Arkadaşlar herkese merhaba. Şu anki aracım focus2 2006 model hb 1.6 lpgli otomatik ghia 200binde. Biraz model yükseltmek istiyorum hem de km daha fazla yükselmeden satayım dedim ama iki araç hakkında kararsız kaldım. Gerçi focus tan bu ikisinden birine geçtiğimde pişman olur muyum onu da bilmiyorum. Astra h kasa 1.3 dizel easytronic diğeri c4 1.6 e-hdi mcp şanzuman. İkiside 2011-2013 model aralığı Aracı eşim de kullanacağı için otomatik bakıyoruz. Bu iki aracı veya 3ünü kullanan varsa yardımlarınızı bekliyorum. Bunlardan birine geçmek mantıklı mı sizce? Şimdiden teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Astra 1.3 easytronic vs c4 1.6 e-hdi mcp

-
-
Benzer fiyatlara focus 2.5 alabilirsin. Şanzımanı 4 ileri ama bunlardan daha iyidir.
Ya da dizel otomatik Ceed alabilirsin hepsinden daha iyidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
0-100'ü 16 saniye olan astraya o para verilmez. C4 astra'dan çok daha üstün bir araçtır. Focus 2'den sonra eşekten inip ata binersiniz.
-
1.3 astra ışıklarda hızlansın diye beklerken sinirlerin bozulur, o kadar para verdim murat 124 daha iyi gidiyor dersin, ki gercekten öyle. ayrıca astra h kadar sert suspansiyonlu herhangi bir arac üretilmemiştir. yine astra h nin ön konsol neden öyle dik yapılmış hiç bir zaman anlam vermemişimdir. hiç mi artı yönü yok bu astra h nin dersen ikinci elde satarsın nokta bu kadar daha şöylesi böylesi yok bu işin.
c4 ün yakıtı bile alınmasına sebep diğer konulardada astra h den cok daha ötede bir araç.
-
Buyrun 0 km ve 2011'den Beri Astra H 1.3Cdti Easytronic kullanıyorum. Şöyle baştan yazayım. İkisinin de şanzımanı sarsıntılı, yavaş, karasız ancak Easytronic bi tık daha akıllı. mcp'nin avantajı ise 1.6Hdi motorun torku ile alt devirlerde sıkıntısız ilerlemesi. Astra tork ile yokuşta sorun yapmasa da kalkışlarda olsun sollamalarda aolsun oldukça hantal. Ben 70 bin km dir yazılımlı kullanıyorum araç 170binde ve stok haliyle alakasız derecede iyi şu an. Yazılımsız ise ölüm. Süspansiyonlar sert. Malzeme kalitesi gayet iyi ve araç uzun yıllar diri kalabiliyor. Kullanması yorucu bir araç ama kötü bir araba değil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X