Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Forumu terk ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • grafiklere değil zaman bakın

• arkadaşlar bende ekran cok parlak oluyor her seferınde pagedown tuşuyla kısmak zorunda kalıyorum, o da gölge yerleri hepten bitiriyor. Bunun ayarı yokmuydu oyunda. Aslında grafik ayarlarını paylassak bu son gelen ayar sekmeleriyle iyi olur
  • Son update ile monzada full ayarla oynayamaz oldum. Hdr kapatmak zorunda kaldım. Sizde durum ne?

• ben herşeyi fulledim kasma yok ama ai gelince kasabilir . zaten pek bi grafik ayarı yok ,

• Yahu bunlar nasıl süreler anlamıyorum. Hala imolada 1:56 altına inemedim 458 ile. Monza 599 ile 1:47 yaparken 1:43 nasıl olcak. Gerçi çok oynadığım yok ama videolara bakınca pekte bi fark göremiyoprum. Debriyajım kaçırıyor kesin ondan. Gerçekten debriyajı bırakınca ayağım üstündeymiş gibi devirlenirken titriyor ibre. Çok sert bırakmam lazım tam kavraması için. Acaba söksem tamir edebilirmiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LETHALDOZE

Yahu bunlar nasıl süreler anlamıyorum. Hala imolada 1:56 altına inemedim 458 ile. Monza 599 ile 1:47 yaparken 1:43 nasıl olcak. Gerçi çok oynadığım yok ama videolara bakınca pekte bi fark göremiyoprum. Debriyajım kaçırıyor kesin ondan. Gerçekten debriyajı bırakınca ayağım üstündeymiş gibi devirlenirken titriyor ibre. Çok sert bırakmam lazım tam kavraması için. Acaba söksem tamir edebilirmiyim.

Ayarlardan o sorunu çözme imkanın var. Bir nevi debriyaj pedalına deadzone uyguluyorsun . Pedal ayarlarında debriyajın en dip noktasında bulunan çubuğu biraz ileri al düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MtkP HuSnU -- 21 Aralık 2013; 17:29:48 >

• 599 kolay bir araba iyi bir setupla dereceler çok fark eder. F40 zor ve epey zevkli özellikle standart f40 ve 90ların street lastikleri ile. ABS'de default olarak yok zaten araçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DXM06 -- 21 Aralık 2013; 18:07:52 >
  • MtkP HuSnU kullanıcısına yanıt
    Aynen bi bakim ben ona. Çözülürse iyi olur. Bildiğin gerçek spor arabamız var sanki debriyajı kaçırıyor
  • 599 ve 458 tam otomatik araçlar debriyaja basmanın hiç bir anlamı yok
  • DXM06 kullanıcısına yanıt
    zaten debriyaja bastığımdan değil. Ama işlevinide kaybetmediği için sıkıntı oluyor.
    Orneğin basınca debriyaja 458 de motor boşa çıkıyor. Benım debrıyaja hafıf basılı gıbı kalıyor. Ordan kacırıyor yanı. e30 la f40 da zaten tokatlamak zorunda kalıyorum.
  • quote:

zaten debriyaja bastığımdan değil. Ama işlevinide kaybetmediği için sıkıntı oluyor.
    Orneğin basınca debriyaja 458 de motor boşa çıkıyor. Benım debrıyaja hafıf basılı gıbı kalıyor. Ordan kacırıyor yanı. e30 la f40 da zaten tokatlamak zorunda kalıyorum.

Anladım hocam.

Windowsta controller ayarlarında basılı halde görünüyor mu debriyajın? oradan da bir kalibrasyon resetleyebilirsin. bazen sapıtabiliyor.
  • DXM06 kullanıcısına yanıt
    sağolasın şimdi onlara bakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

50 gelir,49 belki,3 turda 52 başını atabildiysem

Bence 1.49 zor olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulusalonur -- 22 Aralık 2013; 0:38:09 >

• Arkadaşlar, crossfire kullanıcısı olarak oyunun normal crossfire ayarlarında sorunlar var, grafiksel sorunlar oluşuyor. Bu sebeple eğer crossfire kullanıyorsanız AMD Catalyst panelinden şu exe dosyaları için profil oluşturun: AssettoCorsa.exe, acShowroom.exe ve acs.exe ve üç exe dosyası için Crossfire kısmından "1x1 öğesini optimize et" seçeneğini seçin. Böylece hem grafiksel sorunlar ortadan kalkar hem de kartların gücü sonuna kadar kullanılır. Ayrıca RadeonPro programı üzerinden (RadeonPro) kartların güç seviyesini, çalışma durumunu ve fps değerini görebilirsiniz.

Bu arada ben oyunda mümkün olduğu kadar gösterge bulundurmamaya çalışıyorum, performans düşüşüne yol açıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 22 Aralık 2013; 1:29:33 >

• oyunun frafiklerinden hiç ama hiç menun değilim. işelmcim amd fx6300 4.2 ghz, ekran kartım sapphire 7870 o.c fakat ayarları full de yapsam AA ları sonuna kadarda açsam gölge ve yol çizgilerindeki kırılmalar düzelmiyor. bazende görüntü takılıp atlıyor, hiç bişey anlamadım
  • @venomtrk

Hangi grafik ayarlarını kullanıyorsunuz, yukarıda 66,4 fps gözüküyor bu fps full ayarlardamı.
    Bende sistemim uyetersiz zannediyordum hep, bende full ayarları açınca 60 fps alıyorum.

@twona77

Aynen bende hiç memnun değilim, aşırı bir parlaklık var her seferinde pagedown ile kısıyorum ama bu seferde gölge yerler tamamen siyah oluyor.
    Öyle parlıyorki yolu göemiyorum neredeyse.
    Kırılmalar falan zaten fark etmiyor açsakta aa yı kapasakta. Ama sonuçta demo da oyun. İnşallah zamanla el atıp düzelteceklerdir.

Birde full ayarda kaç fps alıyorsun, normalde hangi ayarda oynuyorsunuz.
  • LETHALDOZE L kullanıcısına yanıt
    hocam, kullandığım ayarlar bunlar. denemelerim sonucu bu ayarlarda karar kıldım...

• twona77 kullanıcısına yanıt
    Kaç fps alıyorsun bu ayarlarla. Ekran 19'' falan galiba.
  • quote:

@venomtrk

Hangi grafik ayarlarını kullanıyorsunuz, yukarıda 66,4 fps gözüküyor bu fps full ayarlardamı.
    Bende sistemim uyetersiz zannediyordum hep, bende full ayarları açınca 60 fps alıyorum.

@twona77

Aynen bende hiç memnun değilim, aşırı bir parlaklık var her seferinde pagedown ile kısıyorum ama bu seferde gölge yerler tamamen siyah oluyor.
    Öyle parlıyorki yolu göemiyorum neredeyse.
    Kırılmalar falan zaten fark etmiyor açsakta aa yı kapasakta. Ama sonuçta demo da oyun. İnşallah zamanla el atıp düzelteceklerdir.

Birde full ayarda kaç fps alıyorsun, normalde hangi ayarda oynuyorsunuz.

Sadece AAX4 diğer her şey sonda, 1080p. En büyük performans ve kalite farkı Fullscreen Rendering ve Fast Approximate Anti Aliasing devreye girmesiyle oluşuyor. Reflections da komple açık. 7850 crossfire ile 50 fps altına düşmüyorum bu ayarlarla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 22 Aralık 2013; 12:08:17 >

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.