Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (71. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.facebook.com/Assetto.Corsa/photos/np.348795823.605109573/825162347510085/?type=1&notif_t=notify_me

"Assetto Corsa today's community picture: screenshots, artworks and pictures of Assetto Corsa found on the Internet created by people. Your passion make us proud!"

translate ile cevirince ac topluluk resmı tpluluk yarış gunu falan diyor. Bu adamlar multıdenmı bahsedıyor yanı multıyımı yapıolar acaba
  • insanların assetto corsa hakkında oluşturduğu ss, resim, photoshop vs şeylerin kendilerini gururlandırdığını falan yazmış. mutli ile alakası yok
  • GUERRA kullanıcısına yanıt
    eyv. bende bi halt oluyor sandim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LETHALDOZE -- 21 Şubat 2014; 14:12:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

Tekrar hatırlatıyorum,steam hesabı satılıktır,Assetto Corsa 70 TL yanında GTR2 bedava

Direksiyon satıldı

İlan güncel
  • nurburgring pistini kapak fotosu yapmislar. inşallah bu hafta gelir pist oyuna.

• Aynen Nürburgring gelse iyi olur. Birkaç da Japon işi mesela Evo 9-10 veya STI
  • BurakBilgin kullanıcısına yanıt
    ohoo oyunda bi 4*4 olsa ralli pistinde harika olur

• LETHALDOZE L kullanıcısına yanıt
    Benim direksyion pek sağlam yerde durmuyor o yüzden ralli bana gelmiyor pistler daha uygun minimum direksiyon hareketi AI ler düzelir umarım kasap gibiler çünkü ve optimizasyonlaru kötü.
  • bugun gincelleme gelecekmi acep. yavru ringi bekliyoruz insallah

• 309.1 mb güncelleme yapıyor şu an.
  • hayda o ne kadar az mb oyle, ring sigacakmiki o kadar boyuta, hadi sigdi baska guncelleme optimizayona duzeltmeye yer kalmaz. hayirlisi bakalim.

• hayda o ne kadar az mb oyle, ring sigacakmiki o kadar boyuta, hadi sigdi baska guncelleme optimizayona duzeltmeye yer kalmaz. hayirlisi bakalim.

• Assetto Corsa Nürburgring

• bu yeni lotus gaza basar basmaz yoldan çıkıyor
  • Lotus ve nürburgring ikilisi bence mükemmel olmuş. Eşsiz bir FFB deneyimi sunuyor.
  • Lotus baya iyi alisinca tabi :) ama zor

• F1 gt araçlarını hiç kullanmıyorum ama pist fena. Almanın pisti bi başka oluyor ama pist yüzeyi çok dalgalı sanki. Zıp zıp gidiyor araba.
  • Type 125 bence dehşet oldu, simlerde sürüp sürebileceğimiz F1 ayarında tek araç bence her açıdan ses grafik fizik vs. Adamlar yapmış buda mı gol değil
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.