Bildirim
Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bütün araçlar fazla kontrollü aslında. Virajın ortasında tam gaz yapılabiliyor. Oyunun biraz daha zorlaşması lazım bana göre. -
-
in game apps -> on board settings -
quote:
Orijinalden alıntı: DXM06
in game apps -> on board settings
Teşekkürler bu kamera açısını replayda kullanamıyoruz sanırım,tur atarken böyle sürülmez çünkü...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulusalonur -- 24 Kasım 2013; 10:48:55 > -
zonda r çokmu dengeli olmuş yada bu oyundaki zondaysa diğer oyunlardaki dengesiz zonda r ne gerçekte zonda kullanan olmadına göre hangisinin doğru olduğunu belli deil ,gerçeğe yakın neyse onu versinler zorlaştıralım diye olmadık tepkiler almayı istemem rfactorde yeterince yaşadım bu sıkıntıyı -
quote:
Orijinalden alıntı: erulu
Bütün araçlar fazla kontrollü aslında. Virajın ortasında tam gaz yapılabiliyor. Oyunun biraz daha zorlaşması lazım bana göre.
Ferrari ve bmw'ler hariç diğer araçlar Project cars'taki gibi ne olduğu pek belli olmayan fiziklere sahip,hele son çıkan araçlar evlere şenlik.
Z4 ve E92 şu ana kadar en beğendiğim fiziklere sahip iki araç,oyun beta olduğundan pekte eleştirmek istemiyorum ama Netkar Pro'daki F1800'ün yol hissi ve fizik tepkilerini insan arıyor... -
-
quote:
Usta şunu bi detaylı açıklasan ben çözemedim de -
Turlarken ekranın sağında fare ile aktif olan menü içinde seçeneklerde var. Bende ilk başta oyun dosyaları içinde aradım:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Eyvallah sağolasın bi bakim
Ah şu oyunda bide ring olaydı düşünemiyorum bile.... -
Oyun harika duruyor -
-
force feedback başarılı mı? neden hiç yarış videosu yok yapay zeka hazır değil mi? multiplayer hazır değil mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: ulusalonur
quote:
Teşekkürler bu kamera açısını replayda kullanamıyoruz sanırım,tur atarken böyle sürülmez çünkü...
replayde de tur atarkende kullanılıyor ama tur atarken zor olur tabi öyle sürmek. -
dayanamıyorum artık ve az sonra bende satın alıyorum :) -
AC satın alınmıştır, şu an indiriyorum arkadaşlar -
quote:
Orijinalden alıntı: twona77
AC satın alınmıştır, şu an indiriyorum arkadaşlar
Aramıza hoşgeldiniz. -
Yahu bu imola ve 458 ikilisinde lastik seçimi dışında başka bir ayar varmıdır. 1:58 in altına düşemedim. Frene basınca çok dağılıyor araba sanki. Araka kısmı zaten hiç rahat durmuyor. Lastik havalarını mı artırsam.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X