Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (366. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 364365366367368
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aynen o olmuş
  • antking kullanıcısına yanıt
    İyi iyi. Benimki ay başına kalcak. :)
  • Şimdi steam'e baktım eş zamanlı olarak raceroom race experiance'a da 4 gb güncelleme gelmiş, ben assettoyu başa aldım. Direksiyonu kaldırmıştım ama indirelim bakalım, arabaların seslerini duyarız en azından
  • raceroom a da merak ediyorum ama gece indiricem onu da gece bedava malum türksat
  • quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

Hızlandırma derken, akıcılık mı yoksa ör: x1 x2 x3 gibi hızlandırma mı?

Akıcılık değil, oyun 2x olmuş gibi Ben bu haline tam alışamadım.

Lastik ekranı iyi olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 31 Mart 2016; 21:14:37 >
  • Hızlandırma gibi bir etki hissetmedim ben kendi adıma konuşacak olursam ancak lastik modellemesiyle alakalı olarak araç yola daha iyi tutunuyor gibi geldi, neredeyse fazla yapışıyor gibi bir hissiyata kapıldım açıkçası, Barcelona'da z3 ile default setup kullanarak bir kaç tur attım, bir sn. daha hızlı zaman yaptım eskisine göre.

Nordschleife'de graffitilerin hepsini koymuşlar sanırım, bende grafik ayarları düşük baya ancak bir tık daha gözalıcı olmuş gibi genel olarak, asfalt rengi vs.

Yeni araçlardan Corvette ile Mustang on numara olmuş. Pist de fena değil, etraf çöl olduğundan her yer aynı zaten :p
  • quote:

Orijinalden alıntı: racerant

quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

Hızlandırma derken, akıcılık mı yoksa ör: x1 x2 x3 gibi hızlandırma mı?

Akıcılık değil, oyun 2x olmuş gibi Ben bu haline tam alışamadım.

Lastik ekranı iyi olmuş.

lastik ekranı iyi olmuş ama tam tatmin etmedi beni. çok büyük ve çok renkli dikkat dağıtıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: diabolus79

Hızlandırma gibi bir etki hissetmedim ben kendi adıma konuşacak olursam ancak lastik modellemesiyle alakalı olarak araç yola daha iyi tutunuyor gibi geldi, neredeyse fazla yapışıyor gibi bir hissiyata kapıldım açıkçası, Barcelona'da z3 ile default setup kullanarak bir kaç tur attım, bir sn. daha hızlı zaman yaptım eskisine göre.

Nordschleife'de graffitilerin hepsini koymuşlar sanırım, bende grafik ayarları düşük baya ancak bir tık daha gözalıcı olmuş gibi genel olarak, asfalt rengi vs.

Yeni araçlardan Corvette ile Mustang on numara olmuş. Pist de fena değil, etraf çöl olduğundan her yer aynı zaten :p

lastik konusununda sonuna kadar haklısın bizim modlarla bir denermisin aracı yoldan atmak imkansız gibi
  • antking kullanıcısına yanıt
    Aklıma aynı şey geldi, sıcağı sıcağına Marcas Lancer'ı Yas Marina'da denedim ama bir farklılık göremedim ben, lastik güncellemesi Kunos araçları için işliyor sanırım. URD moda bakmadım, onu zaten yeni aldım sayılır, kıyas yapabilecek kadar sürmedim henüz.
  • Yalnız bence dediğiniz yol tutuşu değişimi lastiklerden ziyade aerodinami fiziklerinin değişimiyle alakalıdır. Asıl çalışma aerodinami konusunda yapıldı diye okudum. Aerodinamisi gelişmiş araçlarda farkı hissedeceksiniz deniyordu. Aynı zamanda bu araçlarda herhangi ters bir pozisyona girilirse yine düz giderken olumlu etkileyen aerodinami , kontrol kaybı oluşan durumda ters tepip kontrolu zorlaştıracak deniyordu.
  • Godvater kullanıcısına yanıt
    Hmm haklı olabilirsiniz tabi, changeloga şöyle bir üstten baktım sadece, tyre model diye görünce direkt ona yordum ben. Biraz daha deneme yapınca belli olur ne olduğu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diabolus79

Aklıma aynı şey geldi, sıcağı sıcağına Marcas Lancer'ı Yas Marina'da denedim ama bir farklılık göremedim ben, lastik güncellemesi Kunos araçları için işliyor sanırım. URD moda bakmadım, onu zaten yeni aldım sayılır, kıyas yapabilecek kadar sürmedim henüz.

ben lancer kullandım nedense aceleyle bana çok oturaklı geldi. Oyunun bir fizik motoru varsa modu da etkiliyordur bu bence
  • Bizim modlara sıkıntı yaratmamıştır umarım güncelleme (DTM filan ) , bende şimdi indiriyorum bakalım neler olmuş.
  • Mümkün tabi, sistem nasıl işliyor bir bilgim yok açıkçası ancak z4'teki fark gün gibi olunca herhalde sadece Kunos araçları etkileniyor gibi bir akıl yürüttüm ama @Godvater'ın dediğini göz önüne alırsak alakasız olabilir söylemim. Biraz daha deneme yapınca belli eder kendini, @EmreDFace'in dediği gibi yeni modu olumsuz etkilemesin de gerisi önemli değil.
  • diabolus79 kullanıcısına yanıt
    ya da şu olabilir bu yeni aerodinamik modelleme sadece kendi araçlarına uygulandığı içn yine sadece stock araçları etkileyebilir bizim mod'lar güncellenene kadar bu özellikten yararlanamıyor olabilir.
  • Head Up display özelliği çok hoşuma gitti ayrıca yollarda güzel olmuş
  • Benim anlamadığım hdd de 9 gb yer vardı , 2,4 güncelleme oraya sığmadı ,neyin peşinde bu oyun ?

@balcis reis o kurduğun cümlelerden kurasım var : ))
  • quote:

Orijinalden alıntı: balcis

ya da şu olabilir bu yeni aerodinamik modelleme sadece kendi araçlarına uygulandığı içn yine sadece stock araçları etkileyebilir bizim mod'lar güncellenene kadar bu özellikten yararlanamıyor olabilir.

Aynen, yeni gelen özellikler ile modu güncellemeleri lazım.
  • @balcis, Mod ücretli olduğu için ve adamlar Kunos'la dirsek temasında oldukları için hızlı güncellenecektir diye umalım o zaman. Bu arada senin gibi gazeteli cümlelere doyamadım ben de akk yüzünden, AC bitti de geçen raceroom'u indirmiştim, indirmez olaydım ona da gelmiş 4.1gb güncelleme, yavaş yavaş da o geliyor şimdi, indirebildiği kadar indirsin yeni ay girmeden, 12'den önce modemi resetleriz ;)

@EmreDFace, sıkıştırılmış dosyaları açınca baya güzel yer kaplıyor olabilir, biraz yer açmakta fayda var.
  • son durum nedir dostlar

gozleriniz ve gonulleriniz bayram ettimi

yeni yol nasil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 364365366367368
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.