Şimdi Ara

Astra K body kit set hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2016 astra k için body kit set bakıyorum. ön ek, difüzör, yan marşpiyeller ve spoyler olarak. apaçi işi değil tabi sadece arabayı güzel spor gösterecek bir set. sonra da krom çıta seti yapacağım.

daha önce hiç bu işlere girmediğim için bilmiyorum.

internetten boysız alınıp boyatılıp mı taktırmak doğrudur?
    fiberglass mı polyester mi plastik mi daha iyidir?

araç neptün mavi, renk vs sırıtmayacak şekilde boyayabililer mi?

istanbulda yer tavsiyesi olan var mıdır?

örnek veriyorum şöyle bir set nasıldır? not: bu difizörü sevmiyorum sadece örnek olarka attım.
    kendim boyasız alsam ve bu işi yapan yerlere boyayın takın desem nasıl olur?

ya da tek tek istediğim beğendiğim ürünleri seçip alsam?
    https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-aksesuar-tuning-astra-k-body-kit-set-astuning-garage-597274411/detay

-
    https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-aksesuar-tuning-opel-astra-k-2015-plastik-boyasiz-yan-arka-spoiler-on-tampon-eki-470508894/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falterubbix -- 6 Eylül 2018; 18:22:9 >

• fiberglass çok dayanıksız diye biliyorum hocam.Arka difizör de çok kalitesiz ve uyduruk duruyor başka modellere bakmanızı öneririm.Keyifli sürüşler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainTeeemo

fiberglass çok dayanıksız diye biliyorum hocam.Arka difizör de çok kalitesiz ve uyduruk duruyor başka modellere bakmanızı öneririm.Keyifli sürüşler.
    intertte hep bu tip şeyler var bu tip siteler yerine direk google'da arayarak denedim yine bulamadım ahım şahım bir set.
  • https://www.mayukdizayn.com/

Bu adamlar ağırlıklı olarak Astra üzerinden yapıyorlar işlerini. Kendi kullandıkları da bir Astra vardı, İnstagram hesaplarından bakabilirsin. Öneri değil, sadece ürün çeşidi biraz fazla. Tanışıklığım, alışveriş yapmışlığım yoktur ama sahibindende bulduğun adamlardan daha güvenilir olacaklarını düşünüyorum.
  • Biraz malzeme hakkında bilgi vereyim dilim döndüğünce.

Fiberglas sert ve darbelerde esneme payı çok az olduğundan kırılgan bir malzemedir. Ancak plastik malzemeye göre ucuzdur.

Fiberglas kullanılacaksa bunun mümkün olduğunca darbe almayacak yerlerde kullanılma taraftarıyım. Örneğin , Cam spoileri. Bagaj Spoilerı hatta yan marşpiyeller gibi.

Ancak Plastik malzemeleri ön ve arka tamponlarda uygun görüyorum. Ancak ufak bir not düşeceğim dediğim gibi fiyat farkı şayet araçtan araca göre değişssede. Aracınız cok basık değilse ve kasis/kaldırım türevlerine dokunma riski yoksa komple fiberglass yapılır güzelcede binilir. Plastiği basık araçlara öneririm ben.

Zaten bir kaza anında fiberde kırılacaktır, plastikte. umarım anlatabilmişimdir.

Not : Kesinlikle boyalı almayın. Fiberden çıkan malzelerde çapaklı diye mi tabir edilir bilmiyorum, Bi elden geçmesi lazım hafifçe. Tanıdık bi boyacıya götürürseniz hem ufak rötuşlarını yapar hemde içinize sindiği gibi boyar. Boyalı almayın boyalı almak pişmanlıktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uza -00- -- 8 Eylül 2018; 10:31:9 >

• Spoiler alacaksan işe yarar bir parça al varsa fabrikasyon olanı onu seç, marşpiyel vs süs ama spoiler faydalı bir upgrade mühendislik gerektiren birşey , bir sürü rüzgar tünelinde aerodinamik hesabı yaparak hesaplanıyor. Hesapsız uyduruk birşey takarsan yakıt tüketimini aşırı arttırabilir. Aerodinamik bozulursa yol deneyimiminde bunu hissedersin, veya tamamen süs eşyası gibi hiçbir işe yaramayan bir parçada takmış olabilirsin...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yorumlar için teşekkürler

okuduğum kadarıyla şu ki internetten bir şey alınmaz, bu işi yapan bir yere gidip görerek almak mantıklı.

sorun bu yeri bulmakta şu an, istanbulda sanayilerde dünya kadar tuningciler falan var tabi ama kazık da yememek lazım.

varol olcam bu attığınız yerdeki ürünler çok güzel duruyor. yerleri de bayrampaşadaymış. ben bunlara atlayıp gideyim olmadı, bir günde ne kadar yapabilirler bilmiyorum tabi ama olmadı her cumartesi gider bir iki parçayı yaptırırım.

zaten asıl istediğim güzel bir difüzör, arabaya gerçekten bambaşka bir hava katıyor difüzör. ön etek ve marşpiyel zaten standart gibi bir şey. spoiler fabrikasyon güzel şeyler de var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Leon 1.5 TSI / Manuel Hk.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.