Şimdi Ara

Astra J anahtar aracı çalıştırmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
2.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar 2012 model astra j kasa gtc sahibiyim anahtarı düşürmem sonucu yuvaya soktuğumda marş basmıyor ve hırsızlık uyarısı veriyor araç yedek anahtarla çalıştırabildim anahtarın kilit açma kapama bagaj açma fonksiyonları felan çalışıyor muhtemelen içindeki çip arızalandı ve sevgili opel servisi anahtar tamiri için 230 tl + yazılım ücreti dedi yapabilceğim birşey varmı anahtarı bu kadar para vermeden nasıl tamir ettirebilirim varmı önerisi olan

• Annemin peugeot aracının anahtarı bozulmuştu.
    Dışarıda normal bir elektronik anahtarcıya götürmüştük ve tamir etmişti. (Garantiyi etkiler mi bilmiyorum)
    Araştırıp öğrenmenizi tavsiye ederim. Ama yeni nesil araçlarda bir çok güvenlik mekanizması anahtar üzerinden işliyor, sıkıntı yaratabilir.
  • Hort olacak ama google da buldum başlığınızı sorununuz immobilizer arızalanmış anahtardaki veya yeri kaymış olabilir. O yüzden araç anahtarınızı tanımıyor ve çalıştırmıyor.

Şöyle göstereyim,
     Astra J anahtar aracı çalıştırmıyor

Anahtarda araç kapılarını açıp kapatan devre farklıdır ve orada sorun yok. Ayrı bir devre aslında rfid gibi birşey yanılmıyorsam araç açlışmadan ecu tarafından tanınması gerekiyor yoksa marş basmıyor. Sizde arızalı olan kısım burası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.