Şimdi Ara

ASTRA J KASA 1.3 CDTİ KULLANICILARI (80. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.556
Cevap
45
Favori
511.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu durumda 1.3 cdti sport modelinin 51000'e alınabileceği varsayımda bulunabilirim galiba :)

Onu bende bilmiyorum galiba şundan kaynaklaniyo otomatik klimalarda Buğu çözme ozelligi oldugu icin ufleme dewam ediyor camlar bugu yapmasin diye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Bi-Xenon Plus Farlar ve U Led | Dinamik Light Assist | Panoramik Açılır Cam Tavan | ergoActive Spor Sürücü Koltuğu | 18" Durban Jant | Adaptif Şasi Kontrolü "DCC" ve Sürüş Profili Seçme | Keyless Entry | Geri Park Kamerası | Adaptif Hız Sabitleyici "ACC" ve Front Assist | Park Assist | App Connect | UI4-USB interface for iPhone | R Alüminyum Spor PedalSet | R Çamurluk Logo |Lane Assist
  • Siyah renk astra temiz ve güneşteyken özellikle de yukarıdan bakıldığı zaman
    sanki her tarafı çizik çizik gözüküyor.
    Aslında çizik falan yok güneş parlaması ama bu görüntü beni biraz rahatsız ediyor..

Bi-Xenon Plus Farlar ve U Led | Dinamik Light Assist | Panoramik Açılır Cam Tavan | ergoActive Spor Sürücü Koltuğu | 18" Durban Jant | Adaptif Şasi Kontrolü "DCC" ve Sürüş Profili Seçme | Keyless Entry | Geri Park Kamerası | Adaptif Hız Sabitleyici "ACC" ve Front Assist | Park Assist | App Connect | UI4-USB interface for iPhone | R Alüminyum Spor PedalSet | R Çamurluk Logo |Lane Assist
  • quote:

Orijinalden alıntı: cese

Siyah renk astra temiz ve güneşteyken özellikle de yukarıdan bakıldığı zaman
    Aslında çizik falan yok güneş parlaması ama bu görüntü beni biraz rahatsız ediyor..

ilk aracı aldığımda bendede vardı o piskoloji sonra alıştım siyah araca 1bucuk yılı geçti pasta cila yapmak gerekirmi acaba?yaptırmak iyimidir kötümüdür bilgisi olan varmı arkdaşlar?

Aracı aldıktan 1 ay sonra boya koruma yaptırdım.
    Daha önceden ya olmuyordu veya benim dikkatimi çekmemişti ama
    güneşin bol olduğu şu günlerde daha çok gözüme batmaya başladı.
    Çözümü de yok sanıyorum.

• 45000 e 1.3 dizel enjoy meriva nasıl beyler donanımı neredeyse astra sport kadar ,
    yakıt tüketimi 4,5 lt , Astra ile aynı ağırlıkta.

Orijinalden alıntı: mikoli88

quote:

Orijinalden alıntı: cese

Siyah renk astra temiz ve güneşteyken özellikle de yukarıdan bakıldığı zaman

ilk aracı aldığımda bendede vardı o piskoloji sonra alıştım siyah araca 1bucuk yılı geçti pasta cila yapmak gerekirmi acaba?yaptırmak iyimidir kötümüdür bilgisi olan varmı arkdaşlar?

bendede siyah astra var ve siyah aldığıma cok pişman oldum her gün bir yerinde cizik görüyorum siyah olduğundan dehşet belli oluyor gözüme gözüme batıyor boya koruma yaptırmayı düşünüyorum cizikleri cok kapatmacağını söylediler sanırım dalgalanmalar geciyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezka44 -- 13 Temmuz 2012; 15:53:24 >

• Arkadaşlar yeniden merhaba geçtiğimiz hafta aracımla İstanbul - Alanya , Alanya - Ankara - İstanbul yol güzergahı yaparak bir tatil yaptım. Ayrıca Alanya da 0-100 hızlanma videosu çektim telden bilgisayara atar atmaz sizlerle paylaşacağım :)

Arkadaşlar yukarıdaki linkten çekmiş olduğumuz videoyu izleyebilirsiniz. Yanlız arkadaş telefonu düzgün tutmayı beceremediği için pek kaliteli bir video olmadı. Ama iyi bir zaman elde ettik diyebilirim.
    umarım beğenirsiniz.

Orijinalden alıntı: dost2003

http://www.youtube.com/watch?v=71DwFuFyEtA&feature=youtu.be

Arkadaşlar yukarıdaki linkten çekmiş olduğumuz videoyu izleyebilirsiniz. Yanlız arkadaş telefonu düzgün tutmayı beceremediği için pek kaliteli bir video olmadı. Ama iyi bir zaman elde ettik diyebilirim.
    umarım beğenirsiniz.

11-12 saniye gibi geldi bana... güzel olmuş... eline sağlık...
    Sadece karter koruma hediyesi kopartabildim.
    Araç hazır, hafta içi teslim alcam.

Orijinalden alıntı: dost2003

http://www.youtube.com/watch?v=71DwFuFyEtA&feature=youtu.be

umarım beğenirsiniz.

12-13 saniye gibi geldi bana araçta kaç kişi vardı hızlanırken?lastik basıncı nedir aracın?

• Arkadaşlar araçta 2 kişiyiz videoyu arnkadaş çekti cep telefonumdan yol kaymak asvalt ve düz. Aracın lastik basıncı yaklaşık 1 ay önce istanbulda önlere 38 arkalara 36 bastım tabi 1 ayda bu değerler biraz değişmiştir.Ancak zaman olarak sizlerinde yazdığı gibi 11-13 arasında aramızda tam net olarak kaç saniye olduğunu söyleyebilecek var mı ?
  • Şimdi tekrar tekrar bakıyorumda 10sn de başlıyor ibre 22 de tam 100km de 12 saniye diyebiliriz. Fabrika verilerinden bariz 2.7 sn daha başarılı :) ben bu aracı aldığım günden beri bu arabanın 14.7 sn den daha başarılı olduğunu savunuyordum buda ispatıdır. Ayrıca bunuda eklemek istiyorum bu video sadece 1 kez denenip kayıt altına alınmıştır.

Orijinalden alıntı: Kotiledon

Astra 1.3 CDTI Sport Teknik Gri
    Bugün Ankara Reis'den 51.000 TL'ye satın aldım. Tüm bayilere sordum bu fiyatın altına hiç inmiyorlar, hepsi aynı fiyat çekiyor.
    Sadece karter koruma hediyesi kopartabildim.
    Araç hazır, hafta içi teslim alcam.

iyi fiyat, ben aralikta 51150'ye almistim
  • Arkadaslar merhaba. Nehir gri edition modelini yarin 45900 e park ve karter koruma hediyeleriyle aliyorum. İlk dizel aracim olacak. Sayfalarin bir cogunu okumaya calistim ama ilk kullanimda dizel bir aracta yapmam yapmamam gerekenleri ufakta olsa yazabilirseniz memnun olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.