Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (96. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • erulu kullanıcısına yanıt
    1.0 diyorlardı en son.
  • quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

1.0 diyorlardı en son.

Gameplay'i vardı, çıktı sandım bi an.
    Teşekkürler.
  • the green hell de direksiyonla kapışacak kişiler aranıyor :) araç fark etmez .. ayrıca gamepad le olmasın geride kalıyor gelen arkadaşlar. Alıp başımı gitmekten sıkıldım.Dişli rakip aranıyor :))) monza olur ring normal olur gt3 olur hertürlü olur yani :)

steam: silentpr1

online olduğunuzda burdan yada steamdan pm atarsanız iyi olur
  • Oyunun tam sürümü bu aymı geliyordu ?
  • bozcaadalı kullanıcısına yanıt
    Gelecek ayı bulur bence. Çıkış sürümüne aday versiyonu test ediyorlarmış. Son bir tane erken erişim güncellemesi gelecek ondan sonra ki güncellemede çıkacak oyun.
  • archVillain A kullanıcısına yanıt
    Saolasın, hayırlısı artık ne diyelim..
  • Bu kadar eksiğe rağmen bu kadar erken çıkabilir mi ki? Pit stop yok, bayraklar yok, yağmur yok. Eksik çok gibi duruyor, bunları yetiştirebilirler mi acaba 2 ayda?
  • eksik meksik çıkarsınlar, patch ile işi götürsünler artık yeter
  • En önemlisi araba yok araba, 30 arabalı yarış oyunu mu olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: isbara alp

En önemlisi araba yok araba, 30 arabalı yarış oyunu mu olur

Ben bu yorumunuza katılmıyorum diğer "Similasyonlara" (Oyunlara değil) bakarsanız ilk çıktıklarında yüzlerce arabayla çıkmadıklarını görürsünüz. Şu an en kapsamlı olarak iracing i biliyorum ve ondaki araçların sayısının da 50yi geçeceğini hiç sanmam. Umarım kafanızda "Gran turismo'da 1000 araba var" şeklinde bir cevap oluşmamıştır. Araba sayısının çok olmasındansa, arabaların fiziğinin, modellemesinin düzgün olmasını tercih ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crossfire17 -- 17 Eylül 2014; 1:59:35 >
  • crossfire17 C kullanıcısına yanıt
    Aynen, ben de araba fiziğinin ve yarış dinamiklerinin iyi olmasını isterim. Konsol oyuncusu değilim onların oyunlarını bilmem. Ama oyun piyasasını takip ederken sürekli Gran Turismo, Forza gibi oyunların yüzlerce arabaya sahip olduğunu görüyorum. Bu yüzden PC exclusive çıkan bir oyunun bunlarla araç yelpazesi açısından kafa kafaya gittiğini görmek beni sevindirirdi.
  • daryusdaryus D kullanıcısına yanıt
    Bayraklar tamamlanır heralde tam bilgim yok ama pit stop, hava değişikliği ve gece yarışlarının oyun çıktığında olmayacağını söylemişlerdi. Ek paket planları bunlar.

1.0 zaten çoğu oyun gibi çıktı bitti tarzı değil. 4-5 yıl yeni özellikler pistler araçlar eklemeye devam edecekler. Bu daha başlangıç.
  • archVillain A kullanıcısına yanıt
    Haydi hayırlısı diyelim o zaman. Pit stopsuz pek zevki olmuyor, önce onu yapsalar keşke.

Bu arada lotus exos s1 sevenleri racedepartment'in etkinliğine beklerim. pazar günü saat 22'de(Türkiye Saati ile) yarış düzenliyorlar Mugello'da. http://www.racedepartment.com/threads/exos-s1-mugello-sun-21-09-14.92974/

üyelik kolay, parasız üyelik de mevcut. yalnız yarışlar için paralı üyelere öncelik tanıyorlar. sizden sonra paralı üyeler başvurursa sizi listenin altına kaydırıp yarışa almama durumları var. Adımı önceden yazdırdığımdan şimdilik parasız üyelikle idare ediyorum.

• Arkadaşlar sürüş dinamikleri nasıl gerçekçimi ? Özellikle drift ayarı nasıl ? direksiyon ile oynamayı düşünüyorum
  • arkadaşlar oyun paralımı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: daryusdaryus

evet.

http://store.steampowered.com/app/244210/

arkadaşlar oyunu yükledim logitech dfgt kullanıyorum bütün kontrolleri tanıttım oyunda .oyuna girince gaz fren vitesler hepsi çalışıyor ama sadece direksiyon dönmüyor.neden olabilir?Oyunun ayar menüsünde direksiyonu çevirdiğimi algılıyor fakat oyuna girince hiçbi şekilde dönmüo bi yerde hata yaptım ama nerde??
  • Konuşmaları gördüğüm zaman vakit ayıramadım bugün anca fırsatım oldu.
    Formula Abarth ile Snoopy's Nordschleife 1.1 de 6:59:263 yaptım. Paylaşıyım dedim. Selamlar.
    Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crossfire17 -- 21 Eylül 2014; 0:17:03 >
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.