Şimdi Ara

ASTRA 1,3 CDTİ Kullanıcı yorumları (473. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
9.673
Cevap
66
Favori
1.111.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 471472473474475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ylc

    Hocam Aslında donanım sıkıntısı yok opellerde. En azından Vw kadar karışık değil.
    Opelin En boşunda da güvenlik ekipmanları standart.
    J kasa için;
    2012 Makyaja kadar olan donanım seçenekleri;
    Enjoy;
    Enjoy Plus; bu donanım yeterli düzeyde.
    Edition; En baz donanım Makyajla birlikte bu donanım geldi.
    Sport; Adındanda anlaşılacağı üzere spor unsurlar önde. Koltukar spor yanal destekleri bşraz daha fala. 2012 Sonundan sonra(makjayla birlikte) Direksiyon altı kesik. Ekstra Sitil Paket alınabiliyor(sunroof Bluetooth var) Diğer opsiyon Cd600 Onda da zaten kocaman ekran oluyor. Birde Afl paket alınabiliyordu ama sanırım yoktur Çok pahalıydı böyle olunca insanlar bir üst donanım Cosmo ya geçiş yapıyordu.
    Cosmo; Bu donanımda da sadece sunroof ve CD600 eklenebiliyor. Bunun dışında her Cosmo aynı.
    Not: Sport ve Cosmo ya Ayarlanabilir Şasi ekleniyordu opsiyon olarak ama bunuda bulmak zor.
    Bahsettiğiniz fiyatlara J kasa bulmak zor.

    O zaman 1.6 editionlara falan bakayim ben hocam eyv sagol

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • No_FeaR2266 N kullanıcısına yanıt
    1,6 tüplü güzel araçlar var. Sport donanım bile bulabilirsiz. Dizel de bulursunuz ama ne kadar sağlıklı olur bakmak lazım. kolay gelsin size.
  • Seam arkadaslar. 2009 model enjoy ellegance paket 1.3 cdti 140 bin km de arac icin 40.000 tl ye anlasmak uzereyim. Fiyat hakkinda ve arac hakkinda yorumlariniza igtiyacim var. Yardim ederseniz sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaslar
    opel astra 2012 j kasa sahibiyim aracım siyah renk pasta cile yaptırmak istiyorum izmirde tavsiye edebileceginiz yer varmı ?

    meguairs ve sonaxla gorustum en son 300 diyorlar
  • turkishwizard04 kullanıcısına yanıt
    İkiside kendini kanıtlamış markalardır ancak uygulama yaptiracaginiz yer cok önemli, yapilan işçilik iyi olursa harika isler ortaya cikiyor, benimde aracim h kasa safir siyah haziran basinda meguiars a gidicem zift temizleme hare ve cizik giderme cila ve boya koruma yapitiricam 350₺ fiyat aldim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oseren O kullanıcısına yanıt
    2-3 bin daha cikabilirseniz dusuk kmli bulabilirsiniz,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar herkese merhabalar, bir sorum olacak,özellikle 1.3 multijet kullanan arkadaşlara,şuanki kullandıgım aracım 1.6 multijet fıat bravo,son 3 yıldır kullanıyorum ve cok menmunum lakin model yükseltmek ve sedan bir arac almak istiyorum, 1.3 astra beni üzermi? özellikle bu konuda kerkes bişey söylüyo? 1.6 dizelden sonra 1.3 cokmu vasat? klima acıkken ölüyo resmen diyenler var,işin aslı artık performanslı araca cokta gerek duymuyorum benim için yakıtı kalitesi ve bir aile aracı olması daha önemli.. ama yinede ölü bir arac olmasın.. 1.6 benzinli astra kullandım daha önce ve bana cok agır gelmişti heleki rampalarda cekmiyodu,görüntüsü on numara ama motoru gercekten üzücüydü,şimdi benim beklentim bravo kadar illaki güclü olmaz ama 1.6 benzinli astra kadarda güçsüz olmasın? örneğin ankara cinnah caddesinde durunca kalkarmı bu araba?(%30-40 egimde) birde bu astranın kronik bir sıkıntısı varmı? J kasa için söylüyorum özellikle 2012 sonrası sedan kasa.. motoru zaten bilindik fıat motoru parca yönünden sıkıntım olmaz diye düşünüyorum.. tşkrlr...




  • oduncu06 O kullanıcısına yanıt
    1.6 multijetin (120 beygirlik olan) yanına dahi yaklaşamaz ama 1.6 benzinliden çok daha iyidir. İlk 2 vites aşırı hantaldır sonrasında alır başını gider. Kalkamayacağı yokuş yoktur varsa da şoförden kaynaklıdır. Klima açıkken ölür, hantallaşır kendinden geçer ama düzde yine de üzmez az biraz bağırtıp fazla yakmasına göz yummak gerekebilir. Yokuşta sıkıntı çıkarabilir klima kapatıp iş görülür. Kronik bilinen bir sıkıntısı yok (ben H kasa kullanıcısıydım 1 aya kadar) J kasanın en azından. H kasada Cim modulu arizası çok karşılaşılabilinen bir arıza ama J lerde duymadım. 1.6 dan sonra çok çok kötü gelebilir ama alışılırda.
  • astra h kasa 1.3 dizel bakıyorum. ecoflex ile essentia arasındaki 150 kg'lık ağırlık farkı nereden geliyor? 1.3 olunca o 150kg gözümde çok büyüyor ve karar veremiyorum. bilgisi olan ve bu araçları kullanan arkadaşlar varsa aydınlatabilirler mi? saygılar şimdiden.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oseren

    Seam arkadaslar. 2009 model enjoy ellegance paket 1.3 cdti 140 bin km de arac icin 40.000 tl ye anlasmak uzereyim. Fiyat hakkinda ve arac hakkinda yorumlariniza igtiyacim var. Yardim ederseniz sevinirim.

    Piyasaya uzagim ama bana fazla gibi geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, aracı uzun süredir kullanan arkadaşlardan klima çalışırken ve kapalıyken ortalama yakıt değerleri hakkında bilgi alabilir miyim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yigiter Blaszczykowski

    Merhaba, aracı uzun süredir kullanan arkadaşlardan klima çalışırken ve kapalıyken ortalama yakıt değerleri hakkında bilgi alabilir miyim?

    Kapaliyken benim karma ortalamam 5.8

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese iyi forumlar biraz uzun olacak ama şimdiden teşekkür ederim 15 gün önce 2008 model 1.3 Astra easytronic aldım araç 100000 kilometre idi ilk depo ile şehir içi şehir dışı karışık 164 tl ye 880 km 2.depo ile 176 tl ye 850 km eşimde kullandı tabi bu değerde araçta en az 2 kişi klima sürekli 2.hızda açık şekilde şu an için yakıt tan mennun um çok şükür gelelim sorulara
    1.aracın 2 gündür sağ arka taraftan TAK diye bir ses geliyor bu anladigim kadarıyla gün içinde ilk çalıştırmada oluyor herhangi bir sorun mu var
    2.araca hız sabitleyici taktırmak istiyorum Tech 2 cihazı olan bir arkadaşım var benim ki otomatik olduğu için kablo kes tak olacak mı
    3.aracın süspansiyon sistemi jetta dan sonra çok sert geldi üzerinde 1 yıllık cross climate var etkisi var mıdır adana da yaşıyorum malum havalar
    4.bakim icin kendim alayim diyorum yağını ne önerir siniz teşekür ederim herhangi bir tavsiye niz olur ise de ayrıca dinlerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İyi forumlar, ben de 2011 model astra 1.3 cdi 111.yıl modelini aldım 5 ay kadar önce babamdan. Araç sedan. Şuan için yakıt tüketimi 6.4 litre. Genel olarak şehir içi kullanıyorum her gün. Sizce yakıt tüketimi normal mi dir ?

    Ayrıca bir kaç sorum daha var:

    1) Araba çok sesli çalışıyor gibi geliyor bana motor sesi fazla gibi. Sizin fikriniz nedir bu konuda ? Şu vidyodaki ses normal motor sesi midir mesela ?https://www.youtube.com/watch?v=bkJjen2ENZ8
    2) 1. duruma ek olarak klimayı açtığımda motordan ekstradan kötü bir ses gelmeye başlıyor sebebi ne olabilir ?
    3) Arabayı genel olarak bir elden geçirmek istiyorum, gerek bu motordan gelen sesler, gerek genel bakım olsun. Önerebileceğiniz özel servis var mıdır istanbul içinde. İnternette biraz araştrdım bostancı veli ustayı öneriyorlar sizin fikriniz nedir.




  • Arkadaşlar tüketimlerde şehir belirtir misiniz ? Benim değerlerim biraz daha düşük. Karma 5.2. Şehirler arası 3.5-4 arası. Şehir içi de 5.5-6. Genel de Kayserideyim. Özel saatler hariç trafik hiç yok ama kontrolsüz kavşaklardan dolayı hız kesici tümsek çok fazla var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Jan!ssaRy kullanıcısına yanıt
    Aracınız hayırlı olsun. Yakıt tüketimine yorum yapmak çok zor kullandığınız bölge ve kullanım tarzınız çok etkiliyor. Yakıt tüketimi ne kadar yüksek o kadar kötü kullanıyorsunuz. :-) (Yanlış anlaşılmasın yakıt tüketimi konusunda kötü demek istiyorum)
    Benzinli bir araçtan geçtiyseniz biraz sesli çalışıyor gibi geliyor ilk zamanlarda özellikle yazın camlar açık geziyorsanız sesi daha fazla duyuyorsunuz. Camlar kapalı klima ve teyp açık ben hiç duymuyorum. Kulaklarda problemde olabilir. :-) Ses konusunda yağın etkisi büyük ben MOTUL kullandım çok etkili Mobil 1 de fena değil. Ama ben MOTUL öneriyorum.
    Babanız servise gitmediyse bir servise sokmakta fayda var.
  • 2 aydır astra h 1.3 hb cdti easytronic kullanıyorum malum adana da sıcaklar baydı klima sürekli açık olarak ortalama tüketim yol bilgisayarında 4.8 gösteriyor ancak depo ile arasında fark var galiba şu anda 280 km yol gittim yarım depo ve çeyreğin yarısı mazot var gösteriyor acaba neden bu kadar az gitmiş olabilir yük aynı yük klima değişken şekilde maksimum 890 km gördüm yakıt alın yazısı çıkana kadar klima bu kadar etkiler mi acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: double minded


    quote:

    Orijinalden alıntı: Yigiter Blaszczykowski

    Merhaba, aracı uzun süredir kullanan arkadaşlardan klima çalışırken ve kapalıyken ortalama yakıt değerleri hakkında bilgi alabilir miyim?

    Kapaliyken benim karma ortalamam 5.8

    Hocam Antalya'da oturduğum için mecburen klima sürekli açık. Fakat yol bilgisayarında gördüğüm rakamlar çok abes geldi bana. 23 derece klima auto modunda şehir içi gayet sakin kullanımda 8,2 LT yakıyor. Sanırım bir sıkıntı söz konusu. Bu kadar yakması normal mi?
  • şehir içi klima kapalı 5.6
  • Aracım sakin kullanımda, klima açık konumda 8,2 Lt yakıyor. Netten araştırdığım kadarıyla ortalama 1-1,2 LT fazla yakıyor. Yarın kapalı klima ile deneme yapacağım, sıkıntı çözülmezse servise gideceğim :(
  • 
Sayfa: önceki 471472473474475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.