Şimdi Ara

ASTRA J KASA 1.3 CDTİ KULLANICILARI (81. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.556
Cevap
45
Favori
512.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hoogar

Arkadaslar merhaba. Nehir gri edition modelini yarin 45900 e park ve karter koruma hediyeleriyle aliyorum. İlk dizel aracim olacak. Sayfalarin bir cogunu okumaya calistim ama ilk kullanimda dizel bir aracta yapmam yapmamam gerekenleri ufakta olsa yazabilirseniz memnun olurum

Hayırlı olsun aracınız
    Aracınız turbo olduğu için dikkat etmeniz gereken aracı stop etmeden 30 sn beklemek
    Bu torbunun yağlanması açısında çok önemli. Yani özellikle yüksek devirli kullandıysanız ve
    uzun yoldan geldiyseniz 30 sn mutlaka bekleyip öyle stop edin aracınızı

İlk 1500 km aracınızı çok zorlamayın, vites geçişlerini mümkün olduğunca 2000-2500 devir aralığında değiştirin
    Motorin'i euro dizel shell'den almanızı tavsiye ederim.
  • ya sizin aracınız da bazen jikle çekilmiş gibi gidiyomu... bazen 2. hatta 3. viteste, gaza basmaya gerek kalmadan araç kendisi gidiyo... trafikte sorun oluyo bazen... frenlemek durumunda kalıyorum... araç belli bi hızda gidiyo... yavaşlamıyo...

Orijinalden alıntı: budoka

ya sizin aracınız da bazen jikle çekilmiş gibi gidiyomu... bazen 2. hatta 3. viteste, gaza basmaya gerek kalmadan araç kendisi gidiyo... trafikte sorun oluyo bazen... frenlemek durumunda kalıyorum... araç belli bi hızda gidiyo... yavaşlamıyo...

Araçta otomatik devir kontrolü var, yani gaza basmadığınızda araç stop etmemesi için
    otomatik gaz veriyor, normal yani
  • 1.3 cosmo sahibiyim, 7-8 kere dag yoluna gidip gelmek zorunda kaldim fethiye de. Her cesit yoldan geciyosunuz bu yolda, tas, toprak, asfalt, bozuk asfalt, kaldirim tasli yol vs. Toplamda bu yolda gittigm mesafe 300 km yi gecmez. Artik arabanin heryerinden plastik tikirtisi, gicirtisi, viziltisi geliyor. Malzemeden calinca boyle oluyomus demekki :) siz siz olun astrayla bozuk yolda araba kullanmayin ;) her macerada daha da soguduyorum arabamdan, aldigim icin bin pisman oldum desem yeridir. Alanlar kazasiz belasiz kullansinlar, almayanlar bi kardes tavsiyesi olarak algilayin lutfen, yeni astra yol tutus ve far teknolojisi disinda arti olarak tek bi ozelligi bile olmayan bi arabadir, test edildi ve onaylandi ;) cidden arabayla alakali merak ettikleriniz varsa cevaplayabilirim, camur attigimi dusunmesin kimse, ben de begenerek almistim sonucta, burdan direk alinti yaparak cevaplarim, haksizsam da tartisip konusuruz, forum bunun icin degil midir zaten ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu araç yolda sürmek için. Hiç boşuna uğraşmayın bu araç sınıfının lideri, satış rakamlarına
    bakarsan anlarsın.
  • Arac 300 km de bu hale geldi kardes, anlamak istemiyosan sana arabanla mutluluklar dilerim ;) arac sinifinin lideri olmak satisla olmaz diye dusunuyorum, cok satilan cok iyidir diyemeyiz, iyidir diyebiliriz. Disaridan iyi iceriden kotu diyorum ben mesela. Bu benim tecrubelerim sonucu cikan kendi fikrimdir.

1- Aracın arkasında Ecoflex yazısı yok ? bu normal mi.. sadece solda astra yazıyor o kadar.
    2- Ön yolcu koltuğunun altında esya saklama kabı yok ? sport donanım olduğu için mi yok acaba,ü cosmoda falan var mı ?
    3- Şu an için ortalama tüketim 6.5 gösteriyor, başta normal mi bu durum ? zamanla kaça kadar düşer ?
    4- Yol bilgisayrında anlık hız, ortalama hız, ort. tüketim falan ayrı ayrı ekranlarda görülüyor, ancak kitaçığında tüm bu değerlerin tek bir ekranda gösterilen hali var. donanıma bağlı bişey mi acaba.

Zaman ayırıp cevap yazabilirseniz sevinirim..
    Tşk...

Orijinalden alıntı: Kotiledon

1.3 Sport aracımı dün teslim aldım, birkaç sorum olacak:

1- Aracın arkasında Ecoflex yazısı yok ? bu normal mi.. sadece solda astra yazıyor o kadar.
    2- Ön yolcu koltuğunun altında esya saklama kabı yok ? sport donanım olduğu için mi yok acaba,ü cosmoda falan var mı ?
    3- Şu an için ortalama tüketim 6.5 gösteriyor, başta normal mi bu durum ? zamanla kaça kadar düşer ?
    4- Yol bilgisayrında anlık hız, ortalama hız, ort. tüketim falan ayrı ayrı ekranlarda görülüyor, ancak kitaçığında tüm bu değerlerin tek bir ekranda gösterilen hali var. donanıma bağlı bişey mi acaba.

Tşk...

Hayırlı Olsun

1- 2012 araçlarda ecoflex yazısı kalktı, normal
    2- Eşya koyma gözü ergonomik spor koltuk opsiyonu ile geliyor, normal
    3- BBaşta 6.5 normal. Şehiriçi 5 - 5.5 e kadar düşebilirsiniz. Uzun yol yaparsanız ortalama daha çabuk düşer
    4- Tek bir ekranda hiçbir astrada mevcut değil. İnsignialarda ve yurtdışındaki astralarda var, normal

• 2011 model garantisi devam eden Astra J Cosmo 1.3 Cdti aracımı satıyorum ilgilenen olursa.
    Araç üzerinde 1500 tl değerinde cyclone navigasyon + 400 tl değerinde cam filmi mevcuttur.
    Fiyat 48.950 İlan bilgileri aşağıdadır.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2011-garantili-full-astra-j-cosmo-1-3-cdti-navigasyon-93836559/detay/
  • İlanınızı inceledim de neden fiyatın bu kadar uygun ayrıca aracın ilanı da yaklaşık 1200 kişi incelemiş.Aracında değişen vs var mı ? Yanlış anlama bende de astra cosmo dizel var alıcı değilim sadece piyasayı merak ettiğimden soruyorum.
  • Ben arabamdan sıkıldım satmak istiyorum (2012 şeker beyazı full + full dizel ) 2011 eylül malı.Bunu satıp ne alırsam astrdan aldığım zevkin üstüne çıkartabilir. Tek başıma yaşıyorum 26 yaşındayım hayatta zevk veren şeylerin ömrü üstümde çok kısa sürüyor.

şimdiki aracımın üstüne bir 30 lira yapıştırırım.

Orijinalden alıntı: gokhan7735

Ben arabamdan sıkıldım satmak istiyorum (2012 şeker beyazı full + full dizel ) 2011 eylül malı.Bunu satıp ne alırsam astrdan aldığım zevkin üstüne çıkartabilir. Tek başıma yaşıyorum 26 yaşındayım hayatta zevk veren şeylerin ömrü üstümde çok kısa sürüyor.

0-100 u 10 saniyenin altinda olan bi araba seni yeterince tatmin eder diye dusunuyorum.

Orijinalden alıntı: gokhan7735

Ben arabamdan sıkıldım satmak istiyorum (2012 şeker beyazı full + full dizel ) 2011 eylül malı.Bunu satıp ne alırsam astrdan aldığım zevkin üstüne çıkartabilir. Tek başıma yaşıyorum 26 yaşındayım hayatta zevk veren şeylerin ömrü üstümde çok kısa sürüyor.

Eğer bu arabadan sıkıldıysan ve üstüne 30000 gibi bir rakam ekleyeceksen 2. el az km de bir BMW 3.20d al 177 veya 184 hp olanından arkadan itiş ve 380 Nm tork 0-100 7.5 sn 184hp de

Bence alabileceğin en iyi araç olur. İnşallah benimde bundan sonraki aracım olacak.

Orijinalden alıntı: two_fast_two_furious

quote:

Orijinalden alıntı: Kotiledon

1.3 Sport aracımı dün teslim aldım, birkaç sorum olacak:

Tşk...

Hayırlı Olsun

1- 2012 araçlarda ecoflex yazısı kalktı, normal
    2- Eşya koyma gözü ergonomik spor koltuk opsiyonu ile geliyor, normal
    3- BBaşta 6.5 normal. Şehiriçi 5 - 5.5 e kadar düşebilirsiniz. Uzun yol yaparsanız ortalama daha çabuk düşer
    4- Tek bir ekranda hiçbir astrada mevcut değil. İnsignialarda ve yurtdışındaki astralarda var, normal

tşk ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: dost2003

İlanınızı inceledim de neden fiyatın bu kadar uygun ayrıca aracın ilanı da yaklaşık 1200 kişi incelemiş.Aracında değişen vs var mı ? Yanlış anlama bende de astra cosmo dizel var alıcı değilim sadece piyasayı merak ettiğimden soruyorum.

araçta herhangi bir sıkıntı yok ev alacağım için nakite ihtiyacım var o yüzden acil satıyorum
    satamazsam da satmaktan ve ev almaktan vazgeçeceğim önümüzdeki haftalarda
    aracın piyasası 50 civarı arada, bir iki milyarlık opsiyon bıraktım bende o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi two_fast_two_furious -- 22 Temmuz 2012; 2:11:55 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: diagnotics

arkadaslar 2011 model 13500 km deki 1.3 cdti aracimi satiyorum..ilgilenenler icin ilan linki asagidadir..ii aksamlar..
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-yeni-kasa-astra-1-3-cdti-cosmo-navigasyon-94315927/detay

Geçen gün aracınızı sahibindende gezerken görmüştüm. Ayna altı ledler çok şık durmuş.

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

quote:

Orijinalden alıntı: diagnotics

arkadaslar 2011 model 13500 km deki 1.3 cdti aracimi satiyorum..ilgilenenler icin ilan linki asagidadir..ii aksamlar..
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-yeni-kasa-astra-1-3-cdti-cosmo-navigasyon-94315927/detay

Geçen gün aracınızı sahibindende gezerken görmüştüm. Ayna altı ledler çok şık durmuş.

tesekkur ederim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ygulbahar

1.3 cosmo sahibiyim, 7-8 kere dag yoluna gidip gelmek zorunda kaldim fethiye de. Her cesit yoldan geciyosunuz bu yolda, tas, toprak, asfalt, bozuk asfalt, kaldirim tasli yol vs. Toplamda bu yolda gittigm mesafe 300 km yi gecmez. Artik arabanin heryerinden plastik tikirtisi, gicirtisi, viziltisi geliyor. Malzemeden calinca boyle oluyomus demekki :) siz siz olun astrayla bozuk yolda araba kullanmayin ;) her macerada daha da soguduyorum arabamdan, aldigim icin bin pisman oldum desem yeridir. Alanlar kazasiz belasiz kullansinlar, almayanlar bi kardes tavsiyesi olarak algilayin lutfen, yeni astra yol tutus ve far teknolojisi disinda arti olarak tek bi ozelligi bile olmayan bi arabadir, test edildi ve onaylandi ;) cidden arabayla alakali merak ettikleriniz varsa cevaplayabilirim, camur attigimi dusunmesin kimse, ben de begenerek almistim sonucta, burdan direk alinti yaparak cevaplarim, haksizsam da tartisip konusuruz, forum bunun icin degil midir zaten ;)

Yanlis secim yapilmis maalesef, o zaman arazi araclarinida cocuk parklarinda kullanalim bari, bu kadar zorlamaya hic bir model ve marka dayanamaz. ::)
    I love Astra 1.3J

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.