Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 saniye yavaşlığın sebebi bunlar değildir. Bi çakallık yapmıştır onlar.
  • pzero_nero kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler,40 yıllık Spring ve packers i ne isimlerle yazmışlar,bende diyorum ne bunlar

Frenajda sorun yaşayanlar,setupta travel range ayarı varsa değerlerle oynasınlar fark edecektir.Arttırıncamı azalıncamı daha stabil olur deneyerek görmeniz lazım.

Araç direksiyona geç tepki veriyorsa,araçta sanki bir hantallık varsa ve setupta Wheel rate ayarı varsa değeri arttırın,araç haddinden fazla direksiyona tepki veriyorsa(F599XX gibi)değeri azaltın.
  • erulu kullanıcısına yanıt
    Hocam çakallık varmı yokmu onu bilememde setubun etkisi kişiden kişiye değişir.Bazen çok etki eder bazen hiç etki etmez.Bugün olmazda yarın Z4 GT3 de setup yapmakla uğraşacağım.Tahmin ettiğim etki olursa 2 saniye geliştiririm gibime geliyor.Hiç bir şey olmazsa artık bu işlerin bizden yavaş yavaş geçtiği acı gerçeğiyle yüzleşmemiz gerekecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: erulu

1-2 viraja hızlı ve dıştan girip içe girme değilde direk ortadan girdin.En sondaki uzun viraja ise yavaş girdin..

Virajları dıştan alıp viraj ortasında tam viraj içine yanaşırsan çok daha iyi süreler elde edersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepestSea

quote:

1-2 viraja hızlı ve dıştan girip içe girme değilde direk ortadan girdin.En sondaki uzun viraja ise yavaş girdin..

Virajları dıştan alıp viraj ortasında tam viraj içine yanaşırsan çok daha iyi süreler elde edersin

Erulu hocam arkadaşı duydun,bundan sonra daha düzgün sür yolun ortasından gitme kenardan kenardan

• Arkadaşlar oyun içinde bi anda oyun kasmaya başlıyor ama kasma çok garip sanki fps 30-40 düzeylerindeyken bi anda 5fpsye kitleniyor.Dahada ilginci escye 2kere basarsam bi anda düzeliyor yani menüye geri dönüp çıkınca.Nasıl çözeceğim bunu.
    Ayrıca version 0.1 early access orjinal değil ne yazıkki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

quote:

Orijinalden alıntı: DeepestSea

quote:

Erulu hocam arkadaşı duydun,bundan sonra daha düzgün sür yolun ortasından gitme kenardan kenardan

Ben gülebilecek bir şey göremiyorum

• Belki benim de bu işleri bırakma yaşım gelmiştir
  • Bu tarz zaman farklarının setuptan çok elindeki donanımın seninle olan uyumundan kaynaklandığına inanıyorum. Şimdi bakıyorsun. Birisinin elinde piyasadaki en baba donanım var. Dİğerinde ise en ucuzu . Fakat FFB , Damping vs. ayarları düzgün yapan ve kendine uyumlu hale getirebilen birisi bence tur zamanlarında setup yaptıktan sonra kazanacağı zamanlardan çok daha fazlasını alabilir. Senden 3 sn hızlı zaman yapan adamın keşke bir videosu olsa da izlesek . Pistlerin bazı bölümünlerinde ufacık bir taşmada bile cezayı yapıştırırken bazı bölümlerinde 3 teker çıksa dahi ceza vermiyor. Zaman farkı bundan bile kaynaklanıyor olabilir.

@ulusalonur
  • Sen kime sürüş dersi verdiğinin farkında değilsin :) Bu arada daha iyisini yapda görelim ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MtkP HuSnU

Bu tarz zaman farklarının setuptan çok elindeki donanımın seninle olan uyumundan kaynaklandığına inanıyorum. Şimdi bakıyorsun. Birisinin elinde piyasadaki en baba donanım var. Dİğerinde ise en ucuzu . Fakat FFB , Damping vs. ayarları düzgün yapan ve kendine uyumlu hale getirebilen birisi bence tur zamanlarında setup yaptıktan sonra kazanacağı zamanlardan çok daha fazlasını alabilir. Senden 3 sn hızlı zaman yapan adamın keşke bir videosu olsa da izlesek . Pistlerin bazı bölümünlerinde ufacık bir taşmada bile cezayı yapıştırırken bazı bölümlerinde 3 teker çıksa dahi ceza vermiyor. Zaman farkı bundan bile kaynaklanıyor olabilir.

@ulusalonur

Zaman farkı herhangi bir nedenden kaynaklanıyor olabilir ona bir şey diyemem.Ben herşeyin eşit koşullarda olduğu varsayımından hareket ediyorum.Serverler aktif olduğunda ve diğer elemanların sürüşlerini gördüğümüzde temiz gidip gitmediklerini göreceğiz...

• MtkP HuSnU kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum, bağzı noktalarda çok dışarı taşabiliyorsunki 1 veya 2 sn gibi çok büyük farklara yansıyacak kadar ve ceza almıyosun.
    Ben onun için hep temiz gidiyorum ve ona göre kıyaslıyorum kendimi. Bakıyorum adam bana çok fark atmış,''kesin ip var a.q'' hessabı tarla ç,men gitmiştir diyip kendimi avutuyorum.
    Donanımında çok fark ettiğini düşünüyorum. Senin kadar hassas virajda fren yada gaza basamamm. Debriyajım kaçırıyor ayrıca benim dreksiyon simidide kırık. İlk zorlayışımda ust kısım ayrılacak diye nazik davranıyorum. Yani bahane çok

• quote:

Orijinalden alıntı: BurakBilgin

Sen kime sürüş dersi verdiğinin farkında değilsin :) Bu arada daha iyisini yapda görelim ;)

Eğer direksiyonumu satmasaydım gösterebilirdim..

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]

• Magione 1:16:884 yaptım az önce
    Bu derecelerin sıralandığı yeri nerden görebilirim
    Elimde dfgt olduğu için sadece autocluch açık diğerleri pro'da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Jimador -- 4 Ocak 2014; 23:25:02 >
  • El Jimador kullanıcısına yanıt
    Magnolia ne yav
  • ilk tech demoda olan pist olabilir
  • Evet sanırım Magione demek istiyor :) Bende dedim bilmediğim bir mod pist mi var
  • Magionemış
    O pist yokmu şimdi bende ne güzel süreler yaptım diyodum ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Jimador -- 4 Ocak 2014; 23:26:14 >
  • El Jimador kullanıcısına yanıt
    Var var Bende bir deneyim 458le kaç gelecek süre
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakBilgin

Var var Bende bir deneyim 458le kaç gelecek süre

Bekliyorum sürenizi
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.