Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (69. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende de oyuna girip oynuyorum ama çıkarken donup kalıyor kapanmıyor. Tüm pc yi kitliyor.
  • bende bir sorun yok
  • Arkadaşlar şuan steamdaki 35$lık erken erişim versiyonunu satın aldıgımızda oundaki hangi içeriklere sahip oluyoruz. güncel bir araç listesi de bulamadım nette.
  • İOS kullanan cihazlar için AC Dasboard çıktı

http://www.virtualr.net/assetto-corsa-ac-dashboard-for-ios

https://itunes.apple.com/tr/app/id808283778?mt=8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MtkP HuSnU -- 7 Şubat 2014; 8:59:05 >

• MtkP HuSnU kullanıcısına yanıt
    hep ios hep ios
    boyle seylerde. Android sen yere giresin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForzaFormula1

Arkadaşlar şuan steamdaki 35$lık erken erişim versiyonunu satın aldıgımızda oundaki hangi içeriklere sahip oluyoruz. güncel bir araç listesi de bulamadım nette.

cevap yok mu
  • K@r@K@L3M kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı sürücünüzü bir güncelleyim derim...
  • Oyuna hasar modellemesi ne zaman gelmişti benim hiç haberim yok. Bide yolda normal giderken çok büyük bir çukur+kasisden geçmiş gibi tepki verip atlı zıplıo sapıtıo bianda araba. Bu son guncelemden sonra olmaya başladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: pzero_nero

Sürücüm güncel. Hatta beta sürücüleri de denedim ama nafile. Oyun menüsü açılıyor ancak pist seçip girmek istedilten sonra siyah ekranda takılı kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@r@K@L3M

quote:

Sürücüm güncel. Hatta beta sürücüleri de denedim ama nafile. Oyun menüsü açılıyor ancak pist seçip girmek istedilten sonra siyah ekranda takılı kalıyor.

Son güncellemede oyun grafiği falan artsa ve sisteminiz yetmese falan diyecem ama son guncellemeden once full ayarlarda 58-60 fps alırken sımdı 66-68 fps alıyorum yanı gelısme var oprtimizasyonda sanki. Sisteminizi bi yazarmısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LETHALDOZE

quote:

Orijinalden alıntı: K@r@K@L3M

quote:

Son güncellemede oyun grafiği falan artsa ve sisteminiz yetmese falan diyecem ama son guncellemeden once full ayarlarda 58-60 fps alırken sımdı 66-68 fps alıyorum yanı gelısme var oprtimizasyonda sanki. Sisteminizi bi yazarmısınız.

- core i5 4670k
    - Asus gtx 780 DC2
    - Asus maximus VI anakart
    Vs
    Vs...

Yani sistemle ilgili bir sıkıntı yok ancak oyuna girmiyor. Orjinal oyun alıpta böyle ctack li oyunların yaşadığı durumları yaşamak çok sıkıcı. Ana ekranı açıp menüde araba ve pisti seçtikten sonra oyuna girmemesi en enteresan bir durum. İki defa format çektim ama bir işe yaramadı.

o sistemle hic sikinti olmaz yani donanimsal degil yazilimsaldir demekki. simdi ac diger oyunlar gibi degil. iki program aciliyor oyunu oynarken. ilki secimleri ayarlari yaptigimiz yer. start dedigimzde isr ikinci program penceresi aciliyor. sizde sorunda burda basliyor.
    directx guncelleseniz, bi ihtimal cozulebilir. yada arka planda calisan bir program cakisma yapabilir. son zamanda yazilimsal bir degisim ekleme yeni bir program kullanmismiydiniz. Aklima bunlar geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yazdıklarınıza saygı duyuyorum ama lütfen RF2'de Skip Barber ile ya da 1-2 GT aracıyla birkaç tur atın. Beni daha iyi anlayacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LETHALDOZE

o sistemle hic sikinti olmaz yani donanimsal degil yazilimsaldir demekki. simdi ac diger oyunlar gibi degil. iki program aciliyor oyunu oynarken. ilki secimleri ayarlari yaptigimiz yer. start dedigimzde isr ikinci program penceresi aciliyor. sizde sorunda burda basliyor.
    directx guncelleseniz, bi ihtimal cozulebilir. yada arka planda calisan bir program cakisma yapabilir. son zamanda yazilimsal bir degisim ekleme yeni bir program kullanmismiydiniz. Aklima bunlar geldi.

format çektim ve direk asetto corsa yı kurdum ama nafile. oyun güncellemesi geldi ve yükledikten sonra bir daha oyunu oynayamadım.
    Format attıktan sonra bile çalışmaması benim aklıma donanımsal bir problem olabileceğini getirdi açıkçası
  • bu cuma guncelleme gelecekmi acaba. artik multi den soz etseler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • McLaren MP4-12C GT3, available tomorrow on Assetto Corsa Early Access!
  • nerde ne gereksiz araba varsa ekliyorlar
  • Yahu şu kalan pistkeride ekleseler. Bide mercedes sls yi.
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.