Şimdi Ara

Clio 4 arıza lambası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
12.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi forumlar. 2013 model 28 binde aracım. İlk önce bakıma 30 gün kaldı diyerek başladı(Son bakımdan 11 ay sonra) her araca binişte kaç gün kaldığını hatırlatırken en sonunda 30 gün bitti ve arıza lambasını yaktı. Şu 2 3 ay içinde maalesef bakıma götüremicez malum kırmızı arıza ışığı da rahatsız ediyor kendimiz çözebilir miyiz bu sorunu. Ayrıca ilk aracım bakıma götürmezsek ne gibi zararı olabilir 30 bin bakımı çok önemli midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• muti9696 M kullanıcısına yanıt
    Frene debriyaja basmadan start butonuna basın trip tuşuna gelerek bakima kalan bölüm gelene kadar ilerleyin. Burada trip tuşuna 5 saniye boyunca basın ekrana değerler gelince, "bakıma kalan" Ekrana geldiğinizde alttaki düğmeye değil, üstteki düğmeye basılı tutun ve bir süre sonra "bakıma kalan 15.000km/00 AY" yazısı çıkar. Bu yazı çıktığında üst tuşu bırakıp, alttaki tuşa 8-10 sn basılı tutun, önce yazı yanıp sönmeye başlar ve en sonunda da "bakıma kalan 20.000km/12 AY" yazar ve servis ışığı söner.

not : öneridir ama bence ışığı söndürmeyin ne zaman bakıma sokarsanız o zaman servis söndürsün veya siz söndürün.. böylece kafa karışmaz.. benim ışık yandığı zaman kesinlikle söndürmem bu sefer kafa karıştırıyor..
    Bu arada yanan ışık arıza ışığı değil, bakım zamanı geldi ışığıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Subat -- 11 Ekim 2015; 1:20:11 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: muti9696

Su an yaptiramiyoruz hocam ne kadar zaman gecerse garanti disi kalir?

Tam bilmiyorum ama 1 ay geçerse gibi birşey galiba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim aracın garantisi bitti o yüzden özel serviste yaptırdım. polen filtresi, yağ filtresi, hava filtresi ve yağ değişimi 150 lira verdim.. servise gitseydim öperlerdi :) 90 lira gibi bir paraya da fren balatalarımı değiştirmeyi düşünüyorum.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.