Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (70. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu hızla giderlerse multi 6 aydan önce gelmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

Bu hızla giderlerse multi 6 aydan önce gelmez

Aynen öyle, malesef farklı bi durum söz konusu olmayacak gibi.
  • 110.1 mb. güncelleme geldi. Acaba nelerle oynadılar yada eklediler.
  • bozcaadalı kullanıcısına yanıt
    Pek bir şey yok gibi. Yalnız "High fov on single screen (>80 degrees) rendering fix " dikkatimi çekti. Tek ekran kullanıcılarına fayda sağlar inş.
    Bide bir kaç post üste böyle giderse çıkış tarihi şu olur demiştim. Adamlar onu mu görmüşler nedir, 0.6.5 diye isimlendirmişler. Normalde 0.7 olması lazımdı.
    Malum 1.0 olunca full versiyon olacak.

- Oculus Rift improvements
    - High fov on single screen (>80 degrees) rendering fix
    - Car physics & apps fixes
    - Balanced opponents volume
    - Some ranking fixes
    - fixed closing AC while a replay was playing after a race
    - Replay performance improvements
    - Fixed real time position on restart
    - Best lap is kept when restarting session
    - Fixed look back on replay
    - Engine smoke when damaged
    - Engine damage (not balanced yet)
    - McLaren MP4-12C GT3
    - Upgrade BMW 1M Stage 3
    - Upgrade Lotus Evora Stage 2
    - Ferrari 599XX Aero center of pressure adjusted
    - Ferrari 599XX improved cockpit view and adjusted bonnet cam
    - Small aero improvements on BMW Z4 GT3, M3 GT2 and P4/5 Competizione
    - New overboost function BMW Z4 Drift (keys 1-0 for 10% to 100% turbo boost. 80% default)
    - Engine damage when turbo overboost is over 80% on cars that support it
    - Engine damage from overreving the enging (i.e. downshifts)
    - Steam friends leaderboard & Friends Leaderboard app for hotlap, drift & time attack

• LETHALDOZE L kullanıcısına yanıt
    Bir şeyler yapmaya çalışmalarıda umut verici. Ne diyelim tam züürt tesellisi gibi oldu.
  • Ben MP4-12C ile 6-7 tur attım. Fena değil... Özellikle yarış arabası ile yol arabasının karşılaştırılması için bence iyi oldu. Diğer arkadaşlarda yorum yapınca belli olur.

Hala daha 3-5 araba gerçekçi derlerse kendimi yakacağım .

Rivali tempo mclarenden sonra çalışmadı. Tekrar indirip yükledim ama nafile

Ama steam friends gelmiş birbirimizi ekleyip dhtempo yapabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pzero_nero -- 15 Şubat 2014; 23:35:49 >

• Bu adamlar güncelleme çıkarıp araç ekledikçe oyuna olan inancım azalıyor

Tekrar hatırlatıyorum,steam hesabı satılıktır,Assetto Corsa 70 TL yanında GTR2 bedava

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulusalonur -- 23 Şubat 2014; 15:40:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pzero_nero

Ben MP4-12C ile 6-7 tur attım. Fena değil... Özellikle yarış arabası ile yol arabasının karşılaştırılması için bence iyi oldu. Diğer arkadaşlarda yorum yapınca belli olur.

Hala daha 3-5 araba gerçekçi derlerse kendimi yakacağım .

Rivali tempo mclarenden sonra çalışmadı. Tekrar indirip yükledim ama nafile

Ama steam friends gelmiş birbirimizi ekleyip dhtempo yapabiliriz

Hocam ben hala 3-5 araç hariç diğerlerinin gerçeklikle pek alakası yok diyorum ve son eklenen araca iyi diyorsan kendini yakabilirsin

• Amacım polemik veya tartışma yaratmak değil. Bıkmadan usanmadan söyleyeceğim, benim anlayamadığım nokta yol arabaları ile yarış arabalarının karşılaştırılması ve buna göre 3-5 araba gerçekçi denmesi. Erce Bey ile de bunu pmden konuşmuştuk uzun uzun burayada kopyalıyorum yazdıklarımı.

"Bazı arabalar çok iyi denirken diğerleri işe yaramaz lafları. Yok efendim GT arabaları yere çok yapışıyormuş. Yani, milyon euroluk bir 599xx insanın aklının sınırlarını zorlayacak yol tutuşa ve frene sahiptir. Mantık şu mu? Kıçı başı oynayan araba gerçekçi yol tutuşu ve diğer özellikleri yol arabalarına göre üstün olan bir yarış arabası gerçekçi değil. Hiç sanmıyorum. Elma ile armut karşlaştırılıyor. O zaman bir gt arabası da formula 1e göre daha mı gerçekçi? Ralli etaplarında sümüğünüzü atmayacağınız palio kitcar'ın frenleri insanı dumur edecek kadar güçlüdür. Bizzat kullandığım için söylüyorum. 5 vites 200 hplik götü boklu palio. Ama yarış arabası... Shakedownda resmen korktum paliodan, kendi arabam da 207 rc 175 beygirlik normal bir yol arabası hani 90 beygirlik dizel fluence kullanmıyorum. Ez cümle yol arabası ile yarış arabası arasındaki fark gerçekten çok fazladır... Ha AC iyi mi kötü mü adamlar ticari kaygıya düştü keyfim kaçtı orası ayrı mesele..."

Şimdi oyundaki normal M3 gerçekçi herkes beğeniyor GT2 versiyonu uyduruk öyle mi? Tüm modellerin yol ve yarış versiyonları olur, yol versiyonu ile yarış versiyonundan daha hızlı tur atarsınız o zaman amenna.

• yorumlar kişiden kişiye değişir

en mükkemmel sürücü gelip bu oyun iyi dese bile bu oyun benim için hayal kırıklığı oldu.Nerede netKar,nerde bu.netKar ı geçtim,diğer sim oyunlarını da aratıyor

para için oyunların içine ediyorlar.konsola yapsalardı keşke de bu rezilliği görmeseydik
  • hız hissi konusunda gelişmemi var yoksa banamı öyle geldi. bi 5 dakika oynama fırsatım oldu sanki gelişme var. tekrar ısındım AC ye galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LETHALDOZE -- 15 Şubat 2014; 15:18:39 >
  • Evet Haluk ile baya laflamıştık.

Bu topic'te benim genel düşüncem şu;
    Bu adamların daha önce sunduğu inanılmaz bir sim oyunu var: Netkar pro.
    Bu oyun için hatim indirdiğimi söyleyebilirim. Çok kısırdı, grafikleri kötüydü ve belli araçlar vardı ama çok kaliteli bir sim'di.
    Ve Kunoz'un yeni eseri olan AC'yi de gözüm kapalı aldım. Oyunu satın aldıktan sonra ilk denedğim araç, Fiat Abarth 500 oldu.
    Çünkü bu oyunun kalitesini Netkar pro da da olan Fiat 500 karşılaştırması ile daha iyi anlayabilirdim.
    Birkaç turdan sonra bana netkar pro heyecanını vermedi ama çok çok kötü değildi. Sonra BMW, Ferrari vs. denedim. Bu araçlar da iyiydi.
    Ne olduysa Kanatlı araçlar çıktıktan sonra oldu:) Ve rayda giden araçlar haline geldiler.
    RF1'de, RF2, GTR2'de de GT araçları var. Hatta Netkar'da 180 - 200 HPlik open wheel araçlar var. Ama onları sürmek bu kadar kolay değil!
    Hatta GSC'yi de sayabilirim.
    Bu oyunları yıllardır oynuyorum.
    Bu yüzden bazı konularda tutucu olabiliyorum.
    Race 07'deki Zonda bile daha zor, inanın bana. Ki Race 07'de çok sevmem. (Online zevkli olurdu, Ozan bilir, çok yarıştık birlikte)

2. konu da şu:
    Dediğim gibi yıllardır bu tarz oyunlar oynuyorum. Ama ben hiçbirinde Drag, Drift vb. kategoriler görmedim.
    Ben bunlara da para vermiş oldum.
    Eğer sim oyunlarında drag vb çok gerekli ya da kaçınılmaz olsaydı, Simbinler, ISIlar da koyardı oyunlarına. Oyunlarını adrenalinden çok eğlenceye çekerlerdi.

Bu yazdıklarım kimseye bir cevap değil. Ben böyle düşünüyorum.

• Drag, drift konusunda tamamen katılıyorum.
  • Ufak bir güncelleme daha geldi. Sanki iyi gibi oldu oyun, hız hissi artırılmış bariz belli gibi.
  • Benim steam id ninapersson1 , ekleyin en azından zaman yarıştıralım.
  • Benim steam id pzeronero
  • Steam adım ; ozmoturk,sırf zaman için kapışalım bari

Aralık sonundan beri oyunu oynamadım,geçen biri gelmişti ona açtıydım Ferrari sürsün diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 16 Şubat 2014; 13:52:44 >
  • Oyundaki online sistem nasıl olacak, herhangi bir bilgi var mı? Sanırım 1.0 versiyonuna kadar çıkmayacaktı.

Bu arada oyun hakkında burada çoğu kişinin kötü düşünmesine şaşırdım cidden, fizik olarak beni baya tatmin etti, tam versiyona kadar daha da gelişecektir eminim. Drag, drift tarzı modları da istemiyorsanız onlara girmezsiniz olur, biter. Ekstradan konması gayet güzel bir ekstra olmuş bence. Bunlara illa arcade olarak bakmamak lazım. Simülasyon denilen gerçeğin sanala yansıtılmasıdır, e bu tarz yarışlar da gerçek hayatta var sonuçta.

Neyse, tabi önemli olan online kısmı. Iracing tarzı bir rating sistemini düşünüyorlar mı acaba. Güzel bir sistem kurmazlarsa ne kadar iyi de olsa kimsenin iracing'i bırakıp kimse bu oyuna geleceğini sanmıyorum.. Ben gelmem açıkçası.
  • http://www.youtube.com/watch?v=voCYcSlXEqw

• Bu oyunla ilgili çoğu İtalyan olan fanlarla bir tartışmaya girdim geçenlerde:) ama sağ çıktım aralarından:)
    Tartışma sonunda gelinen nokta; gerçek gt araçlarını sürmenin kolay olduğu ve bunun oyuna bu şekilde yansıdığı. Gerçekliğe bu şekilde bakıyorlar.
    Ama hiçbiri bir gt araç koltuğuna oturmamış.
    Madem bu kadar kolay onca saygı duyduğumuz pilotun bizden farkı yok o zaman. Bizden farkları sadece g kuvvetine maruz kalmaları o zaman...
    Netkar'a, rfactor'e, iracing'e de b.k attılar. Çok "icy" imiş. Vay be!

İtalyanları bizim cengaver Türk sürücülerine benzettim. Bizde de herkes çok iyi sürücüdür ya

Bu arada ben oyunu belli araçlarla oynamaya devam ediyorum. Rivali'deyim.

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.