Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2.00 yapmıştım...
  • denerim 1 saate

oyunda yol araçlarını daha çok beğendim nedense...

Yarış araçlarının özellikle sesleri tam bir felaket.

Hangisi iyi dersiniz ?

• galiba lotus istenirse baya iyi gidebiliyor.

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]
  • F458-Monza

• Monza'da 458 ile default setup ve street lastikle mi gidiyorsunuz?
  • semi ile süreceğim şimi ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

F458-Monza

Çok iyi derece
  • 59.388 den ileri gidemedim
  • ulusalonur kullanıcısına yanıt
    458 s3 mü yoksa normalmi. s3 çok fena olmuş, hem çok daha hızlı hem çok daha ıyı yol tutuyor+ frenlerde çok ıyı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erulu

Monza'da 458 ile default setup ve street lastikle mi gidiyorsunuz?

C/Kullanıcılar/isim/belgeler/Assetto Corsa/setups/Ferrari_458/monza

http://netload.in/dateia44GmXIDrn.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: LETHALDOZE

458 s3 mü yoksa normalmi. s3 çok fena olmuş, hem çok daha hızlı hem çok daha ıyı yol tutuyor+ frenlerde çok ıyı.

Soruyu anlamadım hocam S3 ne
  • ulusalonur kullanıcısına yanıt
    aracı seçerken üzerine geldinmi seçmeden anahtar işareti çıkıyor ona tıklayıp aracın modumu paketimi ne işte onu seçiyorsunya. Bu güncellemeye 458e s3 versiyonu gelmiş 200-300kg hafif ve alçaltılmış. Gaza basınca leylek gibi havalanmıo önü, viraj çıkışı rahat yapıştırıyorusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

59.388 den ileri gidemedim

Benden de bu:)
  • erulu kullanıcısına yanıt
    Hocam bu dereceyi default setupla mı yaptın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ninapersson

Hocam bu dereceyi default setupla mı yaptın?

Ulusalonur'un setup ıyla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LETHALDOZE

aracı seçerken üzerine geldinmi seçmeden anahtar işareti çıkıyor ona tıklayıp aracın modumu paketimi ne işte onu seçiyorsunya. Bu güncellemeye 458e s3 versiyonu gelmiş 200-300kg hafif ve alçaltılmış. Gaza basınca leylek gibi havalanmıo önü, viraj çıkışı rahat yapıştırıyorusun

Az önce denedim 2 tur sonra 1.52 yaptım,araç çok stabil ve bu araç ne iş anlamadım

Araçların çoğu zaten kolay,ilki yerine bunu koyup oyunu iyice maymuna çevirmeseler bari

• x-mas'ta ne gelecek bakalım
  • Arkadaşlar merhaba.

Simülasyon'dan büyük keyif aldım, ama kullandığım dfght için ufak bir modifikasyon yapmak istiyorum. Bildiğiniz gibi paddle shifterlar oldukça küçük ve kullanması rahatsız. RSF paddle shifter şeklinde bir mod piyasada mevcut ancak japonyadan geliyor ve maliyeti 80$ civarında. Daha önce dfgt için kendi imkanlarıyla paddle shifter yapmış olan ya da bu konuda fikri olan arkadaşlar var mıdır? Açıkçası G27 düşünmüyorum, ileri bir zamanda T500rs ya da fanatec düşünebilirim ancak şimdilik dfgt'nin simidinden oldukça memnunum. Daha uygun bir fiyata bu mod için fikri olan paylaşırsa çok sevinirim. teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: karpuzsever

Arkadaşlar merhaba.

Simülasyon'dan büyük keyif aldım, ama kullandığım dfght için ufak bir modifikasyon yapmak istiyorum. Bildiğiniz gibi paddle shifterlar oldukça küçük ve kullanması rahatsız. RSF paddle shifter şeklinde bir mod piyasada mevcut ancak japonyadan geliyor ve maliyeti 80$ civarında. Daha önce dfgt için kendi imkanlarıyla paddle shifter yapmış olan ya da bu konuda fikri olan arkadaşlar var mıdır? Açıkçası G27 düşünmüyorum, ileri bir zamanda T500rs ya da fanatec düşünebilirim ancak şimdilik dfgt'nin simidinden oldukça memnunum. Daha uygun bir fiyata bu mod için fikri olan paylaşırsa çok sevinirim. teşekkürler :)

Hocam essege altin taksan essek gene essektir.. Kesinlikle 80 dolar dfgt mod için vermeyin.. G27 de almayin, 800 TL verene kadar 300 TL daha ekleyin fiyatinin en iyi direksiyonu olan T500RS alin ozaman isin doruğuna cikarsiniz iste.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• T500 rs'i yurtiçinde temin etme şansımız yok sanırım. Yurtdışında en ucuz nerden temin edebiliriz peki?
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.