Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu dün aldım. grafikleri resimlerde gördüğüm gibi değil, sanki biraz kalitesiz gibi. tüm ayarları sona dayamama rağmen sonuç bu.

sormak istediğim şeyler var;

*oyunu indirip kurdum ama ilk hali kuruldu. yani sonradan eklenen patch ler yok. betalara katıl seçmeye çalıştığımda kod numarası soruyor. güncellemeleri nasıl alacağım?

*dtm experience demoda, araba hızlandıkça direksiyon tepkisi azalıyordu. böylece aşırı tepki verip savrulması engelleniyordu.
    bunda öyle bir ayar yok mu? 250 ile giderken hafif kırınca savrulup atıyor. direksiyon 180 derece olduğu için de daha da dezavantajlı oluyor. halbuki sitelerinde klavye, joypad ve direksiyonla kolayca oynayabilirsiniz yazmışlar.
  • Arkadaşlar, bilgisayara format atacağım; steamden inen oyunları bir yere kopyalayabiliyor muyuz? Yoksa formattan sonra tekrar mı indireceğiz?
  • ozan_26 kullanıcısına yanıt
    Bugün daha güzel olacak.
  • pzero_nero kullanıcısına yanıt
    https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7418-YUBN-8129

Hocam linkte güzelce anlatılmış.
  • pzero_nero kullanıcısına yanıt
    Steam da Sol üstte yedekleme menüsü var. Aldığınız yedeği güvenli bir yere kopyalayın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GUERRA kullanıcısına yanıt
    Oyun 900 derece haricindeki direksiyonları desteklemiyor...

• iade sansimiz var mi , 900 derecce direksiyonla mi oynuyor ?

Direksiyon alamam diyorsanız hesabı başkasına satabilirsiniz,alan biri mutlaka çıkacaktır...
  • keşke adam gibi yazsalardı sitelerinde.

quote:

Q: What kind of controls are supported to drive the car?
    A: This version supports keyboard, joypad, joystick, wheels, shifters and pedals. In general, it supports any game device recognized by Windows game controller panel. It also supports multiple control configurations.

bu açıklaya güvenip aldık. sarhoş gibi sağa sola sallana sallana gidiyoruz sayelerinde. direksiyonla böyleyse klavye ile olynamak için alanlara Allah yardım etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

indirim gelmiş atalım sepete,tech demoyu oynayabiliyordum,oynayamazsam da bekler artık,elbet 2018'e kadar yeni sistem toparlarız

demoyu bende indirdim key istedi mail ile talepte bulunuluyor herhalde oda gelmedi.. nasıl şu demoyu deneyebiliriz acaba? indirimdeyken alalım oyunu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Templar

quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

indirim gelmiş atalım sepete,tech demoyu oynayabiliyordum,oynayamazsam da bekler artık,elbet 2018'e kadar yeni sistem toparlarız

demoyu bende indirdim key istedi mail ile talepte bulunuluyor herhalde oda gelmedi.. nasıl şu demoyu deneyebiliriz acaba? indirimdeyken alalım oyunu..

demo için netkar pro satın almanız gerekiyor
    Hocam destekten kasıt oyuna tanıtıp oynayabilmek demek zaten. Ben WRC 4 aldım mesela, aynı şekilde direksiyonu tanıyor ama hiçbir şekilde FFB desteği sunmuyor. Ama sonuçta oynayabiliyorsun. AC de oyun içinden direksiyon açısını 180'e ayarlayıp denediniz mi? Veya özellikle direksiyon modelinizi belirterek bir soru sordunuz mu? Steam forumlarında dile getirin bence. Çünkü oyunculuk tarihinde gördüğüm en kullanıcı odaklı firma Kunos'tur diyebilirim. Eğer sim sever iseniz kesinlikle satmayın derim ben. Zaten steam hesabını satarsanız diğer tüm oyunlarınızda beraberinde gidecektir.
  • evet hesabı satamam hocam zaten.
    oyunu dün gece aldığım için bişey yapamadım. akşam eve gidince forumlarında soracağım.
    kendi ayarlarında max 900 derece olmak üzere, bütün dereceler mevcut. ama oynamak imkansız. ben wrc3 ü joypadle sorunsuz oynadım (hardcore oyuncu değilim tabi), dtm experience oyununda bile bu hıza bağlı steering lock özelliği var. forumlarında soracağım bu özelliği ekleyecekler mi diye.
  • Valla ben GamePad ile oynuyorum fakat tüm dikkatleri yola vermek gerekiyor aracı kaçırmamak için, yinede ağır aksak tur atılıyor. Bence sim seviyorsan kesinlikle elinden çıkarma bu oyunu.
    Bendede 240 derecelik direksiyon vardı,yapmadığım şey kalmadı yok olmuyor,bende dfgt aldım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

Valla ben GamePad ile oynuyorum fakat tüm dikkatleri yola vermek gerekiyor aracı kaçırmamak için, yinede ağır aksak tur atılıyor. Bence sim seviyorsan kesinlikle elinden çıkarma bu oyunu.

Abi sende G27 yokmuydu
  • Arkadaşlar bu güncelleme bugün çıkmayacakmıydı. Steamda haberler başlığında da gözüküyor ama bi numara yok hala. Pc başında steam açık pozisyonunda bekliyoruz

Edit: şuan yüklemeye başladı

Edit2: Bu indirdiklerinin boyutlarını nerden görebiliyoruz arkadaşlar. Kaç gb indiriyor merak ettim ama göremedim bi yerden sitede yazmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LETHALDOZE -- 20 Aralık 2013; 18:22:02 >

• 991.7 mb güncelleme yapıyor şu an
  • quote:

Orijinalden alıntı: LETHALDOZE

Arkadaşlar bu güncelleme bugün çıkmayacakmıydı. Steamda haberler başlığında da gözüküyor ama bi numara yok hala. Pc başında steam açık pozisyonunda bekliyoruz

Edit: şuan yüklemeye başladı

Edit2: Bu indirdiklerinin boyutlarını nerden görebiliyoruz arkadaşlar. Kaç gb indiriyor merak ettim ama göremedim bi yerden sitede yazmıyor.

Steam > Kütüphane > İndirmeler derseniz son updatenin boyutunu görürsünüz

991.7 MB sonuncusu

• quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

Valla ben GamePad ile oynuyorum fakat tüm dikkatleri yola vermek gerekiyor aracı kaçırmamak için, yinede ağır aksak tur atılıyor. Bence sim seviyorsan kesinlikle elinden çıkarma bu oyunu.

Abi sende G27 yokmuydu

Var hemde aklım aylardır onda fakat çok alan kaplıyor diye kutusunda duruyor kerata ,bi kurup doya dpya oynamak kısmet olmadı gitti.

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.