Bildirim
astra g tekleme ve arıza lambası
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
AYNI SIKINTI BİZDEDE VAR AMA BU ARALAR HİÇ YAPMIYOR. _____________________________ HER SEÇİŞ BİR VAZGEÇİŞTİR. -
benim sıkıntı enjektörlerdeymiş temizlettim sorun kalmadı _____________________________ -
Ben geçen hafta yaptırdım. Aracın beyni arızalanmış. Beyin tamiri için 350 lira + 50 lira usta aldı toplam 400 liraya mal oldu. _____________________________ 2024 Corolla 1.5 vision plus multidriveS -
benim ustada eğer sorun beyindeyse 350 gider demişti ama enjektörden çıktı sorun bide motor elektrik tesisatıyla çok uğraşmışlar karışık kuruşuk işler yapmışlar tesisatta elden geçti 300 tl tuttu _____________________________ -
aynı sorun benim aracımda da var eskişehirde tavsiye edeceğinz usta varmı _____________________________ -
önce bobini değiştirt bi dene eğer devam ediyorsa enjektörler tıkanmış olabilir _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler