Şimdi Ara

Astra J benzinli mi H kasa dizel mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yakın zamanda ilk arabamı almayı planlamaktayım. Açıkçası otomobil kullanmayı öğreneceğim araç olacak. Dolayısıyla çok fazla performans arayışında değilim. Araç çok büyük oranda şehir içinde kullanılacak ancak işim ve evimin arası 2-3 km civarında olduğunda çok da fazla km yapmayacağım. Bir süredir araştırıyorum ve kafam oldukça karıştı. Önce otomatik vites araçlara baktım beğendiklerime bütçem yetmedi. Daha sona manuel vites almaya karar verdim. J kasa astraların tipini çok beğeniyorum hep imrenmişimdir ancak bütçem dizeline yetmiyor 1.6 edition belki sport donanımını alabilirim ancak çevremde çok fazla yakıt tükettiğini şehir içi 11 lt altına düşmezsin H kasa 1,3 dizellere bak diyorlar sizin fikirleriniz neler bu iki araç hakkında? iki aracın kullanıcıları ya da bu konularda bilgili arkadaşlar yorumlarını paylaşırsa çok sevinirim. Artık ne alayım diye düşünmekten bıktım. Şimdiden teşekkürler. Son olarak yeni kasa auris 1,33 life bu araçlara tercih edilebilir mi?

• J kasa 1.4 t olanlara bakın..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2-3 km için dizele değmez, istediğiniz kasanın benzinlisini alın, geçin, hayırlı olsun şimdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin yapacağınız kmye dizel değil LPG bile olmaz yani. Günlük 2-3 km yapılsa aylık 60-90 km arası eder, yuvarlak 100 diyelim. 100 de sağa sola gittimcilik olsa aylık 200 km eder. Yllık 2400 km. 11 Lt ortalama benzin yaksa ortalama 50 krştan 1200 lira yakıt parası eder. Bütçe 45-50 arası anladığım kadarıyla. Benim tavsiyem 1.4 Turbo olurdu

BUGRAHAN GÜLER GSM: 0553 984 8222 MERSİN

2012 Mercedes-Benz C180 1.6K AMG

Otogaz LPG Uzman.../
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Astra H Sorunlu Mu?
    6 yıl önce açıldı
    Megane 3 mü astra h mi ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.