Şimdi Ara

Astigmat baş dönmesi bulantı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Astigmat için kullandığım gözlük mide nbulantısı baş dönmesi yapıyor ilk sefa kullandım iki göz de 1.75 mormal midir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Büyük numara olabilir. Başka bir yerde tekrar muayene olabilirsin.
  • Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    hocam görmem bayağı iyi ama şu mevzuyu bi anlamlandıramadım zorlanıyorum ciddi sağolun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 hafta hatta ilk kez gözlük taktiğin için 1 aya kadar alışma süreci var. Başın agrisa da tak 1 ay içinde düzelir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben gözlükçü de çalışıyorum 1.75 çok yüksek değil 3 numaraya kadar düşük 3-6 arası orta 6 yukarsına yüksek diyoruz.Gözlükçün sana ilk kez gözlük taktığın için ve numaran kısmen yüksek olduğu için yerler çukur çukur olabileceği ve mide bulantısı olabileceği tabi ki alışına kadar olabileceğini söylemediyse değiştir orayı.Optisyeniniz nerde bana bunları söylemedi diye çıkış yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtonymadx

Ben gözlükçü de çalışıyorum 1.75 çok yüksek değil 3 numaraya kadar düşük 3-6 arası orta 6 yukarsına yüksek diyoruz.Gözlükçün sana ilk kez gözlük taktığın için ve numaran kısmen yüksek olduğu için yerler çukur çukur olabileceği ve mide bulantısı olabileceği tabi ki alışına kadar olabileceğini söylemediyse değiştir orayı.Optisyeniniz nerde bana bunları söylemedi diye çıkış yani.

Hocam peki 0.75 ile 0.50 astigmat arasında farkedilir fark olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgwxx/7 -- 22 Mart 2018; 17:4:49 >
  • Miyop olsaydin iyiydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kilo kaybı baş dönmesi
    12 yıl önce açıldı
    BAŞ DÖNMESİ
    5 yıl önce açıldı
    Baş dönmesi
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

quote:

Orijinalden alıntı: xtonymadx

Ben gözlükçü de çalışıyorum 1.75 çok yüksek değil 3 numaraya kadar düşük 3-6 arası orta 6 yukarsına yüksek diyoruz.Gözlükçün sana ilk kez gözlük taktığın için ve numaran kısmen yüksek olduğu için yerler çukur çukur olabileceği ve mide bulantısı olabileceği tabi ki alışına kadar olabileceğini söylemediyse değiştir orayı.Optisyeniniz nerde bana bunları söylemedi diye çıkış yani.

Hocam peki 0.75 ile 0.50 astigmat arasında farkedilir fark olur mu?

arada 0.25 var çok fark edilir fark olmaz ama kişiye göre şöyle bir durum var ben gözlük takacam olsam gözlerimi yüksek numaraya alıştırmak istemem görüyorsam düşük numara takarım.Göz doktorları bile 0.25 göz numarası olan adama düz cam veriyor görüyorsan sorun yok.Solum 0,75 miyop solum 1 derece astigmatlı gözlük takmıyorum ama astigmat göz yorgunluğu ve baş ağrısı yapabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.