Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (224. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Electronic Arts yüzünden Porsche gelemez,ümitlenmeyin

koskaca iRacing bile yol aracını yarış aracı fiziğiyle çıkardı,düşünün adamların inadını :)

şu Toyota TS030 gelse de bir tane bari güncel prototip aracımız olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

hocam Pagani Laferrari yi felan yolda zar zor tutuyoruz :) bide bugatti gelicek ohh :D Bende istiyorum gelmesini ya güzel olur. Veyronla Agera R gelirse birlikde güzel kapışmalar olur.

Veyron viraj dönebilen bir araç değil gelmez. Koenıgsegg'ler gelsin, onlar gerçekten iyi. Porsche EA sozlesmesini çok merak ediyorum gerçekten. Porsche için, Ruf modifiye 918 çıkarsın anca öyle :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Godvater

quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

hocam Pagani Laferrari yi felan yolda zar zor tutuyoruz :) bide bugatti gelicek ohh :D Bende istiyorum gelmesini ya güzel olur. Veyronla Agera R gelirse birlikde güzel kapışmalar olur.

Veyron viraj dönebilen bir araç değil gelmez. Koenıgsegg'ler gelsin, onlar gerçekten iyi. Porsche EA sozlesmesini çok merak ediyorum gerçekten. Porsche için, Ruf modifiye 918 çıkarsın anca öyle :D

Bilmiyordum. Ama Agera R gelmesi lazım gelir de yani. porsche dediginiz gibi zor gelmesi.
  • Arkadaşlar DFGT için en ideal hangi ayarları tavsiye edersiniz? Profiler ve oyun içi ayarları?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonic.Storm

Arkadaşlar DFGT için en ideal hangi ayarları tavsiye edersiniz? Profiler ve oyun içi ayarları?

http://www.racedepartment.com/threads/assetto-corsa-logitech-dfgt-settings.77586/
  • Teşekkür ederim hocam deneyeyim bunları
  • Dandiq kullanıcısına yanıt
    Aşırı hızlı ve hafif olsa gerek ki, o derece tekerler yerden kesilsin ve pist dışına kadar uçsun.
  • arkadaşlar önemli bir sorum olacak.benden önce bu sorunla karşılaşan veya konu hakkında fikir sahibi olanlar varsa cevaplarını esirgemesin lütfen.
    g27 kullanıyorum.sorun şöyle: araba olduğu yerde duruyor farzedin.direksiyonu tam sağ veya tam sol kırıyorum.sonra bırakıyorum ve bırakınca haliyle orta noktasına geri topluyor kendini.buraya kadar sorun yok.orta noktaya geri geldikten sonra araç içerisindeki görüntüde direksiyon tam orta noktada düz bir şekilde dururken, benim elimin altındaki g27 nin direksiyonu sağa veya sola çapraz duruyor. yani oyun içerisinde aracın direksiyonunu tam orta noktaya getirmem için direksiyonu sağa veya sola doğru cevirmem gerekiyor hafiften.Dolayısıyla araç ve oyun içerisindeki direksiyon açıları birbirini tutmuyor !!!

bu sorun direksiyonu tam sağ veya tam sol yaptığımda ortaya çıkıyor.normalde herhangi bir sorun yok.ama dediğim gibi dururken veya hareket halindeyken direksiyonu çevirdiğimde oyundaki direksiyon açısıyla g27 nin direksiyon açıları birbirini tutmuyor ve sürekli aradaki açı farkı büyüyor oynadıkça.yani bir müddet sonra araç içerisindeki direksiyonu tam düz bir vaziyete getirmek için, g27 nin direksiyonunu nerdeyse yarım tur sağa veya sola çevirmem ve o şekilde kullanmam gerekiyor.
    bu sorun g27 nin teknik sorunu mu yoksa oyunla alakalı bir durum mu var ortada bilemiyorum ! !

aynı problem belki bir çoğumuzda var ! g27 veya 25 veya diğer direksiyon setlerinden kullanan arkadaşların direksiyonu tam sağ veya sola kırarak benim yaşadığım problemi yaşayıp yaşamadıklarını merak ediyorum !
    eğer sizde de oluyorsa bu problem oyunla alakalı olduğu netleşir.

Yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eSSelamu_Aleykum -- 5 Nisan 2015; 16:09:50 >

• eSSelamu_Aleykum E kullanıcısına yanıt
    slm

G25 kullanıyorum problem yok. Zaten oyunla ilgili sorun olsa bununla ilgili bir sürü forumda topik olurdu.

Logitechin programında config yapıp ayarlarını doğrula belki onla ilgili sorun yapıyordur
    Ayarlarinizi sifirlayin logitech proyu komple kalidirin tekrar yukleyin oldugu yerde dreksiyonu topluyorsa sorun var demektir. Normalde direksiyon kendini durdugu yerde toplamaz tum ayarlari defult yapip oyle deneyin.ayrica profillerde baska oyunlar ekliyse onlari kalidirin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim.sorunun nedenini tam olarak çözdüm.
    direksiyonu tam sol yapıp bıraktığımda tekrar orta noktaya topluyor kendisini.burda sorun yok.ancak tam sağ yapıp bıraktığımda orta noktaya ulaşmadan daha geri bir açıda duruyor.ve her tam sağ da durduğu yer daha da kısalıyor.
    yani sağa doğru tam çevirip bıraktığımda tekrar sola doğru toplayan germe sisteminde bir problem olduğu aşikar.
    Bir kez daha ders oldu ki bana 5 fazla ver ama asla hiçbirşeyin ikinci elini alma...

Garanti süresi 1 yıl daha var gerçi.ama durduk yere sıkıntı....
    Şimdi sormak istediğim soru servise gönderirken faturasını filan kutuya koymam şart mı arkadaşlar?
    Ayrıca ankarada logıtech servisi var mıdır acaba?

Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eSSelamu_Aleykum -- 5 Nisan 2015; 19:03:38 >
    bide bende g25 de şöyle bi reset sistemi vardı fiş takılı pc den usb mi çekili pc açıyordun açarkenmi usb takıyordun calibrasyonu sıfırlıyordu bi araştır google eğer motorları sağlam çalışıyorsa dediğim gibi sorun sende olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dandiq

bide bende g25 de şöyle bi reset sistemi vardı fiş takılı pc den usb mi çekili pc açıyordun açarkenmi usb takıyordun calibrasyonu sıfırlıyordu bi araştır google eğer motorları sağlam çalışıyorsa dediğim gibi sorun sende olabilir

Kardeşim ilgilendiğin için öncelikle çok teşekkür ederim.
    Öncelikle şurdan başlayayım.
    G27 yi pc ye bağlıyorum.sonra logitech programından direksiyon dönüş açıcısını 500 dereceye getiriyorum.sonra direksiyon haliyle sertleşiyor.sonra oyuna hiç girmeden masaüstünde direksiyonu tam sağ yapıyorum.sonra bıraktığımda direksiyon dönüş açısını 500 e getirdiğim için hızlı bir şekilde orta noktasına doğru kendini topluyor.topluyor toplamasına ama direksiyon tam düz olarak durmuyor.sonra tekrar tam sağ yapıyorum, bırakıyorum, sonra yine topluyor kendini ama durduğu yer orta noktasından daha uzakta kalıyor.her tam sağ yapıp bıraktığımda direksiyonun düz durm açısı daralıyor.yani direksiyononun sağa doğru olduğunu ama tekerleklerin düz durduğunu düşün....

usb girişinden söküp tekrar taktığımda orta noktaya geliyor onda sıkıntı yok.ama hemen tam sağ yaptığımda tekrar topladıktan sonra direksiyonun düz durduğu açı kayıyor..
    tam sol yaptığımda bir sıkıntı yok.tekrar toplayınca direksiyon tam düz bir vaziyette duruyor.ama sorun tam sağ yapınca meydana geliyor.feedback ayarları filan hepsi default. yani herhangi bir yanlış olma ihtimali yok ayarlarda.sonuçta default ayarlarda böyle bir şey yaşanmaması lazım diye düşünüyorum.

direksiyon durduk yerde kendini toplamaz evet.ama direksiyon açısını düşürünce direksiyon sertleşiyor ve tam sağ veya sol yaptığında tekrar düz açıya gelmek için hızlı bir şekilde kendini topluyor.
    ama dönüş açısını 900 de filan tutarsan çok rahat döndüğü için kendini toplama gereği duymuyor.
    hani çalar saat mantığı.saatin üstündeki kolu sonuna kadar parmak gücüyle çevirirsin, sonra bi bırakırsın ilk çevirmeye başladığın noktaya kadar hızlı bir şekilde geri dönmeye başlar :)

ama işte ilk çevirmeye başladığın noktaya kadar gelmediğini, daha bir kaç dur daha toplaması gerekirken bir yerde kaldığını farzet.dolayısıyla kaldığı yerde direksiyon düz açıda durmuyor..

böyle düzeltmiştim sende bi denermisin pc kapatıyorsunuz ===> direksiyonun adaptörünü çıkarıyorsunuz ===> usb kablosu PC'ye takılı halde olacak ===> direksiyonu tam ortalayıp pc başlatıyorsunuz ===> direksiyonu döndermeyin pc açılınca fişi takıyorsunuz direksiyon kalibrasyonu oluyor sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dandiq -- 5 Nisan 2015; 21:45:47 >
  • quote:

böyle düzeltmiştim sende bi denermisin pc kapatıyorsunuz ===> direksiyonun adaptörünü çıkarıyorsunuz ===> usb kablosu PC'ye takılı halde olacak ===> direksiyonu tam ortalayıp pc başlatıyorsunuz ===> direksiyonu döndermeyin pc açılınca fişi takıyorsunuz direksiyon kalibrasyonu oluyor sanırım

kardeşim ilgin için çok teşekkür ederim.minnettarım sana.
    ama gel gör ki olmuyor.senin o söylediğin yöntemi de denedim ama sonuç aynı.
    direksiyon tam sağ yaptıktan sonra tekrar orta noktaya toplamıyor kendini.hep bir kaç cm gerisinde duruyor orta noktanın.ve her tam sağ yapıp bıraktığında orta noktadan daha da uzaklaşıyor.dolayısıyla çevirme açısı gittikçe düşüyor.
    zaten tam sağ yaparken direksiyon oldukça yumuşak.yani hiç güç harcamana gerek kalmıyor sağa doğru çevirirken.bu yüzden de bıraktığında tekrar toplama olayı zayıf kalıyor.sanırım sarmal mekanizmada bir sorun var.dediğim gibi tam sola çevirirken direksiyonu biraz güç sarfetmen gerekiyor çünkü sert.ve bıraktığında hızlı bir şekilde kendini tam orta noktaya kadar topluyor.

vatan bilgisayayar faturalı ürün.yarın faturasıyla birlikte vatana bırakacağım.onlarda servısıne göndersinler.umarım garanti belgesini de istemezler çünkü garanti belgesi yok.sadece faturası ve 7 ay kalan bir garanti süresi var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eSSelamu_Aleykum -- 6 Nisan 2015; 0:17:21 >

rica ederim kardeş ne demek taş atıp kolumuz yorulmuyor belki benim ki gibi bi hatadır dedimde yok sendeki sıkıntı dediğin gibi ise sağ motorda sıkıntı olabilir ben bunun içinide sökmüştüm bi zamanlar çok sağlam yapmışlar aldığın adam kargo ile gönderdiyse kargoda sıkıntı olmuş olabilir yoksa kolay kolay arıza verecek bi ürün değil garantisi olması iyi ama logitech malının sonuna kadar arkasında vatan bilgisayara gelince yaklaşık 1 sene önce bi kaç ürünü garanti götürmüştüm garanti belgesine bakmamışlardı bile direk fatura istedi kutu içeriği tamdı ama sadece fatura aldı faturadan işlem yaptı fakat geçenlerde vatana gittiğimde duvarda şöyle bi yazı vardı garantili ürün bulunduğunuz ilde o firma varsa direk vatana değilde firmaya götürecekmişsin yani sen atıyorum ankaradasın orda logitech garantili ürünlere bakan varsa direk oraya götüreceksin yoksa vatana her yerde böylemi onu bilmiyorum sen yinede bi vatana uğra orda sana böyle bişe söylerlerse dersin garanti belgesi yok fatura var sıkıntı olurmu firma belki garanti belgesinide ister vatan halleder bi şekilde umuyorum

• ankarada logitech servisi yok zaten kardeşim.dolayısıyla vatan üzerinden göndermeyi düşünüyorum.herhangi bir vatan mağazasına götürebilirim değilmi ürünü? illa ilk alındığı vatan mağazası olması şart değil sanırım?
    Bir de garanti belgesini de isterlerse ve bunda inat ederlerse o zaman işim daha da zor.dediğim gibi fatura var ama garanti belgesi yok.
    her han gibi vatana götürebilirsin bi sıkıntı olmaz zaten garanti belgesi isticeklerini sanmıyorum zamanında atmıştım dersin inad ederlerse dicemde sanmıyorum baktın inad ediyor sende yap cazını olmadı git müdüre biraz üste çık yani kabul edilmicek bişe yok
  • quote:

her han gibi vatana götürebilirsin bi sıkıntı olmaz zaten garanti belgesi isticeklerini sanmıyorum zamanında atmıştım dersin inad ederlerse dicemde sanmıyorum baktın inad ediyor sende yap cazını olmadı git müdüre biraz üste çık yani kabul edilmicek bişe yok

teşekkür ederim kardeşim.
    Dün 600 tl ye ilan verdim g27 yi. .bugün birisiyle görüştük ve 550 ye anlaştık.sorundan bahsettim ve garantiye göndererek halledilebilir olacağını anlattım.oda kabül etti.550 ye sattım.
    tekrar alıp almamakta kararsız kaldım ve yine şeytan kanıma girdi.999 tl ye gold dan sıfır g27 aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eSSelamu_Aleykum -- 8 Nisan 2015; 18:53:33 >
  • 
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.