Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (64. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iki anti aliasingden birini sıfırla. en alttaki ayarları da en düşüğe çekip deneme yanılma yaparak kademe kademe yükselterek kontrol et
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

17 ocakta kısmı de olsa ai (special events için) gelecek mi gelmeyecek mi anlamadım
    adam 17 ocaktaki update de ai yi çalışır hale getirmeye calışacaklarını söylemiş ama konu acayip bir tartışmaya dönmüş ve kilitlenmiş.

İyice suyu çıktı desene o zaman. AI den de önemlisi bu online ne zaman çıkacak asıl önemli olan o.
  • Ready to go demişler,ben hazır değilim

• ozan_26 kullanıcısına yanıt
    banamı öyle geliyor bilmiyorum ama e92 m3 çok güçsüz gıbı oyunda, bu öyle olmaz umarım. oyunda çok beklentım olan araçlardan biri özellikle drift konusunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LETHALDOZE

banamı öyle geliyor bilmiyorum ama e92 m3 çok güçsüz gıbı oyunda, bu öyle olmaz umarım. oyunda çok beklentım olan araçlardan biri özellikle drift konusunda

keşke para iadesi olsa...

adamlar oyunun sim olmasından çok nasıl satarım derdine düşmüş

birkaç aya kuruyacak bedava içerikler,sonra ver elini DLC
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

quote:

Orijinalden alıntı: LETHALDOZE

keşke para iadesi olsa...

adamlar oyunun sim olmasından çok nasıl satarım derdine düşmüş

birkaç aya kuruyacak bedava içerikler,sonra ver elini DLC

Valla oyun cıkana kadar fanı olmustum. Ilk gunlerde ıyıydı cıktıktan sonra ama fena cuvalladılar. ıkı seceneklı bı oyun yapamıyorlarmı. Oyuna gırıste secenek olsa yarı sım-sım diye. Klavyeyle oynayacak adam yarı sıme gırsın bız sıme girip tam anlamıyla hard sım takılalım. Oyunu sım dıye cıkarıp sonradan nıye surus dınamıklerını kısarsınkı... bi full sürüm cıksın bakalım, olmassa hep beraber ıade talep ederız. Kabul etmezler ama en azından tepkı olur.

• http://www.virtualr.net/assetto-corsa-a-taste-of-ai-coming-tomorrow

''Special event'' kapsamında deneyebileceğimiz AI yarışlar bugün yayınlanacak.
  • ninapersson N kullanıcısına yanıt
    saat kacta yayinlancak acaba. insallah eksik kalan sls amg 1m ve pagani huyr Gelir

• LETHALDOZE L kullanıcısına yanıt
    Az önce yayınlandı sanıyorum, işte olduğum için kontrol edemiyorum. BMW M1 , Lotus Evora ve AI yarışlar gelmiş.
  • AI & Race Events
    End Race simulation
    New Race special events
    Session Ranking app fixes
    Driver Names displayer
    Proximity Indicator & damage displayer follow GUI
    Small GUI fixes
    Special events have pre-determinate parameters such as Temperature
    Warning for high CPU occupancy
    Real time position
    Steam Achievement fixes
    fixed suspension animator in replay
    chase camera shake parameters exposed in launcher
    Modifications on tyre model combined forces grip. Tyres more sensitive in combined forces, cars more sensitive under braking and acceleration. Resulting in use of traction control more interesting even on racing cars
    Modifications on tyres heating modeling.
    BMW Z4 35is drift upgrade
    BMW M3 E30 group.A is now the early model with less power and no ABS plus chassis modifications and 5 speed gearbox
    BMW M3 E30 DTM version is now an upgrade to the early model and retains only the 6 speed gearboxes.
    BMW 1M series
    Lotus Evora GTE
    Modifications on Ferrari F40 suspension toe links
    Modifications on Tatuus FA01 aerodynamic drag.
    BMW Z4 35is toe fixes and tyre compound fixes
    Pagani Zonda R ABS levels
    Ferrari 599XX Evo default alignment setup modified to cure oversensitive steering.

• z4 gibi bi arabada kilit yok. onunda kilitli bi versiyonu gelseymis bari.

• Son güncelleme ile NFS'ye rakip. Bi kovalamayan polisler eksik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erulu

Son güncelleme ile NFS'ye rakip. Bi kovalamayan polisler eksik.

Oyunu açıp ilk iş M1'i aldım ve ilk tepkim aynen bu oldu. Bildiğin nfs olmus oyun. Hesapta AI var ama istediğin pistte istediğin araçlarla yarışamıyorsun.
    Rezil rüsva ettiler güncellemelerle. İlk saf halindeyken hiç güncelleme yapmıcaktık.

Oyunun forumları yine yıkılıyodur teşekkürlerle övgülerle.
    Ben oyun çıkana kadar çok övdüm falan ama bu saatten sonra değişim olmazsa oyun yokluğunda nfs niyetine takılırım.
    Bari CARS gelsede onla oyalansak.
  • LETHALDOZE L kullanıcısına yanıt
    İyi de adamlar zaten söylediler bu özel AI yarışları ile hataları tespit edip normal AI yarışları hatasız olarak yayınlamaya çalışacaklar. Tahminimce bir ay sonra da istediğimiz araç ve pist kombinasyonunu yapabileceğiz. Ayrıca bu yama ile birlikte FFB'de muazzam bir gelişme de oldu bence.
  • Yıllarca rf de gtr da kafa kırdıktan sonra adamlar drift drag vb saçmalıklarla karşımıza çıkıyorlar. Aynı nfs gibi... Bilsem 5 kuruş para vermezdim. Yok game pad ayarları, klavye bilmemnesi.... Sim oyuncusu direksiyonla yarışır. Biz de sim oyunu diye aldık zaten. Benim için şu an en iyi fiyat petformans rf2 dir. Ama ac ye vereceğim parayı iracing e verebilir mişim. Hata yaptık. Tabi en güncel olarak rf2 dedim. En babası netkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erulu -- 18 Ocak 2014; 12:13:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erulu

Yıllarca rf de gtr da kafa kırdıktan sonra adamlar drift drag vb saçmalıklarla karşımıza çıkıyorlar. Aynı nfs gibi... Bilsem 5 kuruş para vermezdim. Yok game pad ayarları, klavye bilmemnesi.... Sim oyuncusu direksiyonla yarışır. Biz de sim oyunu diye aldık zaten. Benim için şu an en iyi fiyat petformans rf2 dir. Ama ac ye vereceğim parayı iracing e verebilir mişim. Hata yaptık. Tabi en güncel olarak rf2 dedim. En babası netkar.

iRacing e gel abi,ceza sistemi çıldırtıyor ama verdiğin parayı haram etmezsin

rF2 yi 1 ay oynadım sattım birine,rFactor den muazzam bir farkı yok,tek iyi yanı değişken havası

Assetto Corsa yı Netkar geçmişi nedeniyle rF2 nin en büyük rakibi görmüştüm ama almaz olaydım.Arabalar odun gibi,son güncellemeyi deneyemedim ama eminim gene sinir bozucudur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İyikide para vermemişim korsan takıldım bak ne oldu şimdi Ama kunos ayıp etti. Netkarı almışım iyiki o parasını hakediyor, ayrıca Gtr2+ Power&Glory de oyunun dibi
  • umudumuzu Project Cars a bağladık artık :)
  • Ai çok başarılı gerçekten. Kasap.

• Arkadaşlar bir sakin olun ya herkes bir anda oyunu asmış kesmiş

Versiyon 1.0 diyene kadar bekleyelim bakalım ne çıkacak bahtımıza
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.