her yeninden segmenti bir Vw yada Opel den çok daha çabuk yıpranır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.