Şimdi Ara

Opel Astra J ESP açıp kapatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
24.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar 2012 astra j aracımız var ancak şu ESP olayını çözemedim kontağı açınca yanan lambalarda esp off ve çekiş kontrolü kapal gösteriyor . radyonun oradaki tuşa basınca çekiş kontrol açılıyor ama yinede simge kapalı ve ESP off görünüyor her zaman hiç ON olmuyor . O tuşa uzun basıncada ESP ve çekiş kontrolü kapanıyor aynı anda ama ESP bir türlü açılmıyor . Kontak açılıncaki resimleri ekledim .

Opel Astra J ESP açıp kapatma Opel Astra J ESP açıp kapatma

• Araç normal çalıştırdığınız off konumdamı kalıyo pek anlamadım dediğinizi kontağı açtğınızda çoğu lamba yanıp söner zaten bişeye basmanıza gerek yokki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Araç normal çalıştırdığınız off konumdamı kalıyo pek anlamadım dediğinizi kontağı açtğınızda çoğu lamba yanıp söner zaten bişeye basmanıza gerek yokki.

Aracı çalıştırdığım zaman direk off olarak görünüyor esp ve çekiş kontrolü yada diyelim off ta kaldı nasıl açacağım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ytyvyv -- 2 Kasım 2014; 23:00:45 >
  • orta konsoldaki esp tuşu ile açıp kapatılır zatende direk kapatmaması gerekir normalde açık halde kalır bir arıza varsa otomatik olarak devre dışı kalır.
  • quote:

orta konsoldaki esp tuşu ile açıp kapatılır zatende direk kapatmaması gerekir normalde açık halde kalır bir arıza varsa otomatik olarak devre dışı kalır.

o tuşla kapatılıyor zaten ancak birdaha açılmıyor sadece tcs çekiş kontrolü açılıyor esp için herhangi birşey yazmıyor . kapatınca nasıl açılıcak bilmiyorum kontağı açınca bütün uyarılar yanıyor off da dahil şuan anladım fakat bu espnin açık olduğuna dair bir uyarı yok araçta on falan diye. bir kere off olunca nasıl on olucak bilemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esp yi kapatmıyodur araç sadece çekiş kontrolü kapatıyodur o zaman esp eğer gösterğede bir işareti yoksa açıktır. Açk durumda bir ışığı yanmaz esp nin sadece devreye girdğinde Esp ışığı yanıp söner bahsetmek istediğiniz bu sanırım açıkken bir göstergesi yoktur sadece devreye girdiğinde yanıp söner.
  • Hocam,abimin astra j si var..Yanılmıyorsam 2011 çıkışlı araç. Dediğiniz gibi ondada esp sembolü yanmıyor.. Yanlız şöyle birşey var..Araçın eski lastiklerini değiştirmeden önce biraz limitlerini görmek için pistte test ettik.. Arkası savrulmaya başladığı anda göstergelerde esp ( kaygan bir sembol) gözüktü ve araç kendini toparladı..dahada kurcalamadık esp yi,şimdi bende merak ettim en iyisi servise gidip sormak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OPEL ASTRA H GİZLİ ÖZELLİKLER
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Esp yi kapatmıyodur araç sadece çekiş kontrolü kapatıyodur o zaman esp eğer gösterğede bir işareti yoksa açıktır. Açk durumda bir ışığı yanmaz esp nin sadece devreye girdğinde Esp ışığı yanıp söner bahsetmek istediğiniz bu sanırım açıkken bir göstergesi yoktur sadece devreye girdiğinde yanıp söner.

Teşekkür ederim kapatınca kapalı olduğuna dair off yazıyorsa açınca on yazmalı diye tahmin ettim . şöyle söylilyim diyelim kapattım tamamen devre dışı tekrar nasıl açacağım bunu aracı kapatıp tekrar çalıştırdığımda otomatik olarak açık olarak mı başlıyor yoksa en son kapattığım gibi mi ? Yani araçta espyi kapatınca tekrar açamıyorum aynı tuşla yine esp off yazısı çıkıyor devredışıykende

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurr10

Hocam,abimin astra j si var..Yanılmıyorsam 2011 çıkışlı araç. Dediğiniz gibi ondada esp sembolü yanmıyor.. Yanlız şöyle birşey var..Araçın eski lastiklerini değiştirmeden önce biraz limitlerini görmek için pistte test ettik.. Arkası savrulmaya başladığı anda göstergelerde esp ( kaygan bir sembol) gözüktü ve araç kendini toparladı..dahada kurcalamadık esp yi,şimdi bende merak ettim en iyisi servise gidip sormak.

aynen kapatılsa bile açık mı kapalı mı belli değil kapatınca açamıyoruz 😄 her zaman esp off diyor esp tuşuna basınca

• Eğer Esp tuşuna bir kere basarsanız TC yani patinaj sistemi kapanır, yaklaşık 7 saniye kadar basılı tutarsanızda Esp komple devre dışı kalır. Tekrar aktif etmeniz için 1 kere Esp tuşuna basmanız yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

Eğer Esp tuşuna bir kere basarsanız TC yani patinaj sistemi kapanır, yaklaşık 7 saniye kadar basılı tutarsanızda Esp komple devre dışı kalır. Tekrar aktif etmeniz için 1 kere Esp tuşuna basmanız yeterli

teşekkürler ama esp tuşuna tekrar basınca çekiş kontrolunu açıyor esp dair hiç bişey demiyor

• çekiş kontrolünü tekrar açınca otomatik açılıyormuş tesekkurler herkese

• Zeka seviyenize hayran kaldım. Yıllardır giriş yapmadığım siteye giriş yaptım.

• Arabayı stop edip yeniden çalıştığında otomatik kendi açılması lazım bende cruze var bende kullanırken kapatsan bile otomatik olarak yeniden çalıştığında aracı kendi açıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: canemre

Zeka seviyenize hayran kaldım. Yıllardır giriş yapmadığım siteye giriş yaptım.

boş yapma , bazı alanlardaki sıkıntılarını insanlara hakaret ederek yansıtma .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.