Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (364. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 362363364365366
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Miata da 787b de moddan devşirmeler zaten. İkisini de tavsiye ederim son kalite modlar. Japon Pack beni de heyecanlandırdı ama klasik japonlardan S30 görmek isterdim açıkçası. Son model miatayı çok övüyorlardı bir de biz deneyelim AWD sistemi de yenilenecekmiş japonların işine gelir :D

Pit stopların yanında multiplayerda zaman değişimi gelmiş yani multide zaman akacak artık. E haberler bu yönde olunca keşke gece de gelse diye düşünmeden duramıyorum. Pit stoplar da düzeltildi. Ne dayanıklılık yarışları yapılır gece gelse tadından yenmez

@SasabtrmS Sizi grubumuza ekleyecektim ama bulamadım Steam'de ? İsterseniz siz beni ekleyin, Steam nickim: Godvater

• Godvater kullanıcısına yanıt
    multiplayerda zaman akisi nasil olacak hocam

o kismi tam anlayamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekledim hocam sizi
  • ilkermurat kullanıcısına yanıt
    Hocam su anki sistemde biz sunucuyu ayarliyoruz saat 3'e mesela. Sunucuyu kapayana kadar saat 3. Simdi saat akabilecekmis. Yani gunduz 8'de baslaticaz gidicek aksama kadar. Sonra sabaha geri donecek heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: Godvater

Hocam su anki sistemde biz sunucuyu ayarliyoruz saat 3'e mesela. Sunucuyu kapayana kadar saat 3. Simdi saat akabilecekmis. Yani gunduz 8'de baslaticaz gidicek aksama kadar. Sonra sabaha geri donecek heralde

tesekkurler hocam

1.5 bomba gibi geliyor

fiziklerde de ve ozellikle lastiklerde baya gelisme olacak sanirim

gerci ben en cok yolu merak ediyorum

online da birlikte gezmenin eglenceli olacagi bi yol olur umarim

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

quote:

tesekkurler hocam

1.5 bomba gibi geliyor

fiziklerde de ve ozellikle lastiklerde baya gelisme olacak sanirim

gerci ben en cok yolu merak ediyorum

online da birlikte gezmenin eglenceli olacagi bi yol olur umarim

Zevkli olacagina eminim. Siz Lake Louise gunlerinde aramizda miydiniz hatirlamiyorum ama gercekten zevkli oluyor bu tarz yollar.

Bu sunucuyu actiktan sonra bir de Lake Louise 2.0 sunucusu acmayi planliyorum. O da gercekten cok guzel yenilendi. Indirmeyenlere simdiden indirmelerini tavsiye ederim. Race department da Lake Louise diye arayabilirsiniz.

• Godvater kullanıcısına yanıt
    bende yaklasik 1 sene internet yoktu hocam

o donemde telefonla bikac yarisa katildim

ama verimli olmadi tabi

bu arada lake looise 2.08 gelmis

ama ilk oynadigim zamanlardaki kadar keyif alamadim pistten

birlikte oynaninca cok daha keyifli olacaktir muhtemelen

bu arada onceki guncelleme saatlerini hatirliyormusunuz dostlar

5 dakika sonra ayin 31 i olacak

genelde aksam 8 gibi diye aklimda kalmis

• Tek şeritli yollarda kapışmak, arka arkaya gitmek, ister istemez zevkli olur.
    Güncellemeler kaç gibi geliyordu. Umarım akşama kalmaz.

• _M-U-E_ kullanıcısına yanıt
    Genelde aksam geliyor diye hatirliyorum.

• aynen akşam saatlerinde gelir
  • bu sweet fx modlarını nasıl temizlemek gerek.
  • Toyota AE86 geliyormuş uuuuu
  • antking kullanıcısına yanıt
    Simracerstr yani Aranelin etkinliklerini gerçekten beğeniyorum ama Aranelin de düzenlediği ilk turnuvadan beri devam eden oyun içi arabalara karşı tututumu çözemedim gitti :)

Siz benden daha çok araştırmışsınızdır o yüzden soruyorum. GT3 sınıfında falan denge yok mu hiç? Nedense hep bir mod araştırılıyor da o yüzden soruyorum yanlış anlamayın :)

Bir de modlarda grup indirimi yapıyorlar mıymış? 30 kişi yarışacağız deseniz kupon kodu gibi bir şey verirler belki?
  • quote:

Simracerstr yani Aranelin etkinliklerini gerçekten beğeniyorum ama Aranelin de düzenlediği ilk turnuvadan beri devam eden oyun içi arabalara karşı tututumu çözemedim gitti :)

Siz benden daha çok araştırmışsınızdır o yüzden soruyorum. GT3 sınıfında falan denge yok mu hiç? Nedense hep bir mod araştırılıyor da o yüzden soruyorum yanlış anlamayın :)

Bir de modlarda grup indirimi yapıyorlar mıymış? 30 kişi yarışacağız deseniz kupon kodu gibi bir şey verirler belki?

Katılıyorum mod arayışını ben de anlamış değilim.
  • Mod arabalarını herkes indirip oynayabiliyor, ama gt araçlarıyla ya da diğer yarış arabalarıyla turnuva düzenlendiği zaman tek bir araç sende olmasa bile yarışlara katılamıyorsun. Server seni kabul etmiyor. Bütün dlc'leri satın almamış kişiler katılamayacağı için yarışçı sayısını düşürebilir. O yüzden yarışlar modlarla yapılıyor herhalde
  • quote:

GT sınıfı herkes yapabiliyor. Biz biraz farklı araçlara değişik organizasyonlar olsun diye düşünüyoruz.

Zaman geçtikçe bu Marcas araçlarında bazı aksilikler yaşadık. Neyse ki bitirdik bu organizasyonu son yarışımız kaldı.

DTM için kullandığımız mod assetto'ya da araç yapan ekipe ait olan bir mod. Çokta iyi bir mod kullanan arkadaşlar aynı şeyi söylüyor. Uluslararası organizasyonda ise gt araçlar mevcut zaten. Bu turnuvada ilave olarak p1 araçları da olucak eğer ben gt kullanıcam derseniz bu modu biz size satın alıyoruz oyuna rahatlıkla girin diye. Her araca guid tanımlanıcağı için bana araçlar bedava gelmesi için gt ile yarışıcam deme şansınız da kalmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antking -- 31 Mart 2016; 12:34:40 >

• isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    Evet bu bakımdan mantıklı. Ben her zaman modlara soğuk olmuşumdur. Çünkü oyundaki araçlar lazer tarama vs. birçok data verisiyle yapılıyor. Kendi açımdan modların böyle olamayacağı hissiyatı var her ne kadar iyi kabul edilseler de. Ama şöyle bir haklı durum ortaya çıkıyor her araç oyun içinde yok, dolayısıyla moda ihtiyaç duyuluyor.

Ama dediğim gibi oyun içi modlamalara her zaman soğuk olmuşumdur. Kişisel bir tercih sadece.Eski yarıştığım liglerde bu konuyla ilgili sıkıntılar olduğu için de etkisi var bu düşünceme.
  • antking kullanıcısına yanıt
    Benim fikrimce araclar arasinda az biraz fark olmasi yarislarin dogasinda var.

Ben aracimi secerken hangisinde daha rahat ediyorsam, surusu bana uyuyorsa onu secneye calisirim. Bir saniye yavas olsa da onu secerim. Zaten en hizli turu atan araba sampiyonayi kazanicak diye bir sey yok, en hizli sofor kazaniyor :D

UTD'yi begeniyorum zaten Corvette modlari vardi, basariliydi. Sadece icinde mod olmayan bir seyler de yapilabilir, tek aracla bile yapilabilir bence. Ama kimse bunu dusunmuyor gibi

AC'deki buyuk bir eksiklik bence. Yaristaki bir arac sende yoksa yarisa giremiyorsun. Dreampack araclarinda en azindan bunun cozulmesi gerekir bence dosyalarim olsun ama kullanamayayim araci. Satin alan adamla neden yan yana yarisamiyorum?

• quote:

Benim fikrimce araclar arasinda az biraz fark olmasi yarislarin dogasinda var.

Ben aracimi secerken hangisinde daha rahat ediyorsam, surusu bana uyuyorsa onu secneye calisirim. Bir saniye yavas olsa da onu secerim. Zaten en hizli turu atan araba sampiyonayi kazanicak diye bir sey yok, en hizli sofor kazaniyor :D

UTD'yi begeniyorum zaten Corvette modlari vardi, basariliydi. Sadece icinde mod olmayan bir seyler de yapilabilir, tek aracla bile yapilabilir bence. Ama kimse bunu dusunmuyor gibi

AC'deki buyuk bir eksiklik bence. Yaristaki bir arac sende yoksa yarisa giremiyorsun. Dreampack araclarinda en azindan bunun cozulmesi gerekir bence dosyalarim olsun ama kullanamayayim araci. Satin alan adamla neden yan yana yarisamiyorum?

o konuda haklısın. Pcars gibi yapabilirler ama yapmıyorlar. Tek marka kupası akıllarda olan bir şey şu iki lig başlasın ona göre düşünülüyor.

• 
Sayfa: önceki 362363364365366
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.