Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (97. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: crossfire17

quote:

Orijinalden alıntı: isbara alp

En önemlisi araba yok araba, 30 arabalı yarış oyunu mu olur

Ben bu yorumunuza katılmıyorum diğer "Similasyonlara" (Oyunlara değil) bakarsanız ilk çıktıklarında yüzlerce arabayla çıkmadıklarını görürsünüz. Şu an en kapsamlı olarak iracing i biliyorum ve ondaki araçların sayısının da 50yi geçeceğini hiç sanmam. Umarım kafanızda "Gran turismo'da 1000 araba var" şeklinde bir cevap oluşmamıştır. Araba sayısının çok olmasındansa, arabaların fiziğinin, modellemesinin düzgün olmasını tercih ederim.

Forza 4 te 500 araba Forza 5 te 300 araba var. Modellemeleri de bayağı iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: All Hail The King

quote:

Orijinalden alıntı: crossfire17

quote:

Orijinalden alıntı: isbara alp

En önemlisi araba yok araba, 30 arabalı yarış oyunu mu olur

Ben bu yorumunuza katılmıyorum diğer "Similasyonlara" (Oyunlara değil) bakarsanız ilk çıktıklarında yüzlerce arabayla çıkmadıklarını görürsünüz. Şu an en kapsamlı olarak iracing i biliyorum ve ondaki araçların sayısının da 50yi geçeceğini hiç sanmam. Umarım kafanızda "Gran turismo'da 1000 araba var" şeklinde bir cevap oluşmamıştır. Araba sayısının çok olmasındansa, arabaların fiziğinin, modellemesinin düzgün olmasını tercih ederim.

Forza 4 te 500 araba Forza 5 te 300 araba var. Modellemeleri de bayağı iyi.

iRacing lazer ile bir aracı 6 ayda yapıyor,onu kast etmiş arkadaş

• Ras0 R kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar BU CUMA BÜYÜK UPDATE geliyor. Fizikler ve grafiklere birçok yenilik gelecekmiş, boyutuna da 3GB diyorlardı. Belki uzun süredir fotoğraflarını gördüğümüz araçlar da gelir.

Hocam ben de logitech dfgt kullanıyorum. Ilk once Logitech Profilerdan ayarlamanız lazım sonra oyundan ayarlarsanız çalışıyor en azından bende durum bu
  • İnşallah dediğiniz gibi bir güncelleme gelir.
  • Arkadaşlar ben early acces sürümünü oynuyordum.Bedava yani.Update indireyim dedim fakat oyun çalışmamaya başladı early acces sürümüne güncellemeleri yükleyemiyormuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

Arkadaşlar ben early acces sürümünü oynuyordum.Bedava yani.Update indireyim dedim fakat oyun çalışmamaya başladı early acces sürümüne güncellemeleri yükleyemiyormuyuz?

yani korsan oyun oynuyosun erken erişim sürümü 40 dolardı en son bedava bi oyun değil assetto corsa!
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Wanted

quote:

Arkadaşlar ben early acces sürümünü oynuyordum.Bedava yani.Update indireyim dedim fakat oyun çalışmamaya başladı early acces sürümüne güncellemeleri yükleyemiyormuyuz?

yani korsan oyun oynuyosun erken erişim sürümü 40 dolardı en son bedava bi oyun değil assetto corsa!

Sakin ol sampiyon sen hic korsan oynamadinmi hayatinda ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ras0 R kullanıcısına yanıt
    Güncellemeler için satın almalısınız. Steam linkini vereyimhttp://store.steampowered.com/app/244210/

Yalnız bu arkasında milyon dolarlık güç olan oyunları korsanlamaya benzemiyor. Adamlar çok küçük bir stüdyo. Buna rağmen yarış simülasyonu gibi kitlesi az olan bir türe oyun çıkartmaya çalışıyorlar. Her satış önemli. Bu yüzden destek olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

Güncellemeler için satın almalısınız. Steam linkini vereyimhttp://store.steampowered.com/app/244210/

Yalnız bu arkasında milyon dolarlık güç olan oyunları korsanlamaya benzemiyor. Adamlar çok küçük bir stüdyo. Buna rağmen yarış simülasyonu gibi kitlesi az olan bir türe oyun çıkartmaya çalışıyorlar. Her satış önemli. Bu yüzden destek olun.

Destek olmak isterim tabii böyle oyunların devam etmesi için ama 40 dolar nedir ya..10-15 olsa alayım :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

Destek olmak isterim tabii böyle oyunların devam etmesi için ama 40 dolar nedir ya..10-15 olsa alayım :)

forumdan 50 liraya aldım ben, suan 40 dolar çok ama tam surumde fiyatının hakkını verecektir.

• Bugün F1 2012 oynadım, daha sonra Assetto Corsa'da bir F1 aracı alarak yarıştım. İki oyun arasında inanılmaz fark var, F1'de araçlar uçuyor gibi ilerliyor, etraf, çevre çok daha hızlı akıp gidiyor yanımızdan, Assetto Corsa'da ise daha ağır ilerliyor, hoşuma gitmedi açıkcası.

Formula 1 ile aram pek yoktur, takipçisi varsa hangisinin daha gerçekçi olduğunu söyleyebilir mi ? Ben F1 2012'de oynadığımı daha çok beğendim.
  • isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    Aşağıda gerçek F1 2014 silverstone sıralama sonuçları ve 2 oyunda atılan turlar görünüyor,kendi kararınızı kendiniz verin,fizik konusuna girmeye bile gerek yok...

http://www.turkiyef1.com/yaris-sonuclari/2014/8/britanya-grand-prix/4/#qua

• quote:

Orijinalden alıntı: Aventadorr

Arkadaşlar BU CUMA BÜYÜK UPDATE geliyor. Fizikler ve grafiklere birçok yenilik gelecekmiş, boyutuna da 3GB diyorlardı. Belki uzun süredir fotoğraflarını gördüğümüz araçlar da gelir.

Hocam ben de logitech dfgt kullanıyorum. Ilk once Logitech Profilerdan ayarlamanız lazım sonra oyundan ayarlarsanız çalışıyor en azından bende durum bu

ben update göremedim
  • GUERRA kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de bir iki saat bekledikten sonra pes ettim ama 4 haftada bir update geliyor ve en sonu geçen ay 29'u idi. Bugün gelmesi gerekiyordu üstüne KUNOS'tan bu konda açıklama gelmiş onu okumuştum. Bence update geldi fakat bunları bize vermiyorlar, beta için seçilenlerin ise güncellendi büyük ihtimalle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Godvater -- 26 Eylül 2014; 23:27:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beta için seçilemler derken neyi kast ettiniz. Biz zaten betasını kulanan seçilmesek te para vererek seçen oluyoruz bir bakıma. Bizden hariç bide seçilen özel bir kesim mi var. Onların ynadığı farklı bir ac mi bizimkinden. Kafam karıştı.
  • LETHALDOZE L kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam geçen haftalarda yapılan bir açıklamaya göre bir daha yeni sürüm çıkmayacaktı; ta ki ana sürüme kadar. Ama bu arada yine de denemek için birilerine ihtiyaçları olduğundan forumlarında falan sordular katılmak isteyen mailini falan versin diye. Millet de öyle katıldı. Uygun gördüklerini seçmişler onların oynadığı sürüm şu an bizimkinden farklı zaten. Daha yayınlanmamış haritalar arabalar hepsini beraber ayarlıyorlar, kısacası oyunu geliştirenler stüdyoya katılıyorlar.

• Anladım. Bakalım Ekim ayına da girdik. Ne zaman çıkacak bakalım. Ekim demişlerdi.
  • Siz yanlış anlamışsınız sanırım Kunos'ta çalışan adamın yazdığını. O bugün Cuma saat 11 gibi ofisten çıkıyorum manasında yazmıştı. Cuma günü update gelecek manasında değil. Karışıklık olmuş.

Son 1 update gelecek. Ondan sonra oyun çıkıyor. Yeni grafik motoru, yeni ses dizaynı gibi bir sürü özellik eklenecek.
  • archVillain A kullanıcısına yanıt
    Belki de haklısınız hocam aradım ama bulamadım linki kontrol edemiyorum. Neyse beklemekten başka yapacak bir şey yok.

• Yakın zamanda indirim gelir mi oyuna?
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.