Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (67. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: galganus12

Merak etmeyin beyler,ISI Kunos gibi yamuk yapmaz,büyük takımlar da modlamaya girişince rf2 tadından yenmez

RMT Megane Trophy'yi modunu indir. Kafayı yersin, çok çok iyi
  • Arkadaşlar bu Ralli pistinden başka oyuna ekleyebileceğimiz bir mod çıkmadımı bilginiz varmıdır.

Kunos zaten bıraktı oyunu herhalde daha uğraşmıyorlar, 17 sinden beri face sayfasında bile bişey paylaşmadılar. Önceden 2 günde bir bişeyler koyarlardı

Bari modcular çalışsada bişeyler çıksa. Ralli pisti çok keyifli mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erulu

"Gerçek yarış arabası kullanmak oldukça kolaydır. Zor olan limite yaklaşmaktır. İşte bu AC"
    Bunlar reklam kokan hareketler.

AC içinse şunu söyleyebilirim. Ferrarinin 2 modeli, mclaren ve bmw'ler hariç diğerlerindeki sürüş dinamikleri tatmin edici değil.

Ben simi şu mantıkta oynamaya çalışırım:
    Ben bu kadar kolay sürmemeliyim. Zorlanmalıyım. Kontralar atmalıyım. Asfaltı hissetmeliyim... Aracın kıçını toparlarken ter akıtmalıyım.. vs...
    Bugüne kadar oynadığım sim oyunlarında da bunları yaşadım. GTR 1-2 olsun, rf - rf2 olsun, Netkar olsun..
    (Bu arada 26 yıllık ehliyetim ve İstanbul parkta ferrari ve z4 deneyimim var)

Diğer bir konu ise ben bu oyuna drag ya da drift yapmak için para vermedim. Sim oyununda dragın işi ne yahu? Bugüne kadar gtr'da, rfde, rf2de, netkar da drag yarışı mı vardı. Ha canın sıkılırsa online da arkadaşınla kalkarsın ya da yanlarsın o ayrı konu...

AC'nin gidişatı beni korkutuyor açıkcası. Ben verdiğim paraya bakarım, karşılığını almak isterim. Arcade sinyalleri verince beni gerdi, olay bu! Yoksa 458 vb.. ile sabaha kadar online oynarım sizlerle

Mesajinizi ilgiyle okudum, tecrubelerinize de saygim var. suan sordugum soru sadece bi kiyaslama yapmak adina, istanbul parkta kullandiginiz ferrari hangi ferrari? butun pist gunlerine katildim ve seans disinda da izlemeye calistim, bi cok arkadas caddede makas atmakla pisti performansini karistiriyor, soyle ki benim bir arkadasim sadece semislick lastik, yay ve filtre kitli bi scirocco ile f430 gecti istanbul parkta (bu ferrari kullanan kisi de cikip ben istanbul parka ferrariyle ciktim diyebilir, ama ne yapti?). oyunu bu kadar elestirip bu kadar iddaali konustugunuza gore 2.25 gibi bi rakam yapmis olmalisiniz bence istanbul parkta, 26 yildir ehliyetiniz olmasiyla da bi alakasi oldugunu dusunmuyorum, benim babamin da yaklasik 30 senedir ehliyeti var fakat pistte benden daha kotu bi sure yapar. sizi hedef aldigimi dusunmeyin, siz piste cikmis birisiniz diye kiyaslama yapmam daha kolay. bu basliktaki sim toplulugundaki bir cok arkadasin realde pist macerasi oldugunu dusunmuyorum, varsa da bu isten ne kadar anladiklarini gormemiz adina hangi pistte hangi aracla ne sure yaptiklarini paylasirlarsa sevinirim. cunku pist asfaltiyla normal asfalt arasinda ki fark inanilmaz. malesef kupkuru bi cadde asfalti, bol yagmurlu bir pist asfalti kadar bile tutmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LPRNTRK -- 29 Ocak 2014; 16:36:16 >

• LPRNTRK L kullanıcısına yanıt
    Özetle sizde kolay olmasının oyunun kötü olduğunu göstermediğini mi düşünüyorsunuz benim gibi.
    Birde pm kapalı sizin galiba. Sisteminiz imzanızda yazan ise full ayarlar sonda iken kaç fps alıyorsunuz AC de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LETHALDOZE

Özetle sizde kolay olmasının oyunun kötü olduğunu göstermediğini mi düşünüyorsunuz benim gibi.
    Birde pm kapalı sizin galiba. Sisteminiz imzanızda yazan ise full ayarlar sonda iken kaç fps alıyorsunuz AC de.

Aynen oyle dusunuyorum. Cunku bi m3 un cadde asfaltindaki tepkileriyle pist asfaltindaki tepkileri inanilmaz farkli, bu yuzden yaniltici olabilir gunluk hayattaki tecrubeler. hayir ozel mesajim kapali degil, kontrol ediyorum hemen. evet sistemim imzamda yazan fakat suan laptoptayim hicte merak edip kac fps aldigima bakmamistim, sizi bilgilendiririm fps konusunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LPRNTRK -- 29 Ocak 2014; 23:16:16 >
  • Sanırım bu oyunda oyun yapımcılarının açıklamasından dolayı ister istemez ön yargı oluştu.

Yapımcılar "Richard Burns Rally"nin başına gelenleri biliyoruz dedikten sonra bu sözleri duyanın aklında oyunun "arkeyde" döneceği düşüncesi oluştu. Erken yapılmış bu açıklama sonrası beklentiler olumsuz olmaya başladı.

Oyunun bitmesini beklemek lazım diye düşünüyorum. Bu firma daha önce de simülasyon hazırlamış. Yaş tahtaya basmaz diye düşünmek istiyorum.

Saygılar...
  • Arkadaşlar merhaba, ben fanatech gt2 aldım, csr filan anlamam, ikinci el aldım 750tl ye, 6 ileri vites gt2 direksiyon ve standart pedallar. Çok karmaşık bir yapısı var ben çözemedim. Yardımcı olur musunuz? Ben live for speed oyununu indirdim direksiyon ayarlarını bi türlü yapamadım, hatta kurcalarken bozdum bile ayarları iyice. Direksiyonu hafif kırıyorum oyunda 3 tur atıyo direksiyon çözemedim. Ve nedense -176 dan +176 ya kadar dönüyor malesef geri kalanını göstermiyor nerden baksanız 8 derecelik boşluk var. Ki direksiyon seti 900 derece. Bi el atın lütfen aldım öyle duruyor. Amacım, gerçek araba sürer gibi sürebilmek. Ve bu gt2 yi ya kullanan çok az, yada kimse paylaşmak istemiyor. İngilizcem yok yabancı sitelere bakamıyorum. Lütfen yardım edin 2 haftadır yatıyor cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SIEMPRE17

Arkadaşlar merhaba, ben fanatech gt2 aldım, csr filan anlamam, ikinci el aldım 750tl ye, 6 ileri vites gt2 direksiyon ve standart pedallar. Çok karmaşık bir yapısı var ben çözemedim. Yardımcı olur musunuz? Ben live for speed oyununu indirdim direksiyon ayarlarını bi türlü yapamadım, hatta kurcalarken bozdum bile ayarları iyice. Direksiyonu hafif kırıyorum oyunda 3 tur atıyo direksiyon çözemedim. Ve nedense -176 dan +176 ya kadar dönüyor malesef geri kalanını göstermiyor nerden baksanız 8 derecelik boşluk var. Ki direksiyon seti 900 derece. Bi el atın lütfen aldım öyle duruyor. Amacım, gerçek araba sürer gibi sürebilmek. Ve bu gt2 yi ya kullanan çok az, yada kimse paylaşmak istemiyor. İngilizcem yok yabancı sitelere bakamıyorum. Lütfen yardım edin 2 haftadır yatıyor cihaz.

Öyle direksiyon Türkiye'de kaç kişide varki ve olanların kaçı bu forumdan haberdarki

Direksiyonun sürücüsü cd olarak var yada internetten bulup indirdiniz değilmi?

Sürücüyü bilgisayara kurun ve sonra masa üstünde sol altta bulunan başlata tıklayıp aygıt ve yazıcılara gidip direksiyonu bulun,oradan pedalları tanıtıp direksiyonuda 900 dereceye ayarlayın.

Oyunlara girince zaten bir şekilde deneme yanılma yöntemi ile ayar yaparsınız...

• teşekkür ediyorum cvp için fakat dediğin gibi yapıyorum zaten ama çok sıkıldım sürekli sürekli ayarlardan. Lfs oynayamıyorum bi türlü. Scania Truck Simulator 2012 oynuyorum sadece onda da arada bi direksiyon değişiyor ffilan kafasına göre takılıyor çözemedim bi türlü.
  • quote:

teşekkür ediyorum cvp için fakat dediğin gibi yapıyorum zaten ama çok sıkıldım sürekli sürekli ayarlardan. Lfs oynayamıyorum bi türlü. Scania Truck Simulator 2012 oynuyorum sadece onda da arada bi direksiyon değişiyor ffilan kafasına göre takılıyor çözemedim bi türlü.

http://resim.donanimhaber.com/m_22721059/tm.htm

Bu konuda lfs2 nin direksiyon ayarlarını vermiştim.Özellikle eksenlere dikkat et...
  • Evet birşey soracağım, ben eksenleri kilitle seçeneğini işaretleyince yani evet deyince direksiyon hiç dönmüyor oyunda. Onu kaldırıncada bu sefer o hani kırmızı çizgi var ya direksiyonu gösteren işte orda eksenleri kalibre et diyorum ortalıyor birkaç kez sağ sol yapınca geri bozuluyor.
  • quote:

Evet birşey soracağım, ben eksenleri kilitle seçeneğini işaretleyince yani evet deyince direksiyon hiç dönmüyor oyunda. Onu kaldırıncada bu sefer o hani kırmızı çizgi var ya direksiyonu gösteren işte orda eksenleri kalibre et diyorum ortalıyor birkaç kez sağ sol yapınca geri bozuluyor.

Hocam benim yapabileceğim yardım bu kadar,aldığın kişi ile görüşmen yararlı olur...
  • Bu arada oyuna bugün yeni bir güncelleme geldi ve 0.6 sürümüne yükseldi. Güncelleme detayları şu şekilde:

- All cars AI enabled
    - All tracks AI enabled
    - Improvements on track AI lines
    - UI quickraces enabled
    - Added theme module management interface (see Options/General)
    - Fixed position indicator changing in proximity to the finish line
    - First lap time in races starts when the starting lights are off
    - On screen time difference : (On/Off switch)
    - mesh collider system and terrain collision boxes
    - Reworked collision stiffness
    - Penalty system On/Off switch
    - Hide steer option
    - Smoke rendering in mirrors improved (also On/Off switch)
    - Look back buttons implemented
    - fixed some gui issues in endrace mode
    - Winning an achievement in special events unlocks the lower achievements
    - Fixed ambience sound volume
    - Improved positional audio for opponents when driving in cockpit or F1 cameras
    - Fixed opponents overall engine volume
    - Fixed distance scale volume for opponents engines and related extra sounds (skids, backfires etc...)
    - Fixed backfires exterior volume
    - Maximum exterior engine volume is 1.0 to prevent sample clipping and/or distorsion
    - Lotus Evora GTE physics bug fixes and updates
    - KTM X-Bow R aero modifications and setup fixes

• Update 0.6 gelmiş.
    - All cars AI enabled
    - All tracks AI enabled
    - Improvements on track AI lines
    - UI quickraces enabled
    - Added theme module management interface (see Options/General)
    - Fixed position indicator changing in proximity to the finish line
    - First lap time in races starts when the starting lights are off
    - On screen time difference : (On/Off switch)
    - mesh collider system and terrain collision boxes
    - Reworked collision stiffness
    - Penalty system On/Off switch
    - Hide steer option
    - Smoke rendering in mirrors improved (also On/Off switch)
    - Look back buttons implemented
    - fixed some gui issues in endrace mode
    - Winning an achievement in special events unlocks the lower achievements
    - Fixed ambience sound volume
    - Improved positional audio for opponents when driving in cockpit or F1 cameras
    - Fixed opponents overall engine volume
    - Fixed distance scale volume for opponents engines and related extra sounds (skids, backfires etc...)
    - Fixed backfires exterior volume
    - Maximum exterior engine volume is 1.0 to prevent sample clipping and/or distorsion
    - Lotus Evora GTE physics bug fixes and updates
    - KTM X-Bow R aero modifications and setup fixes

Bi gelişme varmı acaba.
    Ayda 2 güncelleme yapsalar. 0.7-0.8-0.9- ve 1.0 dersek. İnce bi matematik hesabı, beyin fırtınası falan Nisan 1 de oyunun full sürümü çıkması lazım.
    Yalnız daha multi ile ilgili bilgi de yok. Ne ara yetiştirecekler bakalım.
    Bayağı bi açıklama yapmışlar ama yabancı dil olmadığından çözemedim. Türkçe mealini açıklayacak varmı arkadaşlar.

So, it's that day of the month again and a new update is ready.

Let's have a look at todays "particular" update.
    As you might have guessed, we won't release any new cars or tracks today. We understand that this might be a bit of a let down for some of you, but then again we have already released 35 cars and their upgrades and 12 tracks... considering AC's physics engine depth, I'm sure there's more to explore than simply jumping from one car to the other.
    So what's in this new update? Lot's of core work to make AC better, some of it very evident, some of it under the surface but very important.

First of all we are enabling AI Quick Races for all cars, all tracks. You can select whatever car you like, whatever track you like and whatever number of opponents (up to the track limits). Most importantly you can select different opponents to race against. Multi-class, multi-era, multi-performances, multi-whatever.. err...no scratch that, multiplayer is not ready yet (we're working on it, you know we do!).

So this is very important, we worked very hard to enable all cars and all tracks to enable the AI. Tons of data to process, but we didn't just stopped there. We have laid out the ground to build a better AI that understands better the intentions of the player. On some cars you might see a better behaviour, on some others more or less the same, but the work is there and slowly we will update all of them. Your feedback is valuable and that's what early access is all about, so thank you in advance!

What's next? Collisions. You can lean on your opponents now, bump door against door, push and get pushed and the experience should be far better. Most importantly no more landmines and you can go over high kerbs with far more realistic behaviour. That also permits us to make the terrain collisions more accurate and this means more setup work for you, as you might need to make the setup stiffer, user bumpstops, or raise the car height to make sure the car is not bottoming out. If you hear strange scraping noises and experience unexpected spins on fast turns, it might mean that your old setup was way too low... AC is getting more mature and this means that it requests from you the drivers, more skills and more setup work. We are sure you're going to have fun limiting bottoming, without affecting car balance

Sound engine. We have worked on the sound engine to improve the sound of the opponents cars in AI races as well as taking advantage of 5.1 systems. It's been quite an extensive work, way too long to describe, but let us know what you think and if you find any bugs.

As usual lot's of little fixes, bug hunting and optimisations as usual, but also new much requested features like steering wheel hiding, look behind, smoke rendering on mirrors with on/off option, penalties system selectable from UI and more. We are listening the community and working out all the small little details, one by one.

Last but not least, a very important and very complicated theme module management for the UI. What does that means? Modders can now write their plugins and connect them inside the User Interface (like the amazing "Rivali" suite). Theme modules are then saved inside the username/documents/assetto corsa folder. This is very important, as we can update the user interface everytime we think necessary and users will not lose their installed mods and UI modifications (if made following our guidelines). Also, users can now select which UI mods can enable from Options/General menu. There is also an example with documentation for modders. This is far more important than it might seem, and opens the door to modders to create amazing applications that work seamlessly inside Assetto Corsa User Interface.

Hope you have fun with this new update, looking forward to hear your feedback.

The Assetto Corsa development team

• AI lere takmışlar bu aralar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

quote:

Evet birşey soracağım, ben eksenleri kilitle seçeneğini işaretleyince yani evet deyince direksiyon hiç dönmüyor oyunda. Onu kaldırıncada bu sefer o hani kırmızı çizgi var ya direksiyonu gösteren işte orda eksenleri kalibre et diyorum ortalıyor birkaç kez sağ sol yapınca geri bozuluyor.

Hocam benim yapabileceğim yardım bu kadar,aldığın kişi ile görüşmen yararlı olur...

teşekkür ederim
  • Monza da 25 araç ekledim ve yarışa başladım. Normalde 120 fps ile oynuyordum oyunu ama 25 araç açınca 40 a düştü. Sonra araçlar hareket edince fps 2-3 e düştü kapadım.
    Tüm ayarları kapattaım ve yine 25 araçla yine aynı sonuç oldu.
    Şimdi 12-13 araç ekliyorum ve 40 fps ile tüm ayarlar dipte çizgi film kareleriyle oynayabiliyorum. Güncellemeden önce böyle birşey olmamıştı.

1M fatal......

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LETHALDOZE -- 1 Şubat 2014; 0:07:50 >
  • LETHALDOZE L kullanıcısına yanıt
    Ben tek araçla 40 fps zar zor alıyorum :D
  • Arkadaşlar yarış işlerini bırakmaya karar verdim.

Steam hesabı(Assetto Corsa+Gtr2=70 TL) ve garantisi kutusu vs. olmayan temiz sorunsuz Logitech dfgt 150 TL ye sadece Pendik elden teslim satılıktır.

Düşünen arkadaş varsa bana pm yolu ile ulaşsın...
  • SIEMPRE17

Öncelikle hayırlı olsun. Güzel bir set edinmişsin. İleride en kötüsü CSR Elite veya CSW pedallara geçmeni tavsiye ediyorum. Bu seçenekler varken standart pedalları kullanmak gereksiz. Şimdi sorularına gelince. LFS de çok fazla sürüş yapmadığım için oyun içerisindeki ayarlar hakkında yorum yapamayacağım. Fakat aklıma gelen birkaç konuda yardımcı olayım. Öncelikle direksiyon üzerindeki " tuning " ayarlarında direksiyon tur derecesi kaç gözüküyor. Yani sonuç olarak hem fanatec pc yazılımında , hem de direksiyon üzerindeki "tuning " menüsünde " 900 " seçeneğinde olması gerekiyor. Sonrasında direksiyonu tekrar kalibre edersen sorunun çözüleceğini düşünüyorum.

Aşağıdaki konuyu biraz incelersen " tuning " menüsündeki diğer ayarlar ve genel konular hakkında fikir edinebilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_48922844/mpage_13/f_//tm.htm

ulusalonur

Hayırdır yaw ne oldu da bırakıyorsun.

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.