Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (90. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamlarin sesi solugu cikmiyor eskisi gibi. Ruya pakedimi hazirliyorlar full surum bitmek uzeremi. Ne yaptiklarini bilen varmi arkadaslar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rüya paket hazırlayacaklarına önce yarım kalan oyunu bitirsinler.
    hanzo gibi gelip arkadan çarpan AI araçlar yüzünden nefret ettim şu oyundan. bir de artık şu kariyer mod gelsin artık.
  • GUERRA kullanıcısına yanıt
    Aynen kariyer mode ve oyunun tam sürüü geldin. Yalnız rüya paketide yabana atmayalım oda gelse fena olmaz. Ben tahmin ettim onlamı uğraşıyorlar diye.
  • Bugun face de bişeyler paylaşmışlar ama yabancı dil olmadığından çözemedim. Ne diyorlar acaba.
  • LETHALDOZE L kullanıcısına yanıt
    RSR Nurburg diye sürüş eğitimi, araba kiralama gibi hizmetler veren bir firma ile iş birliği yapmışlar. Testler yapıp geri bildirim vererek yardım edeceklermiş Kunos'a.

Adamların filosuda buradahttp://www.rsrnurburg.com/car-rentals--prices/race-car-rentals

Birde Facebook'ta her 1000 beğenende yeni fotolar ve bilgi paylaşacaklarmış. Ucuz bir taktik ama neyse.

Alta Edit: Simülasyon ile gerçek hayat arasındaki boşluğu kapatmaya çalışıyoruz demişler. Gerçeğe yakın olacak diyorlar kısaca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 12 Ağustos 2014; 19:20:12 >

• RSR Nurburg diye resmi bir partnerler varmış artık, ring ve spa da ofisler varmış.

AC takımı bildiğiniz üzere ring'i scan teknolojisiyle yeniden yaratma gayreti içindeler.

RSR Nurbug takımının da bu pistteki bilgisiyle işi uç noktaya taşıyacaklarından bahsetmiş.

RSR Nurburg ve AC seçkin bir garajı paylaşıyorlar:

BMW M3 E30 and E92, Lotus Exige S, Elise, 2 Eleven, McLaren MP4-12C, Nissan GT-R, Toyota GT-86 araçları AC de olacak.

AC geliştirici takımı ring'e son ziyaretinde RSR Nurburg tarafından ağırlanmış, ve RSR Nurburg filosundan dinamik testler için araçları kullanmışlar. bu nazik destek Vallelunga and Spa Francorchamps gibi pistlerde de sunulacak ve en iyi simulasyonu sunabilmek için RSR Nurburg'un filosundan araçları bu pistlerde de dinamik testler için kullancaklar. pistlerde heyecanlı sürüş deneyimi isteyenlere yönelik, simule edilmiş çevre ve gerçek yaşam(?) daki boşluğu kapatmak için RSR Nurburg and Kunos Simluazioni birlikte çalışıyorlar.

kabaca bu şekilde , gerçek yaşamdan kastı anlamadım, real-time demek istemiş olabilir mi? hani pistte gece ve yağışlıysa oyunda da aynı şekilde olması gibi, bu oyunda bu olacak mı bilgisi olan var mı?

spa'nın olup olmayacağını merak ediyordum, acaba sadece modern versiyonu mu yoksa 60 ların spa sını yapmak gibi bişey de yaparlar mı. çok iyi olurdu.

• eyvallah arkadaşlar pek bi gelişme yokmuş anlaşılan.
  • Adamlar nordschleife ile uğraşıyorlarmış İlk görseller geldi .

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]

• Insallah iyi olur

Alfa 155 v6 lisansi almislar. Yetmedimi bu gt arabalari. Zaten hepsi ayni. Ayni guc ayni fren ayni dinamik ayni ffb.
    Yol araci ekler insan yeni bisey diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LETHALDOZE -- 13 Ağustos 2014; 12:08:03 >
  • İnsan bekleyemiyor hep yeni arabalar pistler falan istiyoruz ama su an mevcut olan pistleri ezberleme sansına sahip oluyorsun special stage ler zevkli mesela imola z4 gt3 . thunder valelunga mclaren mp4 gt3 biraz setup bilgisi olması lazım güzel sonuclar olabiliyor.Dünyadan insanlarla zamana karsı yarısıyorsun.
    online olayı ping seviyesi dusukse muhtesem yarıslar olabiliyor her oyunda oldugu gibi online da da kasıtlı vuran sacma sapan kullanan arkadaslar var
    oyunun tamamı yılsonu cıksa bile orda bir suru bolumler var zaman geciyor cok fazla Türk bayragı göremiyorum. torrent ten assetto indirip son sürüm oyanayan varmı varsada rivalli tempo calısıyormu merak ediyorum. yani adam en eski sürümü indirmis geride kalmış yeniliklerden bi haber kabiliyetsizlik hersey var bu ne biçim oyun falan diye yorum yapıyor. bu tarz arkadaslar need for speed oynasın 300 km hızla viraja girsin arac ucsun havada nos acsın ..... :)

• Civic EG6 ve Golf GTi modlarını deneyen oldu mu ? Ben yükledim fakat araçların performansları garip derecede çok düşük. 160Hp'lik araba 50hp gibi gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.Blackeye.

Civic EG6 ve Golf GTi modlarını deneyen oldu mu ? Ben yükledim fakat araçların performansları garip derecede çok düşük. 160Hp'lik araba 50hp gibi gidiyor.

O modlar ciktimi ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: LETHALDOZE

quote:

Orijinalden alıntı: T.Blackeye.

Civic EG6 ve Golf GTi modlarını deneyen oldu mu ? Ben yükledim fakat araçların performansları garip derecede çok düşük. 160Hp'lik araba 50hp gibi gidiyor.

O modlar ciktimi ki?

Evet verdiğim linkten indirebilirsin hocam
    http://malagoligarage.wordpress.com/category/cars/

• Oyunu merak edip 0.20 versiyonunu indirdim, benim bayağı bir hoşuma gitti. Şimdiye dek oynadığım en gerçekçi yarış simülasyonu oyunu ancak arkadan öküz gibi vuran pilotlar çok rahatsız ediyor, sağdan soldan vuran herifler yüzünden doğru düzgün bir yarış yapamadım. Bu kusuru giderip oyunu daha da geliştirirlerse satın alınır.
  • T.Blackeye. kullanıcısına yanıt
    Hocam bu modların yüklemesi nasıl acaba? Olduğu gibi steam klasörünün içine mi atıyoruz? (oyun orjinal)
  • quote:

Orijinalden alıntı: astraldoors

Hocam bu modların yüklemesi nasıl acaba? Olduğu gibi steam klasörünün içine mi atıyoruz? (oyun orjinal)

Oyunun kurulu olduğu yer>content>cars klasörünün içine atacaksın hocam
  • T.Blackeye. kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• http://netload.in/dateiKgiIpFiU4H.htm

• arkadaşlar merhaba bu oyun için direksiyon seti almayı düşünüyorum ama logitech filan çok pahalı geldi thrustmaster ı beğendim gibi ferrari challange 150 tl mesela ama sanırım yalnızca ps3 uyumlu pc filan yazmıyo hiç goldmaster filan var 100-150 arası ama onlar çok mu dandik olur bu oyun için?
  • 2. el logitech DFGT bulmaya bak.Daha aşağısı para israfı olur...
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.