Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (65. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ulusalonur

Arkadaşlar bir sakin olun ya herkes bir anda oyunu asmış kesmiş

Versiyon 1.0 diyene kadar bekleyelim bakalım ne çıkacak bahtımıza

Sırf yorumlar yüzünden 1 aydır oyunu açmıyorum.Bu kadar kötümü oldu oyun.Aç bak diyeceksiniz ama yorum yapanların hepsi bizim simci arkadaşlar.Haliyle soğuyorum oyundan.İracinge gene paramı bayılacaz.
  • Drift pisti geldiğinde oyunun nasıl olacağını anlamalıydık
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz_garnett

ne diyonuz bişey anlamıyom arkadaşlar bende takılıyor neden olur 23-24-27-25 gidip geliyor fps neden olur bu?

Hocam hdr yi kapat öncelikle. Sonra aa ve af ayarlarını kapat. Sadece fxaa aç. Full Screen rendering i de kapat. Bu şekilde 40 üstü fps alman lazım. Sonra deneyerek stabil oluncaya kadar ayarları yükselt. Tabi kartını bilmeden pratikte konuşuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben mediumda sonuncu olduğula kalmadım, bir de tur yedim. gazı köklüyorum ama nafile. hiç ayar yapmıyorum bunun mu etkisi var? her turda 15 saniye fark mı yenir aga?
  • banditnew5 B kullanıcısına yanıt
    Beklentilemizi çok yüksek tuttuk,adamlarda bizi hayal kırıklığına uğratmak için elinden geleni yapıyor.

Şuan için oyun oynanacak düzeyde değil...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • twona77 kullanıcısına yanıt
    project cars ile asettoyu kıyaslayanlar utansın project sonuna kadar parasını hakedior kumonun zaten çıkıpta arcade oyunlar çok satıo demesi acizliğini gösterio güncelleme desen asetto canı isteyecekte güncelleme yapacak project ilk gün hata yapmışssa ertesi gün anında güncellemeyle düzeltio asettoya verdim paraya acıor haram olsun diorum müşteri memnuniyetini hiçe sayan bi yapımcıya sıfır saygı ve hoşgörü diorum
  • Son güncellemeyi deneyemedim ama oyun hakkaten o kadar kötümü oldu. Arcadeler satıyor diye kunos bu oyunu arcadeye mi çeviriyor yani. Zaten sim oyuncularının arcadeye göre çok az olduğu ve bir simülasyonun pazardaki yerinin de küçük olduğu bilinen birşeydi. Kunos ne bekliyordu, evet nfs rivals kadar satmayacaktı bu oyun. Açar nfs oynarız o zaman bu oyunun farkı ne olacak, kokpit kamerası mı.. En iyisi kredi çekip iracing e girmek, çizgisini bozmayan o var sanırım
  • Adamlar yapay zekayı test etmek için birkaç yarış yayınladılar bunuda baştan belirttiler, tespit edilecek buglar doğrultusunda single'a geçeceğiz diye. Ne bekleniyor anlamadım? Bir arcade muhabbeti dönüyor ki kaynağı belli değil. 0.5 yaması ile hangi araç hangi yönlerden arcade'e kaymış biri izah etsin madem.
  • ninapersson N kullanıcısına yanıt
    Son yama ile arcadeye kayma varmı bilmiyorum ama araçların çoğu zaten arcade gibi bir şey.

Bir dünya araç çıktı.F458,F40,E89,E92 ve MP4 -12C den başka bu araç hakkaten fizik olarak iyi denilecek araç varmı bence yok.

Bana bir dünya araç çıkaracağına adam gibi 4-5 tane gerçeğe yakın fizikli araç çıkar,koy en popüler 15-20 tane pisti,direksiyon hariç desteği kes,tüm yardımları kapa ve kokpitten oynamayı şart koş bak bakalım eleştiri geliyormu gelmez.

Eleştiri kimlerden gelir,oyunda bir dünya araç ve pist olunca daha iyi oyun olduğunu zanneden,klavye ve gamepadle sim oynamaya çalışanlardan gelir,onlardanda varsın gelsin...
  • ulusalonur kullanıcısına yanıt
    Fiziklerini beğenmediğiniz araçları hangi oyunla ve nasıl kıyaslıyorsunuz anlamıyorum açıkçası. Tecrübem ve bilgim yetersiz olabileceği için bu konuda yorum yapamayacağım. Ancak şunu sorabilirim, dediğiniz gibi sadece direksiyon ve kokpit kamerası destekleyen bir tane sim var mı dünya üzerinde? Bilgim dahilinde olan bütün simleri denemiş biri olarak böyle bir oyuna daha denk gelmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

Son yama ile arcadeye kayma varmı bilmiyorum ama araçların çoğu zaten arcade gibi bir şey.

Bir dünya araç çıktı.F458,F40,E89,E92 ve MP4 -12C den başka bu araç hakkaten fizik olarak iyi denilecek araç varmı bence yok.

Bana bir dünya araç çıkaracağına adam gibi 4-5 tane gerçeğe yakın fizikli araç çıkar,koy en popüler 15-20 tane pisti,direksiyon hariç desteği kes,tüm yardımları kapa ve kokpitten oynamayı şart koş bak bakalım eleştiri geliyormu gelmez.

Eleştiri kimlerden gelir,oyunda bir dünya araç ve pist olunca daha iyi oyun olduğunu zanneden,klavye ve gamepadle sim oynamaya çalışanlardan gelir,onlardanda varsın gelsin...

benim anlamadığım onların bie sim oyununu niye satın aldığı oynadığı. tamam herkesin yeri ve durumu müsait değildir dreksiyon kuramıyordur ama sim de seviylordur diyelim. yine yanlş, hiç birşey anlamazsınki dreksiyon olmayınca. bide şikayet

oyunun bir ilk çıktığı güncellemesiz halindeki yorumlara bakıyorum gerideki sayfalardanda ne kadar memnunmuşuz....

• ninapersson N kullanıcısına yanıt
    Gerçek hayatta Tır hariç,forkliftten traktörüne,otobüsünden kamyonuna envai çeşit araç kullanmış ve 7-8 yıldırda sim oynayan biri olarak söylüyorum.O araçları gerçek hayatta kullanmamış olmak sim olup olmadığını anlayamayacağımız anlamına gelmez.Dünyada geçerli olan fizik kuralları her araç için aynıdır.Aracın kendine has tepkilerinden bahsetmiyorum.

İracing sadece kokpit kamerası destekliyor ama sadece direksiyon destekliyormu emin değilim.Hiç bir sim oyununda olmaması bundan sonrada olmaması gerektiği anlamına gelmez.Aksine kendine sim diyen tüm oyunlarda olması gerekir.
  • İracing laptop mouse'na kadar bütün donanımları destekliyor. Amacım sidik yarıştırmak değil ama bende spor arabadan jcbye kadar envai çeşit aracı yeterince kullanmış biri olarak AC'yi oldukça tatmin edici buluyorum. Ha GT3 araçları deneme ihtiyacı duymadım bile, benim işim yol arabaları ile genelde, o yüzden değerlendirmemi bu klasmanda yapıyorum.
  • Şikayetlere mütevellitmi acaba bu son gelen 12 mb. lık güncelleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozcaadalı -- 19 Ocak 2014; 15:14:47 >
  • Biraz daha denedim karar verdim çok arkade olmuş arkadaş ,12 araç Monza 'da yarıştık sonuncu geldim bu kadarda arkade olmaz. Şaka bi yana benim yaşlı hislerim ve gözlerim bir değişiklik fark etmedi son gelen güncelleme de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

Biraz daha denedim karar verdim çok arkade olmuş arkadaş ,12 araç Monza 'da yarıştık sonuncu geldim bu kadarda arkade olmaz. Şaka bi yana benim yaşlı hislerim ve gözlerim bir değişiklik fark etmedi son gelen güncelleme de.

abi 1M i bi denesene nfs undergroun 2 gibi . replayden hic izleme tam rezalet.

• nineteenfortyfour kullanıcısına yanıt

• Fizik kıyaslamalarını yapan arkadaşlardan ricam x motor racing oyunun demosunu deneyip bir yorumda bulunabilirler mi? Linki aşağıda veriyorum, hangi oyunun gerçeğe yakın olduğunu bilelim de ona göre tercih yapalım.

http://www.xmotorracing.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: nineteenfortyfour

raceroom competitions da yarışmak varken bence boşa zaman harcıyosunuz bu oyunda, yakında zaten buralar dutluk olur raceroom multiplayer çıktığında zaten hertürlü toplar simci gençliği asetto corsada bmw m3 gtr güncelleme öncesinde zaten nfs tipinde rayda gider gibi giden bi arabaydı güncellemeyle daha beter hale sokmuşlar oyunu vallelunga'da bmw m3 gtr ile oynadığımda resmen kusmak geldi içimden rezalet sefalet dedim, bu oyun snopy yaylı direksiyonuyla oynamayı hakediyo son olarak hot lap filan için uğraşıyosanız gidin rfactor2 de mills metropark'ta megane'la saç baş yolun burda arcade dallama bi oyunda boşa zaman harcıyosunuz hani raceroom'a ön yargılı arkadaşlar var o yüzden en azından asetto corsa'ya göre fizik olarak fersah fersah ileride bi oyunda zaman harcamanız reflekslerinizi yanlış geliştirmenizi önler şimdilik hayırlı dıraşlar

Mills metropark'da Megane yorumuna katılıyorum. Birkaç saat önce, içine insan kaçmış Aİ lerle yarıştım bir de.

• quote:

Orijinalden alıntı: ninapersson

Fizik kıyaslamalarını yapan arkadaşlardan ricam x motor racing oyunun demosunu deneyip bir yorumda bulunabilirler mi? Linki aşağıda veriyorum, hangi oyunun gerçeğe yakın olduğunu bilelim de ona göre tercih yapalım.

http://www.xmotorracing.com/

Bu oyun nedir tam olarak yav 35 euromu dolarmı ne.
    Şu videodaki kokpitteki sürücü konumu çok hoşuma gitti.

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.