Şimdi Ara

ASTRA J KASA 1.3 CDTİ KULLANICILARI (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.556
Cevap
45
Favori
511.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

şu astra 1,3 dizellere bok atanları anlayamıyorum. ahanda bu hafta aldım 2012 model astra j dizel 1,3. araba taaş gibi. ne ses var ne kalitesizlik nede bi halt.

millet napıo anlamıorum mercedes cls ilemi karşılaştırıyorsunuz arkadas. 55 bin tl para veriyorsun 300 binlik kalite bekliyorsun. yapmayın allah aşkına milletide sığ görüşlerinizle abidik gubidik seçimlere yöneltmeyin.

1,3 dize astraj 2012 yeni aldım cok memnunum. kimsede cıkıp vw bak citroen bak demesin zevkine göre herkesin.
  • Arkadaşlar merhaba,

aracına kış lastiği alan varmı? varsa kaça aldınız?

michelin 215/55/r17 580 tl diyor tanesine

bu ne yaa kış lastiği alamıyorum açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: badibadix

Arkadaşlar merhaba,

internette daha uygun fiyatlar var, daha kalin yanakli olanlar da kullanilabiliyor diye duymustum, sanirim fiyatlari da daha uygun.
  • quote:

Arkadaşlar merhaba,

600 liraya 4 tane petlas snowmaster 651 aldım. Ilgaz dağından hiç sorun yaşamadan geçtim.Tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

quote:

Arkadaşlar merhaba,

600 liraya 4 tane petlas snowmaster 651 aldım. Ilgaz dağından hiç sorun yaşamadan geçtim.Tavsiye ederim

açıkçası petlas iyimidir diye sürekli kafamda sorguluyorum çünkü kullanan kimseyle karşılaşmadım. ben biraz araştırayım petlası
  • bende aracıma petlas snow master aldım , kesinlikle tavsiye ediyorum, gayet güzel lastik hiç endişeniz olmasın.
  • Arkadaşlar yeniden merhaba , Aracı aldığım kış herhangi bir sıkıntı yaşamamış olmama rağmen bu kış arac soğukken özellikle hararet 90 dereceye gelinceye kadar ve biraz devirli kullanmadıkça benim vites geçişleri taş gibi. Ancak ısındığında bir problem yok. Fakat ısınana kadar zaten şehir içinde istediğim yere ulaşıyorum. Aynı sıkıntıyı yaşayan var mı içinizde...
  • araci almamdan beri ikince depoyu doldurusum, 50.7 l ile 683 km, 7.4 l/100 km, cogunluk istanbul sehirici. umarim daha da duser...
  • quote:

Orijinalden alıntı: golgeoyunlari

quote:

Orijinalden alıntı: aserefi1905

Öncelikle herkese kazasız belasız sürüşler...foruma yeni üye oldum 13. sayfaya kadar okudum birçok detaylı bilgi alabildim herkesden allah razı olsun ama esas istediğim şeyi bulamadım...

allah nasip ederse astra J 1.3 sport dizel almayı düşünüyorum...biraz agresif araba kullanmayı seven birisiyim ama işte kredi borcum falan derken benzinli araba uzun vadede yorucak gibi geliyor beni onun için dizel almayı düşünüyorum...

şimdi sormak istediğim şu ben pek fazla anlamam arabalardan ama bir yanlışım varsa veya cahilliğimi kusura bakmayın...1.3 dizele chip taktırma gibi bir olasılığımız varmı varsada yapanlar varmı aranızda...performans ve yakıtta nasıl bir fark oldu lütfen bilgilendirirseniz sevinirim...

ben taktım arkadaşım çok da güzel oldu. yakıt tasarrufunu hatırlamıyorum ama çünkü daha 2000 deyken taktırdım arabaya. ama sürüş performansı mükemmel oldu. hangi viteste basarsan gidiyor.

hocam cip hakkinda biraz bilgi verirmisiniz. nasil uygulandi fiyati nedir kolay sok tak yapiliyor mu aracin beygiri kac oluyor gibi. tesekkurler simdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: muratselcuk2004

quote:

quote:

Öncelikle herkese kazasız belasız sürüşler...foruma yeni üye oldum 13. sayfaya kadar okudum birçok detaylı bilgi alabildim herkesden allah razı olsun ama esas istediğim şeyi bulamadım...

allah nasip ederse astra J 1.3 sport dizel almayı düşünüyorum...biraz agresif araba kullanmayı seven birisiyim ama işte kredi borcum falan derken benzinli araba uzun vadede yorucak gibi geliyor beni onun için dizel almayı düşünüyorum...

şimdi sormak istediğim şu ben pek fazla anlamam arabalardan ama bir yanlışım varsa veya cahilliğimi kusura bakmayın...1.3 dizele chip taktırma gibi bir olasılığımız varmı varsada yapanlar varmı aranızda...performans ve yakıtta nasıl bir fark oldu lütfen bilgilendirirseniz sevinirim...

ben taktım arkadaşım çok da güzel oldu. yakıt tasarrufunu hatırlamıyorum ama çünkü daha 2000 deyken taktırdım arabaya. ama sürüş performansı mükemmel oldu. hangi viteste basarsan gidiyor.

hocam cip hakkinda biraz bilgi verirmisiniz. nasil uygulandi fiyati nedir kolay sok tak yapiliyor mu aracin beygiri kac oluyor gibi. tesekkurler simdiden

istanbulda uyguladım ben adamın adını vermeyeyim şimdi altı yedi ay önce minnetten dolayı adamın adını yazdım avukatakın bey çok kızdı çok da tındı neyse araba 125 beygir 250 tork şuan yokuşta beşinci viteste bas gider o derece. 120-130 km hızı 3.8-4.1 lt ile yakalayabiliyorum tabi yol çok da yokuş değilse videoya bile çektim. bastınmı yiyor namussuz ama güçlü az bassan da gidiyor. araçları korkmadan solluyorum. önümdeki arabayla mesafem az arkadan hızlı bir araba geldiğinde çekilmek yerine direk basıyorum diğeri yetişmeden geçmiş bile oluyorum. daha bir sürü zevkli yanı var. beynini söküp bilgisayarda bir kaç işlem yaptı. valla istanbul trafiğinde attığı makasları bir ben bilirim. ilk kullandığımda şok oldum o hantallıktan ne hale geldi diye.cidden koltuğa yapıştırıyor özellikle 2 vitesde çok yoğun 3 te de biraz yoğun hissediyorsun. 4 ve 5 inci viteste yoğun olmasa da o hissi alıyorsun. anlatım bozukluğu oldu sanırım cümlelerimde neyse şimdilik bunlar geliyor aklıma. başka varsa sorunuz yanıtlayabilirim.

• Aslında 1.25 motora sahip bir araç için 125 hp 250 torkluk bir değer aşırı değilmi.Bu motor bu şekilde ne kadar dayanabilir.Benim en çok merak ettiğim konu bu.Ayrıca bunu 0-100 km hızlanmasını bir video ile gösterebilir misin.Ne kadar fark ettiriyor. 0-100 km örneğin 11 saniyelere geliyor mu ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muratselcuk2004

quote:

quote:

istanbulda uyguladım ben adamın adını vermeyeyim şimdi altı yedi ay önce minnetten dolayı adamın adını yazdım avukatakın bey çok kızdı çok da tındı neyse araba 125 beygir 250 tork şuan yokuşta beşinci viteste bas gider o derece. 120-130 km hızı 3.8-4.1 lt ile yakalayabiliyorum tabi yol çok da yokuş değilse videoya bile çektim. bastınmı yiyor namussuz ama güçlü az bassan da gidiyor. araçları korkmadan solluyorum. önümdeki arabayla mesafem az arkadan hızlı bir araba geldiğinde çekilmek yerine direk basıyorum diğeri yetişmeden geçmiş bile oluyorum. daha bir sürü zevkli yanı var. beynini söküp bilgisayarda bir kaç işlem yaptı. valla istanbul trafiğinde attığı makasları bir ben bilirim. ilk kullandığımda şok oldum o hantallıktan ne hale geldi diye.cidden koltuğa yapıştırıyor özellikle 2 vitesde çok yoğun 3 te de biraz yoğun hissediyorsun. 4 ve 5 inci viteste yoğun olmasa da o hissi alıyorsun. anlatım bozukluğu oldu sanırım cümlelerimde neyse şimdilik bunlar geliyor aklıma. başka varsa sorunuz yanıtlayabilirim.

ben zararı var diye duymuştum ama ilerde patlak veriomuş ne diosun??

• merhaba..
    bende uzun zamandır hatta son 3 marka peugeot 1 i c4 olmak üzere fransız kullanıyorum..
    benki opel i kapının önüne sokmayacak adam şimdi astra j lere büyük sempati duyar oldum..allah için albenisi kozmetiği hoş geliyor gözüme...ama kararsız kaldığım nokta benzin dizel ?
    tüm fransızlarım 106 hariç dizel 110 hp.fazla kendi aracımı kullanmıyorum.dizel olmasına rağmen..benzinli istiyorum 180 hp olan ama oda a/t ile var sadece..
    dizele alışığım basmayı çok sevmem ama altımdada güç olsun isterim..90 hp lik astra h kullanmıştım şanzımanı bana yetersiz geldi.viteste insan takviye buçuk aratıyor..2 de gitse bağırıyor 3 de gitse bayılıyor misali..şimdi 307 premium var dizel onda bu açığı kapatan 110 hp..bilmiyorum 1.3cdti da da aynı şeyi yaşarmıyım ?
    opeli bugüne kadar hep problemlerle tanıdım ne yalan söyliyim ?diyceksinizki peugeot değilmi ? çok şükür bir eksisini görmedim ama pıtır pıtır binen biri olduğumdan kaynaklanıyor heralde birde leşine denk gelmeyin..

işin kötü olan tarafı dizel kalitesi çok kötü..arabalarda dpf - egr bunlar kötü mazotla kurum - arıza yaşatıyor insana..sökülüp temizlenmiyor mu temizleniyor ama ?? 95 hp ye çiplesen pompaya iyice yüklenecek duman artacak kurum problemi 2 ye katlayacak..
    bilsemki ucuzyollu bunların iptalini yapcaklar yine eyvallah..
    diyorum ki pirince giderken eldeki buğdaydan olmasammı ?
    ama sport a extra bir sunroof kırmızı veya beyaz renge birde koyu film de gözümde canlanıyor.kokpit sanki bir tır havası veriyor bana...
    bişe diyin yav..gönlüm benzinden yana ama her allahın günü kösüm kösüm kösülüyor biz milletimize...bir yok gidecek bile olsan neredeyse yarı yarıya fark var ....amaaaan..vallaha ?!?

• Merhaba , Yılda ne kadar km yapıyorsun aslında tek nokta bu ben ilk yılı 25.000 km de tamamladım şu an 30.000 km oldu hemen hemen ancak vermiş olduğum fiyata 1.6 180 hp cosmo alabilirdim. ama cosmo 1.3 aldım. Benzinli almış olsaydım 2 katı fazla yakıta para verecektim.Yada kapıda yatacaktı. Binmedikten sonra arabam olmuş ne anlamı var. Bence sende bunun değerlendirmesini iyi yapmalısın. İstanbul da şehir içi ortalamam 5.7
    Ayrıca iç mekan da özellikle gece mükemmel gözüken navigasyonu da eklet derim. Ayrı bir hava katıyor.
  • Yapan adam isin ehli elbet belli sinirlar icinde yapiyor daha asiri degerlerde elde edilebilirdi. Zaten markalarin kendisi de yapiyor bunu motoru degistirmeden gucu degistiriyorlar. Passat yapilmis daha once tam hatirlamiyorum degerleri ama sanirim 90 bg den 100 bg cikartmislardi motoru degistirmeden. Hem piyasada bir suru kucuk olup yuksek guc veren otomobil var. Bilmiyorum ama kullanim olarak cok guzel keyif veriyor. 0-100 bakmadim daha deneyip sonuclarini yazarim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dost2003

Merhaba , Yılda ne kadar km yapıyorsun aslında tek nokta bu ben ilk yılı 25.000 km de tamamladım şu an 30.000 km oldu hemen hemen ancak vermiş olduğum fiyata 1.6 180 hp cosmo alabilirdim. ama cosmo 1.3 aldım. Benzinli almış olsaydım 2 katı fazla yakıta para verecektim.Yada kapıda yatacaktı. Binmedikten sonra arabam olmuş ne anlamı var. Bence sende bunun değerlendirmesini iyi yapmalısın. İstanbul da şehir içi ortalamam 5.7
    Ayrıca iç mekan da özellikle gece mükemmel gözüken navigasyonu da eklet derim. Ayrı bir hava katıyor.

banada öyle geliyor...biraz manıtıklı düşününce alıp ta kapının önünde yatacağına dizel almak daha mantıklı...
    zannedilen kadar ağır bakım yok deniliyor ama biraz daha üstüne düşerek kullanıp kısa yağ bakımı,ısınma soğuma istiyor..
    napalım alıştım dizele öylede devam edeyim bari...bu aradabenimkini ufak ufak satışa koymam gerekiyor...
    ayrıca sıra bekleme durumu opelde nekadar sürüyor ? kullanıcılarımız kaç günde teslim almışlardır araçlarını ?

• Selamlar arkadaşlar.

Astra J 1.3 cdti sport almayı düşünüyorum. İlk etapta ekonomi ve konfor benim için önemli. Bayırda ve sollamalarda sıkıntı yaratmasın yeter. Çok yüksek bir beklentim yok araçtan. Yalnız yinede performans konusunda fikir almak istedim. Çünkü henüz işten güçten fırsat bulup bir test sürüşü yapamadım. 1.5dci motorlu fluence uzun süre kullandım (hala da arada kullanıyorum) 1.5dci megane da denedim. Acaba gidiş olarak bu araçlarla kıyaslarsanız aralarında çok uçurum var mı? Bu araçlarla kıyaslama şansınız olduysa fikirlerinizi duymak isterim.
  • hocam şöyle diyeyim 2006 disel clio var babamda benim araçtan daha seri yokuşlarda çok daha kuvvetli.astrayı 7 ay kullandım performans dışında herşeyinden memnundum ama o performans araçta aradığın konforu yok ediyor anlayacağın ben sattım auris aldım:DDD
  • fluenca ta gördüğün performansı asla arama zaten
  • Kesinlikle 1.5 dci motor Fluance ve megane da 11 sn civarı 0-100 km hızlanma değerleri astra da kesinlikle bu değerleri beklemeyin. sonuçta 14.7 sn lik 0-100 km hızlanma değerleri mevcut. Ancak forumun başlarında eklediğim 20-100 km hızlanma videosu vardı sanırım you tube yayından kaldırmış. 20-100 km hızlanmayı 11 sn de gerçekleştirdim. kullanıcıya bağlı birazda ancak kesinlikle performanslı bir motor değil. Fakat araç inanılmaz bir yol tutuş disiplinine sahip virajlı bir yolda fluance ve megane ın astra nın 1.3 motoruna karşı hiç şansları yok... :)
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.