Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (225. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

en azindan 2. paket duyursalardi

10 araba verip parayi toplayip kactilarmi yoksa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

dostlar kunos niye suskun bu aralar

En son 1 Nisanda yeni arac lisansi duyurdular. Yeni paket cikarirlarsa cok tepki ceker. Uzun suredir ucretsiz icerik olarak gelicek dedikleri araclari getirmeleri lazim. Yaz baslamadan getirirlerse onlarin yararina olur. Steam Yaz İndiriminde satisa yardimci olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Godvater

quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

dostlar kunos niye suskun bu aralar

En son 1 Nisanda yeni arac lisansi duyurdular. Yeni paket cikarirlarsa cok tepki ceker. Uzun suredir ucretsiz icerik olarak gelicek dedikleri araclari getirmeleri lazim. Yaz baslamadan getirirlerse onlarin yararina olur. Steam Yaz İndiriminde satisa yardimci olur.

ucretsiz icerik olarak genel bi aciklama yaptilar sanirim degilmi hocam

ucretsiz verilen ruf gibi nadiren verecekler sanirim

duyuru iceriginde bizi biraz daha heyecanlandiracak biseyler varmiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 9 Nisan 2015; 21:52:18 >

• ilkermurat kullanıcısına yanıt
    Nıssan GT-R R35'in ücretsiz gelicegini, okumuşdum bir ara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

Nıssan GT-R R35'in ücretsiz gelicegini, okumuşdum bir ara.

Gtr, audi r8 birkac arac daha var hali hazirda duyurduklari. Ne zaman gelir bilmesek de bekliyoruz bakalim.

• t500 rs var ps3 ü arkadaşıma ödünç verdim alayım mı sizce arkadaşlar bu oyunu laptopta oynayacağım oynarsam 15" ekran problem yaratır mı ?

dell 7537 i5 kullanıyorum , hangi grafiklerde açar ?
  • Fiddlesticks kullanıcısına yanıt
    En cok ekran karti onemli hocam. Ama genelde normal(oyun amacli olmayan) Laptoplardan cok bir sey beklememek lazim. Hafif bi oyun degil cunku.

• Godvater kullanıcısına yanıt
    gt 750 m var 2 gb ram sizce nasıldır aldığım fiyattaki en iyi ekran kartı buydu bende bu pc aldım o yüzden pc nin ramini düşük tutmuşlar zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: eSSelamu_Aleykum

quote:

Orijinalden alıntı: Dandiq

böyle düzeltmiştim sende bi denermisin pc kapatıyorsunuz ===> direksiyonun adaptörünü çıkarıyorsunuz ===> usb kablosu PC'ye takılı halde olacak ===> direksiyonu tam ortalayıp pc başlatıyorsunuz ===> direksiyonu döndermeyin pc açılınca fişi takıyorsunuz direksiyon kalibrasyonu oluyor sanırım

kardeşim ilgin için çok teşekkür ederim.minnettarım sana.
    ama gel gör ki olmuyor.senin o söylediğin yöntemi de denedim ama sonuç aynı.
    direksiyon tam sağ yaptıktan sonra tekrar orta noktaya toplamıyor kendini.hep bir kaç cm gerisinde duruyor orta noktanın.ve her tam sağ yapıp bıraktığında orta noktadan daha da uzaklaşıyor.dolayısıyla çevirme açısı gittikçe düşüyor.
    zaten tam sağ yaparken direksiyon oldukça yumuşak.yani hiç güç harcamana gerek kalmıyor sağa doğru çevirirken.bu yüzden de bıraktığında tekrar toplama olayı zayıf kalıyor.sanırım sarmal mekanizmada bir sorun var.dediğim gibi tam sola çevirirken direksiyonu biraz güç sarfetmen gerekiyor çünkü sert.ve bıraktığında hızlı bir şekilde kendini tam orta noktaya kadar topluyor.

vatan bilgisayayar faturalı ürün.yarın faturasıyla birlikte vatana bırakacağım.onlarda servısıne göndersinler.umarım garanti belgesini de istemezler çünkü garanti belgesi yok.sadece faturası ve 7 ay kalan bir garanti süresi var..

Hocam selamlar,

Penta bilgisayar veya Logosoft tarafından gelmiş olabilir, ama büyük bir ihtimal ile penta bilgisayar tarafından geldiğine inanıyorum.
    yetkililere ulaşın şehir dışındaysanız kargo bedelinizi de karşılıyorlar. ürünü garantiye verebiliyorsunuz.

Sorununuz "logitech g27 optical encoder" ile ilgili gibi duruyor. yani direksiyon merkezi bu küçük plastik parça yüzünden kaymakta,
    bunlar kimi zaman kronik olarak geliyor ve garantiden değişiyor.

Baktınız garanti halletmiyor ben size yardımcı olmaya çalışırım.

Eğer problem encoder ise iki çözümü var.birincisi encoder vidasi gevşemiş ise bunu sıkmak ki genellikle bu oluyor. Eğer çatladı ise değiştirmek bu 2-3 yıl kullanım sonrasında meydana geliyor daha çok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esrarengizhus -- 10 Nisan 2015; 2:45:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fiddlesticks

gt 750 m var 2 gb ram sizce nasıldır aldığım fiyattaki en iyi ekran kartı buydu bende bu pc aldım o yüzden pc nin ramini düşük tutmuşlar zaten

Grafikleri baya kısmanız gerekecek.
  • Godvater kullanıcısına yanıt
    Hocam hala tatildesiniz sanırım. Server sahibi arkadaş ile görüşüp serverı ayarlattıra bilirmisiniz? DLC siz olsun. Sıralama turu, yarış şeklinde olsun. İyi tatiller. :)
  • steam indirimleri ne zaman olur indirim sık oluyor mu ilk defa steamden alışveriş yapacağım
  • Haziran sonuna dogru en buyuk steam indirimi var her oyunun indirime girdigi. Onun disinda her gun onlarca oyun indirime giriyor tabi bilemiyoruz hangisi girecek.

Hala tatildeyim :D Arkadasta onceden attigim 3 config var. Yanimdaki bilgisayarda assetto corsa olsa hallederim ama assetto corsa yok malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Godvater -- 10 Nisan 2015; 9:07:41 >
  • Steamde dip fiyatlara inecek kadar indirim.olursa pcarsi alirim. Iyi olur aslinda.

• quote:

Orijinalden alıntı: LETHALDOZE

Steamde dip fiyatlara inecek kadar indirim.olursa pcarsi alirim. Iyi olur aslinda.

Yuzde 50 indirim olur buyuk ihtimalle, ben de almak icin o indirimi bekliyorum oyunu biraz daha ertelemezlerse yaz indiriminde alacagim.

Onceki tecrubelerim nedeniyle karamsar bakiyorum acikcasi. Hic memnun etmeyecek gibi duruyor ama yine de indirimdeyken alip denerim olmadi silip bir daha yuzune bakmam, Assetto var zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Godvater

quote:

Orijinalden alıntı: LETHALDOZE

Steamde dip fiyatlara inecek kadar indirim.olursa pcarsi alirim. Iyi olur aslinda.

Yuzde 50 indirim olur buyuk ihtimalle, ben de almak icin o indirimi bekliyorum oyunu biraz daha ertelemezlerse yaz indiriminde alacagim.

Onceki tecrubelerim nedeniyle karamsar bakiyorum acikcasi. Hic memnun etmeyecek gibi duruyor ama yine de indirimdeyken alip denerim olmadi silip bir daha yuzune bakmam, Assetto var zaten.

ayni sebepten bende indirim olursa sirf fantazi olsun diye. Grafikler fena zira. Yoksa fizik hic umut vermiyordu denedigimde.

• Haftasonu napıyoruz varmı takılmak isteyen :)
  • project carsin build 974 u oldukca saglam gorunuyor

ben netteki surumu denedikten sonra oldukca karamsardim

ancak isler degismis gibi gorunuyor

• bugun nihayet ilk kez yarislara katildim

baya keyifliydi pedal to metal bana tanidik geldi ama cikaramadim(muhtemelen youtubede videolarini gormusumdur)

pingim 80-100 arasiydi

sorunsuz oynayabilecegim en yuksek ping degeri kac civaridir dostlar

• 
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.