Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bilmiyorum ilginizi çeker mi ama, 0 garantili fiş kesilen g25 temin edebiliyorum isteyen pm atabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LPRNTRK

Arkadaşlar bilmiyorum ilginizi çeker mi ama, 0 garantili fiş kesilen g25 temin edebiliyorum isteyen pm atabilir.

Fiyatta yazsaydınız
  • 3 araçta fizik olarak pek hoşuma gitmedi,Zonda ve P4/5 setupsuz bile çok stabil duruyorlar,Abarth ve Tatuus ta aynı setupsuz çok stabil.

Mugello'da Zonda ile 1.45 ve P4/5 ilede 1.49 yaptım.Karşılaştırma yapmak açısından tur atanlar yaptıkları dereceleri yazarlarsa iyi olur.

Mugello pistinin çevresini çok özentisiz yapmışlar,Youtube den Netkar Pro için yapılan Mugello pistine bakın ne demek istediğimi anlarsınız.

İmola'daki pürüzsüzlük giderilmiş,kerbler vs. hissediliyor...
  • Aslında tüm pistlerde hissedilirlik artmış. Çünkü kerb effects, road effects vb efektler eklenmiş. 3 araç için ulusalonur'a katılıyorum. Drift'in de eklenmesiyle tüy mü dikilmiş bilemedim.
  • P 4/5 raceroomdakinden farklı evet ama zonda konusunda birşey diyemeyeceğim... ama her iki yarış arabasının 458 gibi kıçı başı oynayan bir araba olduğunu sanmıyorum. sonuçta birisi yol arabası diğeri yarış arabası. yarış arabasını limitte kullanmak zordur yol arabasını hızlı kullanmak zordur... açıkçası ben zonda ve 4/5i beğendim...

burada ulusalonurun ve erulunun kişisel yeteneklerine herhangi bir lafımız yoktur, yanlış anlaşılma olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pzero_nero -- 23 Kasım 2013; 23:02:01 >
  • Sonunda oyunu biraz oynayabildim.
    Tüm ayarları en sona getirdim ve öyle oynadım. Grafikler şuana kadar oynadığım en iyi oyun grafikleri.
    sürüşü, drifti çok güzel. Çok fazla oynayamadım ama açıkçası çok büyük beklentim olduğu için korkuyordum hayal kırıklığı yaşamaktan ama beklentilerimi karşıladı.
    BU arada hiçbir ayar yapmadan g25 tanıtıp hemen 3-5 tur attım vaktim olmadığından. Yarın iyice kurcaladığımda çok daha iyi olacak.

Bu arada zondayı kullandım bi ara ve 200 km civarı resmen piste seke seke gidiyor
  • Çok ters zamanda çıktı demo, işden güçten bakamadım daha
  • Elimizde g27 var. Böyle oyunlardan haberimiz yok. Hemen deneyeceğim. Hoşuma giderse satın alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

ben en iyisi biraz fva oyniyim siz benim için hiç şey yapmayın...ben yokmuşum gibi

• Banzai! kullanıcısına yanıt
    Hocam kusurumuz ne hiç anlamadım

Daha önce soru sordunda cevapmı alamadın diye baktım,en son 240 derecelik direksiyonlara uyumlumu diye sormuşsun bende hayır en az bir dfgt almamız gerek diye cevap vermişim.Onun haricinde bilmediğimiz bir şey varsa söyle bilelim...
  • Yardırın bakalım. Ben daha güncellemeyi indiremedim. Bu akşam musait olmayı umuyorum
  • quote:

Daha önce soru sordunda cevapmı alamadın diye baktım,en son 240 derecelik direksiyonlara uyumlumu diye sormuşsun bende hayır en az bir dfgt almamız gerek diye cevap vermişim.Onun haricinde bilmediğimiz bir şey varsa söyle bilelim...

estafurullah ne kusuru bir şeyde sormamıştım zaten. oyuna uygun direksiyon yok, oyun yok. ben öyle kendi kendime şey ediyorum. üstünüze alınmasaydınız keşke yinede teşekkür ediyorum çabanızdan dolayı.

f458/mugello ikilisini görür görmez fva geldi aklıma

• Son güncelleme ile oyun çıtayı iyice yükseltmiş bence. FFB RF2 seviyesine gelmiş ve optimizasyonda iyileştirmeler var belliki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

quote:

estafurullah ne kusuru bir şeyde sormamıştım zaten. oyuna uygun direksiyon yok, oyun yok. ben öyle kendi kendime şey ediyorum. üstünüze alınmasaydınız keşke yinede teşekkür ediyorum çabanızdan dolayı.

f458/mugello ikilisini görür görmez fva geldi aklıma

• quote:

Orijinalden alıntı: ninapersson

Son güncelleme ile oyun çıtayı iyice yükseltmiş bence. FFB RF2 seviyesine gelmiş ve optimizasyonda iyileştirmeler var belliki.

Yardımlar kapatılır ve sadece kokpitten sürüş olursa benim gözümdede biraz çıtayı yükseltecek...
  • http://www.youtube.com/watch?v=9jQouH8oCGo

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MtkP HuSnU

quote:

Hüsnü eline sağlık,magione derecesinide yazsaydın ona göre kasardık.

Birkaç güne dfgt geliyor,beni geçmek neymiş soracağım sizlere

Eyvallah . Videonun altındaki detaylarda yazıyordu. Düzenledim . Seni DFGT kesmez ya sana sağlam birşey ayarlamamız lazım.

1.25.256 ( Lap 5 )

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]

1.24.892 yapmışım senin biraz daha kasman lazım, 1.22 lere inilir sanırım.

DFGT bizi kesmez elbette ama ne yapalım ekonomik gücümüz ancak ona yetiyor.

1.23.996

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.