Şimdi Ara

astra 1.3 cdtı mi? focus 1.6 tdı 115 ps mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 0 almayı düşünüyoruz astra sport paket,focus titanium veya style paket 2011 model sizce hangisi daha iyi olur istediğim yakıt ekenamisi performans ve havalı görünüm.ikisi arasında kararsız kaldım.

yakıt olarakda baya cımrı bır arac az yakıyor..ses sıstemı guzel..bunun yanında aracın ıcı cok guzel kalıtelı malzeme var..tuslardakı yarı saydam aydınlatma gecelerı degısık ve net gozukuyor:) bunun yanında vıtesın oldugu bolmenın cevresının altı led aydınlatma dosenmıs cok guzel bır detay..
    kendım fıkrımı soylemem gerekırse motor guclerı esıt olsa kesınlıkle astra alırdım ancak su durumda ıllakı focus astradan daha ıyı performans vardır..ona gore test edın derım focusu sadece ınceledım kullanmadım :) oyuzden bısey dıyemıyorum test edın ıkısınıde bence :)
  • performans olarak focus şüphesiz daha iyi olacaktır,görünüm olarak astra çok hoşuma gidiyor focusa yönelmemin tek bir nedeni var 115 ps ve 270 nm tork olması başka hiç bi neden yok astradan 1 adım uzaklaşmamın nedeni ise acaba 95ps 190 nm tork zayıf kalırmı düşüncem??
  • astranın tasarımı gercekten cok guzel ve sportıf bakmak sorun olmayacaksa ozellıkle sıyah renk cok guzel gorunuyor..focus ıse dıs tasarım olarak bana gore eskı kasanın gerısıne gıtmıs aracın dırek makyaja ıhtıyacı var..
    tabı kısıden kısıye degısır ancak ben focusun ıcınıde cok fazla beyenmemıstım hyundaılere benzıor yanı en azından benım sevmedıgım bır tasarım :)
    yukardada soyledıgım gıbı astra bana yavas gelmedı yanı gıtmeyen bır arac degıl rahatlıkla 180km yapabılen bır arac..yol tutus konusunda focus da cok ıyı dıyorlar kullanmadım ancak astrada watt adı verılen bır sıstem kullanılmıs dıyorlar..bu sıstemle alakalı olacak kı arac vırajlarda mukemmel donuyor yola adeta yapısıyor dıreksıyonu kırdıkca kırmamıza ragmen arac yınede kaymadan donuyor :)
    bence gıdın ıkı aracıda ınceleyın kullanın artılarıyla eksılerıyle deneyın..fıyat olarak sundukları donanımları karsılastırın focusun sanırım 95hp lık modelıde var bu yuzden ford ıllakı 115lık olana daha fazla para ıster..gıdın konusun belkı ıkı markadan bırı guzel bır ındırım saglayacak felan fılan ona gore karar verın ıkı aracta guzel sonucta :)
    kolay gelsın..

• 5,5 yıldır focus tdci 109 ps kullanıyordum. belki konforlu bir araç değil, göze çok hitap etmez ama, yol tutuşu ve ivmelenmesi 10 numara bir araçtır. ayrıca güvenliğide çok iyidir.
    astra kullanmadım, yorum yapamam.
  • cvp vermicekmi kimse ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersah00

cvp vermicekmi kimse ?

dostum 3 aracta oldukca guzel 3ununde bırbırlerıne karsı ustun oldukları artıları var..sonucta jetta sedan tasarım bır arac dıgerlerı hb..yardımcı olmak ısterım tabıkı ancak aracların tam olark fıyat donanım oranlarını bılemıyorum..bılen arkadaslar yazarsa daha ıyı olur..
    focus 1.6 tdı style:53.615
    jetta 1.6 tdı: comfortline:61.000
  • Yeni focusu inceledim. Kendi görüşüm olarak radyo kaplaması , direksiyon cruise takımı vs görünce acayip kötü bir izlenim edindim.Bagaj HB model için C sınıfı tarihinin en küçük bagajıydı sanırım. Açıkçası 55-60 binli rakamları verebiliyorsanız her konuda 10 üzerinden minimum 8 alabilecek VW Golf'ü öneririm.
    Yok illa Astra-Focus arasındayım diyorsanız iç mekan kalitesi ve viraj hakimiyeti olarak Astra ,yol konforu ve performans olarak focus derim.
  • astrayıda focusuda golfüde ve daha nicelerini inceledim ama astradaki donanım diğerlerinde yok.focusun orta donanım ( style ) paketinde bile ön tarafta kol dayama yok deri direksiyon yok arkadaşın dediği gibi alt taraftaki klima bölümünü beğenmedim.açıkçası focusta beğendim tek şey 1.6 tdı motor.astranın sport yani orta donanımında abs-esp-deri direksiyon-ön arka far siyah boyalı-spor koltuk döşeme-kol dayama mevcut çekindiğim konu 1.3 motor.o kasayı mutlaka kaldırır ama gaza basınca biraz koltuğa yaslanmak istesem yaslamaz sanırım.
    VW GOLF 7 1.2 TSI 110 HP COMFORTLİNE +++ 2016
  • quote:

astra hakkında daha fazla bilgi verecek yok mu ?

abı o kadar yorma kendını astra ınan cok mukemmel bır arac kesınlıkle pısman olmazsın..ıcı ust sınıf bırcok aractan dahı guzel donanımıda zaten oldukca dolu tasarımda bence o sınıfta guıletta dan sonra 2.arac..
    senıde anlıyorum o tasarım bırazda gıtsın ıstıyorsun:) ama 1.3motor kesınlıkle gıtmeyen bır arac degıl tabıkı focusdan yavastır ama tercıh degıstırecek kadar degıldır soylıyeyım..ama ılla benım arac daha bıtsın dıyosan; o zaman cok km yapmayacaksan eger yakıt tuketımıde makul ıse 1.4 turbo 140hp olanı dusunmezmısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat:_19 -- 21 Eylül 2011; 16:17:09 >

Orijinalden alıntı: serhat:_19

quote:

abı o kadar yorma kendını astra ınan cok mukemmel bır arac kesınlıkle pısman olmazsın..ıcı ust sınıf bırcok aractan dahı guzel donanımıda zaten oldukca dolu tasarımda bence o sınıfta guıletta dan sonra 2.arac..
    senıde anlıyorum o tasarım bırazda gıtsın ıstıyorsun:) ama 1.3motor kesınlıkle gıtmeyen bır arac degıl tabıkı focusdan yavastır ama tercıh degıstırecek kadar degıldır soylıyeyım..ama ılla benım arac daha bıtsın dıyosan; o zaman cok km yapmayacaksan eger yakıt tuketımıde makul ıse 1.4 turbo 140hp olanı dusunmezmısın?

çok gezen tip olduğumuz için benzinli düşünmüyoruz b 150 otomatik kullanıyorum onunla bi karşılaştırma yaptım şuan tereddütüm kalmadı gayet yterli derecede focus kadar olmasada sene sonuna atandı fiyatlar şuan çok yüksek kasım aralık gibi alıcaz inş. ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serhat:_19

quote:

çok gezen tip olduğumuz için benzinli düşünmüyoruz b 150 otomatik kullanıyorum onunla bi karşılaştırma yaptım şuan tereddütüm kalmadı gayet yterli derecede focus kadar olmasada sene sonuna atandı fiyatlar şuan çok yüksek kasım aralık gibi alıcaz inş. ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum

klima açıkken hızlanma ve yokuş performansı için focus...

• o mu bu mu derken bugün toyota plazadan aurisimizi aldık arkadaşlar 1.4 d-4d full

o mu bu mu derken bugün toyota plazadan aurisimizi aldık arkadaşlar 1.4 d-4d full

hayırlı olsun kazasız belasız bının ıns...ıyı gunlerde kullanın :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.