Bildirim
OPEL CORSA ARIZA IŞIK LAMBASI YANIYOR SORUN NE OLABİLİR YARDIM????
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
yardımcı olacak kimse yokmu? -
Bir ariza olsa motor calisirken de yanmaya devam etmesi lazim. Siz yanlis hatirliyor olabilirsiniz. Emin olmak icin kullanim klavuzuna bakabilirsiniz isik ne zaman sonmeli diye.
Ayrica gosterge de sari renkli isiklar yanidigi zaman araci surmeye devam edebilirsiniz ama en kisa zamanda servise goturmeniz gerek demektir. Kirmizi renkli isiklar yanarsa surmemeniz gerekir. -
motor çalıştıktan sonra ortalama 4-5 sn içinde sönüyorsa problem yok demektir.
motor çalıştıktan sonra hala ışıklar yanıyorsa,veya yanıp sönüyorsa problem var demektir.
hangi ışıktan bahsettiğinize bağlı da olabilir,mesela soğuk havalarda yağ basıncı düşük görülebilir ilk çalışmada,geç söner ışık. -
arkadaşlar ışık yanık kalıyor yanıp sönmüyor motor çalıştırdığında sönüyor katoloğuna baktım sadece motoru çalıştırmadan önce ışık yanıp sönüyorsadan bahsediyor ve arızanın easy elektronik kitiyle alakalı problemin olacağından bahsediyor benim aklıma acaba aracım şuanda 30.000 de bakımı geldiği için yanıyor veya baskı balatadan dolayı olabilrmi -
servis bakımıyla ışığın bir alakası yok bildiğim kadarıyla.
herhangi bir yetkili serviste veya özel serviste arıza tespit cihazına bağlatın,içiniz rahat olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: sapultra
servis bakımıyla ışığın bir alakası yok bildiğim kadarıyla.
herhangi bir yetkili serviste veya özel serviste arıza tespit cihazına bağlatın,içiniz rahat olsun
peki bikaçyüz km kullanırsam bir sorun çıkarmı? -
araç çalıştıktan sonra arıza lambası sönüyor,ve daha sonra tekrar yanmıyorsa bence bir sorun olmaz. -
sepultra nickli arkadaşın dediği gibi lambanın neden yandığının anlaşılması için arıza tespit cihazına bağlanması gerekir.bu yapılmadan şu yüzden mi yandı bu yüzden mi yandı diye tahmin yürülür sadece.. -
eğer ışık dediğin şekilde çalışıyorsa arabanın hiçbir sorunu yok+bakımın arıza lambasıyla ilgisi yok her araçta farklıdır ben pug kullanıyorum mesela onda ingiliz anahtırının yanında bakım km.si yazıyor 30000de baskı balata bitirmen için afedersin ama kasapötesi kullanman lazım -
Aracı herhangi bi opel servisine götürün. sadece çakmak girişinden bir cihaz baglayıp sorunu buluyorlar. Devam eden bir sorun yoksa da artık ısık yanmıor. kendi aracımdan biliyorum.
benim ki de aynı şekildeydi bişey çıkmadı. -
Arkadaşlar merhaba Benim de 2000 model Opel Corsa 1.4 GLS aracımda motor arıza lambası yanıyor 10-15 saniye sonra sönüyor bir süre sonra tekrar yapıyor. 70 km yolda yaklasık 4-5 defa bu şekilde yanıp sönüyor. Neden olabilir yardımcı olabilirseniz sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mur_nur -- 12 Temmuz 2010; 11:03:29 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X