Şimdi Ara

ASTRA J KASA 1.3 CDTİ KULLANICILARI (82. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.556
Cevap
45
Favori
512.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KontPlus

quote:

Orijinalden alıntı: ygulbahar

1.3 cosmo sahibiyim, 7-8 kere dag yoluna gidip gelmek zorunda kaldim fethiye de. Her cesit yoldan geciyosunuz bu yolda, tas, toprak, asfalt, bozuk asfalt, kaldirim tasli yol vs. Toplamda bu yolda gittigm mesafe 300 km yi gecmez. Artik arabanin heryerinden plastik tikirtisi, gicirtisi, viziltisi geliyor. Malzemeden calinca boyle oluyomus demekki :) siz siz olun astrayla bozuk yolda araba kullanmayin ;) her macerada daha da soguduyorum arabamdan, aldigim icin bin pisman oldum desem yeridir. Alanlar kazasiz belasiz kullansinlar, almayanlar bi kardes tavsiyesi olarak algilayin lutfen, yeni astra yol tutus ve far teknolojisi disinda arti olarak tek bi ozelligi bile olmayan bi arabadir, test edildi ve onaylandi ;) cidden arabayla alakali merak ettikleriniz varsa cevaplayabilirim, camur attigimi dusunmesin kimse, ben de begenerek almistim sonucta, burdan direk alinti yaparak cevaplarim, haksizsam da tartisip konusuruz, forum bunun icin degil midir zaten ;)

Yanlis secim yapilmis maalesef, o zaman arazi araclarinida cocuk parklarinda kullanalim bari, bu kadar zorlamaya hic bir model ve marka dayanamaz. ::)
    I love Astra 1.3J

Anlasildi bu sayfada yazilanlar duzgun okunmuyo :) hafta sonu gidip daha cok dagilmadan arabayi verip guvenebilecegim bi markayi alicam, "size" iscilikten yoksun, malzemeden calinmis, hantal astralarinizla mutluluklar dilerim :) bu yazdiklarimin dogrulugunu bilincli "suruculer" onaylicaklardir okuduklarinda, hatta uzuleceklerdir benim gibi, ama saglik olsun artik :) hepinize kazasiz belasiz surusler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar son zamanlarda Edition için fiyat alan oldu mu?
    Dizel...

• ya arkadaşlar benim ruhsatta araç ağırlığı 1503 kilo yazıyo... bildiğim kadarıyla 1300 küsür olması gerekmiyo mu... yanlış mı yazmışlar? ne gibi bir sorun oluşturur bu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: akgulyakup

fiyatı izmirden-uşak-balıksesirden aldım 45900 den aşağı vermiyorlar. zaten bu fiyatlar makul filan diye hikaye okuyrlar ben bekleyecem

Ben bekleyemedim... 45900 + park sensörüne tav oldum Bir bayi önümüzdeki ay zam geliyor dedi bilmem ne kadar doğru...

• sonradan takılan navigasyon markası olarak ne öneride bulunurusnuz arkadaşlar marka olarak

Orijinalden alıntı: barb_aros

quote:

Orijinalden alıntı: akgulyakup

fiyatı izmirden-uşak-balıksesirden aldım 45900 den aşağı vermiyorlar. zaten bu fiyatlar makul filan diye hikaye okuyrlar ben bekleyecem

Ben bekleyemedim... 45900 + park sensörüne tav oldum Bir bayi önümüzdeki ay zam geliyor dedi bilmem ne kadar doğru...

hayırlı uğurlu olsun bencede zam gelir bu fyatlar dip seviyesi galiba...

Orijinalden alıntı: 26_____

arkadaşlar bnde focusla astra arasında kaldım ama bnde 190 boy var ve astraya sığmadım dar mı geldi bn mi ayarlayamadım aklım karıştı

astraya sığamadıysanız focusa da sığamayabilirsiniz, sonuçta büyüklük açısından çok da farklı değiller.

Orijinalden alıntı: karavana

quote:

arkadaşlar bnde focusla astra arasında kaldım ama bnde 190 boy var ve astraya sığmadım dar mı geldi bn mi ayarlayamadım aklım karıştı

astraya sığamadıysanız focusa da sığamayabilirsiniz, sonuçta büyüklük açısından çok da farklı değiller.

ya ne biliyim focus daha yüksek filan geldi yada satış temsilcisi kıl biriydi ön yargılı yaklaştım arabaya
  • astranın kabini geniş olmasına rağmen belki renk belki düğme çokluğu belki dizayn belki de hepsi yüzünden insana çok ferah gelmiyor. bakınca yav ben buraya sığmam ya da rahat hareket edemem diyorsunuz ama oturunca öyle olmuyor. biraz da koltukların özelikle yan destekleri sizi çok kavradığından öyle hissedilebiliyor. yoksa aracın aks ve dingil mesafelerine bakarsanız sınıfının en genişlerinden birisi olduğunu görürsünüz.
  • quote:

ben 190 arkadaşım kullandı aracı 195 nasıl sığmadınız koltugu geri cek ve en aşağıya indir, hatta oldukca aşağıda bıle kalıyorum
    biraz önce gedizleri aradım astra yeni sport paketine 51,200 tl fiyat aldım yanında karter koruma hediyesiyle beraber. sanırım biraz zorlarsam bunu 51 yapıp yanında bi hediye daha alabilirim :) enjoy fiyatında 48,500 tl fiyat aldım. ama aklımda sport war sanırım onu alcam. ama tek düşüncem 11. ayda alcam arabayı ve bu fiyatların üstünde olurmu yada kampanya olabilirmi sizce o zamana kadar?

Orijinalden alıntı: mikoli88

quote:

ben 190 arkadaşım kullandı aracı 195 nasıl sığmadınız koltugu geri cek ve en aşağıya indir, hatta oldukca aşağıda bıle kalıyorum

dediklerinize dikkat edicem sanırım bn ayarlayamadım bidaha gidip bakıcam

Orijinalden alıntı: manowar89

Arkadaşlar bende bu aralar araştırmaya başladım astrayı ve bu sayfada oldukça bilgi edindim. bu yüzden herkese tek tek teşekkür ederim...
    biraz önce gedizleri aradım astra yeni sport paketine 51,200 tl fiyat aldım yanında karter koruma hediyesiyle beraber. sanırım biraz zorlarsam bunu 51 yapıp yanında bi hediye daha alabilirim :) enjoy fiyatında 48,500 tl fiyat aldım. ama aklımda sport war sanırım onu alcam. ama tek düşüncem 11. ayda alcam arabayı ve bu fiyatların üstünde olurmu yada kampanya olabilirmi sizce o zamana kadar?

bence artık daha yukselmez fiyatlar, c sınıfında artık eskısınden daha çok rekabet var hatta biraz daha düşebılır.
    tavsiyem en az sport almak, sport olacaksada stil paketli olanı almak birde stil paketli olan için pazarlık yapın bakalım.

• still paketi sormadım ama bide onu sormakta fayda war sanırım ayrıca çok saol :)
  • quote:

arkadaşlar sportta dijital klima varmı?
    bide still paket diyosunuz artısı nedir açıklayacak var mı şimdiden tşkler

Sportta dijital klima var. Stil paket içerği sunroof ve bluetooth. Bütçeniz varsa stil paket alın. Ayrı ayrı almaya kalksanız zaten sunroof fiyatı 2000 tl. Stil paket 1800 Tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 29 Temmuz 2012; 22:02:51 >

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

quote:

arkadaşlar sportta dijital klima varmı?
    bide still paket diyosunuz artısı nedir açıklayacak var mı şimdiden tşkler

Sportta dijital klima var. Stil paket içerği sunroof ve bluetooth. Bütçeniz varsa stil paket alın. Ayrı ayrı almaya kalksanız zaten sunroof fiyatı 2000 tl. Stil paket 1800 Tl.

Tesekkurler zaten ikinci el bakiorum sifirina 54500 fiyat aldim sanirim bana fazla geldi :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu ilanda ki araçta cdti yazıyor... 2012 modellerde bişi yazmıyo die biliyorum ben... ayrıca yazsa bile ecofilex yazmıyormuydu...

bu ilanda da turbo yazıyo, ama dizel dio... anlamadım doğrusu !..

warmı bir bilen?

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.