Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (226. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladım. Dlc siz yok yani.
    Peki ben yapa bilirmiyim. Config ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

bugun nihayet ilk kez yarislara katildim

baya keyifliydi pedal to metal bana tanidik geldi ama cikaramadim(muhtemelen youtubede videolarini gormusumdur)

pingim 80-100 arasiydi

sorunsuz oynayabilecegim en yuksek ping degeri kac civaridir dostlar

interi düzelttin mi müdür ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: antking

quote:

baya keyifliydi pedal to metal bana tanidik geldi ama cikaramadim(muhtemelen youtubede videolarini gormusumdur)

pingim 80-100 arasiydi

yok hocam telefon bugun hizliydi

niye oldugunu bilmiyorum ama baya keyifli yarislar oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: antking

quote:

pingim 80-100 arasiydi

yok hocam telefon bugun hizliydi

niye oldugunu bilmiyorum ama baya keyifli yarislar oldu

senin çözebilsek şu neti çok güzel olucak valla

• 200 lirayı geçmeyecek iyi bir direksiyon seti arıyorum

tavsiyelerinizi bekliyorum dostlar

125 e bu set alınırmı ?

http://www.gold.com.tr/goldmaster-rc-451-kablosuz-direksiyon_u

@antking hocam geçen sene 18 ağustostan beri internetim yok

artık internetin geleceğine inancım kalmadı

@antking

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 11 Nisan 2015; 2:04:51 >
  • ilkermurat kullanıcısına yanıt
    Aman hocam paranıza yazık, bir kere kablosuz ürünlerden kesinlikle uzak durun, ikincisi bu direksiyonda ffb yok, sadece titreşim var.
    Temiz ikinci el dfgt bulmaya çalışın bence, gerekirse bütçeyi biraz zorlayın derim, daha aşağısı pek işe yaramaz yani keyif vermez.

Edit :internet hızı iyi ise 200,300 ping e kadar sorun olmaması lazım hocam, hız olarak da 5,6 mbps yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amlodis -- 11 Nisan 2015; 10:00:11 >
  • http://www.aralgame.com/beta/aksesuar/thrustmaster-ferrari-458-ita-xbox-one
    Kuzen sırf bu oyun için linkteki direksiyonu almış
    Bir iki yarış yaptım hakikaten güzel ürün

Ben hala logitech rumblepad 2

İlker hocam sahibinden den bak ikinci el temiz garantili LOGİTECH DRIVING FORCE GT bulabilirsin hiç buluşma abidik gibidik markalara

• amlodis A kullanıcısına yanıt
    tesekkurler hocam ps4 icin gt7 oncesi uygun fiyatli ps4 e de uyacak bi direksiyon seti cikacaktir diye dusunuyorum

en iyisi onu beklemek rbr ve gtr2 de titresim olmadigi icin direksiyon aklimdan gecti ama vaktiyle yasadigim kurup kaldirma sıkıntıları aklima gelince bu kez direksiyon oncesi mazemeleri ayarlamak daha iyi bir fikir gibi geldi hocam

• MARCO kullanıcısına yanıt
    cok sagol hocam uygun fiyatli en iyi secenek dfgt 2. el sanirim

ben dun birazda kullanmayip bi kenara atarsam fazla moralimi bozmayacak uygun fiyatli bi set aklimdan gecirmistim

ama biraz sakin dusununce gt7 oncesi ps4 uyumlu uygun fiyatli bi direksiyon cikar gibi geliyor boylece bi tasla 2 kus vurmus olurum diyorum

o gelene kadarda direksiyon oncesi mazemeleri ayarlarim diye dusunuyorum

@yücel52 tesekkurler hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 11 Nisan 2015; 15:48:36 >
  • quote:

cok sagol hocam uygun fiyatli en iyi secenek dfgt 2. el sanirim

ben dun birazda kullanmayip bi kenara atarsam fazla moralimi bozmayacak uygun fiyatli bi set aklimdan gecirmistim

ama biraz sakin dusununce gt7 oncesi ps4 uyumlu uygun fiyatli bi direksiyon cikar gibi geliyor boylece bi tasla 2 kus vurmus olurum diyorum

o gelene kadarda direksiyon oncesi mazemeleri ayarlarim diye dusunuyorum

@yücel52 tesekkurler hocam

Alırsanız bir kere alin hocam
    Ve kesinlikle yaylı olmasın motorlu tiplerden secin

• online da ben yanlis birseymi yapiyorum dostlar ?

sadece girip yarismak istiyorum normal klasik yaris oyunlarindaki gibi yarismak istiyorum

bunun icin ne yapmam gerekiyor vaktin cogu bosa tur atarak geciyor

yarislarda da ciddi kurallar vs goremiyorum yapimcinin bununla ilgili bi calismasi varmi ?

yapimcinin online a bakisi saldim cayira mevlam kayira gibi gorunuyor

Sırf bu durum yüZünden almayı sürekli erteliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an için online sistemi hayal kırıklığı diyebilirim.Üstünde çalışılması ve bir şeyler yapılması gerekiyor.
  • İnanın şu oyunda bi modifiye siste mi olsa daha çok saracak da.
  • hemen hemen her pazar günü, hafta içleride arasıra olmak üzere servera giriyorum.lakin gel gör ki bir Allahın kulu yok . . .
    Forumda onlarca insan var assettoyu takip eden ama haftalardır saatlerce serverda durmama rağmen kimseye rastlamıyorum..
    zaten diğer serverlarda pek iç acıcı değil.
    oyun gayet güzel.grafikler olsun fizik olsun lakin rekabet ortamı yok, çünkü kimse yok ...
    bu gidişle project carsa merhaba diyeceğim gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eSSelamu_Aleykum

hemen hemen her pazar günü, hafta içleride arasıra olmak üzere servera giriyorum.lakin gel gör ki bir Allahın kulu yok . . .
    Forumda onlarca insan var assettoyu takip eden ama haftalardır saatlerce serverda durmama rağmen kimseye rastlamıyorum..
    oyun gayet güzel.grafikler olsun fizik olsun lakin rekabet ortamı yok, çünkü kimse yok ...

Bizim serverlar belli saatlerde bos oluyo olabilir, genelde aksam 9-10 ve gibi girenler oluyo sanirsam bizim serverlara. Onun disinda ben hicbir zaman yaris olan server bulma da veya rekabet edecek kisi olan server bulma da problem yasamadim.

Ne zaman oyuna girsem serveri kontrol ediyorum eger server bossa da baska bir server'a giriyorum. Listemden biri acinca oyunu , bakiyorum bizim server'a giriyor mu diye eger giriyorsa bulundugum serverdan cikip bizim server'a donuyorum.

Bazen benim de gozume takiliyor listemden bes alti kisi oyunda oluyor ama hicbiri serverlarda olmuyor. Zorla servera cagiracak degilim ben kendi basima yarismaktan da zevk aliyorum atiyorum bir iki tur baktim gelen yok cikiyorum serverdan.

Project Carsta Multiplayer nasil isliyor bilmiyorum acikcasi zaten oyun cikmadan belli de olmayacak. Multiplayer sistemi duzgun calisan birkac oyun var ama onlar da cok pahaliydi benim icin. 40 liraya aldim ve benim icin fazlasiyla eglenceli geciyor parasina sonuna kadar degiyor.

Eger sikilan falan varsa internetten modlara bakin derim cok basarili modlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Godvater -- 12 Nisan 2015; 18:54:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Godvater

quote:

Orijinalden alıntı: eSSelamu_Aleykum

hemen hemen her pazar günü, hafta içleride arasıra olmak üzere servera giriyorum.lakin gel gör ki bir Allahın kulu yok . . .

Bizim serverlar belli saatlerde bos oluyo olabilir, genelde aksam 9-10 ve gibi girenler oluyo sanirsam bizim serverlara. Onun disinda ben hicbir zaman yaris olan server bulma da veya rekabet edecek kisi olan server bulma da problem yasamadim.

Ne zaman oyuna girsem serveri kontrol ediyorum eger server bossa da baska bir server'a giriyorum. Listemden biri acinca oyunu , bakiyorum bizim server'a giriyor mu diye eger giriyorsa bulundugum serverdan cikip bizim server'a donuyorum.

Bazen benim de gozume takiliyor listemden bes alti kisi oyunda oluyor ama hicbiri serverlarda olmuyor. Zorla servera cagiracak degilim ben kendi basima yarismaktan da zevk aliyorum atiyorum bir iki tur baktim gelen yok cikiyorum serverdan.

Project Carsta Multiplayer nasil isliyor bilmiyorum acikcasi zaten oyun cikmadan belli de olmayacak. Multiplayer sistemi duzgun calisan birkac oyun var ama onlar da cok pahaliydi benim icin. 40 liraya aldim ve benim icin fazlasiyla eglenceli geciyor parasina sonuna kadar degiyor.

Eger sikilan falan varsa internetten modlara bakin derim cok basarili modlar var.

bu modları nerden indirebiliyoruz? linkini atar mısın hocam?
    Ayrıca indirme işleminden sonra oyunun hangi klasörlerine taşıyoruz?

• eSSelamu_Aleykum E kullanıcısına yanıt
    İlk sayfaya bakin hocam. Racedepartment en iyisi. Dosyalarim'da assetto corsaya aticaksiniz pistler track dosyasina, araclar cars dosyasina gidiyor. İnternette ararsaniz detayli aciklamasini bulursunuz.

• oyuna yakın zamanda Bonus Pack adı altında yeni bir paket eklenecek.Pakette 5 araç bulunacak.Paketin çıkış tarihi ve ücretli olup olmayacağı belirsiz.

Pakette olacağı doğrulanan ilk araç Audi Quattro oldu.

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.