Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: pzero_nero

Teşekkür ederim
    Sağolun arkadaşlar baktım boyuta. İnmiş bi girip deniyelim gerçi iracing te ruf videosu izledim aklım orda kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: LETHALDOZE

Sağolun arkadaşlar baktım boyuta. İnmiş bi girip deniyelim gerçi iracing te ruf videosu izledim aklım orda kaldı

Alıntıları Göster
    0.4 ile gelen değişiklikler

http://www.bsimracing.com/assetto-corsa-changelog-early-access-0-4/

• F40 fena olmuş. H shift ile oynuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

yarış simülasyonu oynayan herkes denemeli o aracı,manyak birşey

Z4 GT3'ü denemedim ama M3 GT2'den sonra 599xx'in sesi de bana hiç iyi gelmedi

Oysa ki M3 ün yol versiyonun sesi fena değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

quote:

yarış simülasyonu oynayan herkes denemeli o aracı,manyak birşey

Z4 GT3'ü denemedim ama M3 GT2'den sonra 599xx'in sesi de bana hiç iyi gelmedi

Oysa ki M3 ün yol versiyonun sesi fena değil

Alıntıları Göster
    Yeni güncelleme gayet güzel... 599xx'in downshiftleri dışarıdan izlerken gayet güzel ve gerçekçi... Oyun sağlam adımlarla gidiyor. Ama dış kameraya geçtiğinizde 599xx'in burnu yok

• quote:

Yeni güncelleme gayet güzel... 599xx'in downshiftleri dışarıdan izlerken gayet güzel ve gerçekçi... Oyun sağlam adımlarla gidiyor. Ama dış kameraya geçtiğinizde 599xx'in burnu yok

Alıntıları Göster
    speed sensitivity ayarları ile oynanınca tur atabildim nihayet. bu arada trackir desteği varmış. baya sevkli oluyor simülasyonlar trackir ile. tavsiye ederim

• quote:

Alıntıları Göster
    dış kamerası cok kotu ya bu oyunun. ama guncelleme ıcerığı cok guzelmıs ozellıkle alıstığım monza pistine kavusmak cok guzel. Ama en güzeli 458 e gelen s3 versiyonu olmuş. Sadece 1 tur attım aracı tanımadan ımola da 1:50 yaptım. Yere sakız gıbı yapışıyor.

• quote:

dış kamerası cok kotu ya bu oyunun. ama guncelleme ıcerığı cok guzelmıs ozellıkle alıstığım monza pistine kavusmak cok guzel. Ama en güzeli 458 e gelen s3 versiyonu olmuş. Sadece 1 tur attım aracı tanımadan ımola da 1:50 yaptım. Yere sakız gıbı yapışıyor.

Alıntıları Göster
    evet dış kamera çok kötü 2000 li yılların oyunları gibi gözüküyor.
  • GUERRA kullanıcısına yanıt
    Tam olarak nasıl oluyor trackir
  • quote:

Tam olarak nasıl oluyor trackir
    monitör üzerine ve kulaklığa takılan iki küçük parça sayesinde oyun içindeki baş hareketlerinizi algılıyor. sağa sola falan bakabiliyorsunuz. first person oyunlarda çok işe yarıyor. örneğin fps, uçuş similasyonları ve araba yarışları gibi. youtuba ta bir sürü video bulabilirsiniz. 6dof diye aratırsanız veya trackir diye görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

monitör üzerine ve kulaklığa takılan iki küçük parça sayesinde oyun içindeki baş hareketlerinizi algılıyor. sağa sola falan bakabiliyorsunuz. first person oyunlarda çok işe yarıyor. örneğin fps, uçuş similasyonları ve araba yarışları gibi. youtuba ta bir sürü video bulabilirsiniz. 6dof diye aratırsanız veya trackir diye görebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Pahalı bence multiplayer de yok ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

quote:

Valla ben GamePad ile oynuyorum fakat tüm dikkatleri yola vermek gerekiyor aracı kaçırmamak için, yinede ağır aksak tur atılıyor. Bence sim seviyorsan kesinlikle elinden çıkarma bu oyunu.

Abi sende G27 yokmuydu

Var hemde aklım aylardır onda fakat çok alan kaplıyor diye kutusunda duruyor kerata ,bi kurup doya dpya oynamak kısmet olmadı gitti.

Bir acemi videosu yorumlara açık beyler:)

@bozcaadalı Özellikle senin önerilerini bekliyorum abi:)

• quote:

Orijinalden alıntı: JindaR

quote:

quote:

quote:

Valla ben GamePad ile oynuyorum fakat tüm dikkatleri yola vermek gerekiyor aracı kaçırmamak için, yinede ağır aksak tur atılıyor. Bence sim seviyorsan kesinlikle elinden çıkarma bu oyunu.

Abi sende G27 yokmuydu

Var hemde aklım aylardır onda fakat çok alan kaplıyor diye kutusunda duruyor kerata ,bi kurup doya dpya oynamak kısmet olmadı gitti.

Benim bu video için nacizane görüşüm ancak şöyle olabilir.Şunu kapa(yardımlar) ,şunun baskısını arttır, dönüş kolaylığı sağlamanız için lastiklerin yere bakış zaviyelerini değiştir ,vites geçiş devir zamanlamalarını ayarla yada kanatlarla oyna demek arcade oyunlardan simülasyona geçmiş biri için caydırıcı ,bıktırıcı ve yıldırıcı olur. Yani ilk başlıyan yada alışık olmadığı bir ortama giren biri için başarılı buldum, devam etme azmini gösterirseniz hatalarınızı ve eksik yönlerinizi kendiniz bularak tamamlıyabilir ve sim oyunlarından müthiş mücadele hazzı ve zevki almaya başlarsınız. Ben başarılı buldum ve sizde ışık görüyorum bu meşakkatli ve yorucu işte.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Abi sende G27 yokmuydu

Benim bu video için nacizane görüşüm ancak şöyle olabilir.Şunu kapa(yardımlar) ,şunun baskısını arttır, dönüş kolaylığı sağlamanız için lastiklerin yere bakış zaviyelerini değiştir ,vites geçiş devir zamanlamalarını ayarla yada kanatlarla oyna demek arcade oyunlardan simülasyona geçmiş biri için caydırıcı ,bıktırıcı ve yıldırıcı olur. Yani ilk başlıyan yada alışık olmadığı bir ortama giren biri için başarılı buldum, devam etme azmini gösterirseniz hatalarınızı ve eksik yönlerinizi kendiniz bularak tamamlıyabilir ve sim oyunlarından müthiş mücadele hazzı ve zevki almaya başlarsınız. Ben başarılı buldum ve sizde ışık görüyorum bu meşakkatli ve yorucu işte.

Alıntıları Göster
    Ferrarileri pek beğendiğimi söyleyemem.Bmw ler daha çok hoşuma gitti.

Z4 gt3 ilede Monza'da 1.56 lık tur attım ama oynamaya zamanım yoktu bıraktım.

Hiç derece vs. paylaşan yok,gençler gösterin bakalım kendinizi,her şeyi moruklardan beklemeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulusalonur -- 21 Aralık 2013; 12:07:29 >

• quote:

Ferrarileri pek beğendiğimi söyleyemem.Bmw ler daha çok hoşuma gitti.

Z4 gt3 ilede Monza'da 1.56 lık tur attım ama oynamaya zamanım yoktu bıraktım.

Hiç derece vs. paylaşan yok,gençler gösterin bakalım kendinizi,her şeyi moruklardan beklemeyin

Alıntıları Göster
    bugün bir kasayım,AC oynayınca iRacing de çuvallıyorum,AC hala istediğim gibi zor değil.Özellikle yarış araçları yere yapışık....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 21 Aralık 2013; 12:29:36 >

• bozcaadalı kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim abi dediklerini gozden gecirip dediğiniz vites gecisleri ve diger terimleride arastirip yeni bir video ile karsiniza çıkacağım aksama

• quote:

Tesekkur ederim abi dediklerini gozden gecirip dediğiniz vites gecisleri ve diger terimleride arastirip yeni bir video ile karsiniza çıkacağım aksama
    50 gelir,49 belki,3 turda 52 başını atabildiysem

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 21 Aralık 2013; 12:51:49 >

• @ulusalonur 1.54 de kaldim lotus exige ile

• quote:

@ulusalonur 1.54 de kaldim lotus exige ile

eğer videodaki zamanı diyorsanız o pist 1966,bizim sürdüğümüz güncel versiyonu
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.