Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (228. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMM5

tipinden gıcık aldım...

sağol teşekkürler.
  • rica ederim her zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: todiefor87

dün bende de dondu sonunda. Hem de çok zevkli bir online oyunda kapattım bir daha açmadım

twitterdan yazdim hocam retwitleyenler olmus demekki epey insan bizimle ayni sorunu yasiyor

modlarla ilgili bir duzelme oldumu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilkermurat kullanıcısına yanıt
    Yeni PC de kurdum oyunu modsuz kullanıyordum. Bir iki hafta kadar önce bir kaç mod araba yükledim ama oyunda gözükmedi ben de birdaha uğraşmadım hiç. İlgili klasörde duruyor hala dosyalar oyundaki araç logolarının olduğu yerde kırık bir klasör resmi çıkıyor açmıyor.
  • Benim kullandığım birkaç mod var. Modlar kendi kendine düzelmeyecek modları düzeltecek olanlar mod yapımcıları. Yani modu indirdiğiniz yere bakın eğer yapan kişi yeni versiyona uyumlusunu paylaştıysa onu indirmeniz gerek. 1.1 uyumlu modlar görmüştüm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Godvater kullanıcısına yanıt
    şu an kaç nokta kaç uyumlu olması gerekiyor modların. bizdeki sürüm ne oyunun.
  • İstanbul Park'ın mini map ve hotlap uyumlu versiyonu varmı ?? Ben indirdim bi tane ama mini map gözükmüyor ve hotlap zaman ölçümü yapmıyor
  • Baya oynayan var neden lig oluşturulmuyor veya en azından planlı yarışlar yapılmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakBilgin

Baya oynayan var neden lig oluşturulmuyor veya en azından planlı yarışlar yapılmıyor

Planli yarislar yapiliyordu son birkac haftadir dagilma var. Bi proje var aklimda eger hayata gecirebilirsem liglere de baslatmayi planliyorum. Yaz tatiline yetisir heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: Godvater

Benim kullandığım birkaç mod var. Modlar kendi kendine düzelmeyecek modları düzeltecek olanlar mod yapımcıları. Yani modu indirdiğiniz yere bakın eğer yapan kişi yeni versiyona uyumlusunu paylaştıysa onu indirmeniz gerek. 1.1 uyumlu modlar görmüştüm.

tamam hocam sağolasın modları yeniden indireceğiz o zaman

gerçi benim için en önemlisi formula truck tı onuda buldum

bikaç tanede Rbr pisti vardı onlarıda bulursam tamamdır

yeni ve benim için heyecan verici bir mod

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 20 Nisan 2015; 20:59:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

quote:

Orijinalden alıntı: erulu

quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

guncellemeden sonra donma sorunu yasayan oldumu dostlar

bugun guncelleme sonrasi 2 kez dondu oyun

Evet bende de dondu. Bildirmek lazım Kunoz'a

twitterdan resmi assetto hesabina ve stefano cassilloya oyunun guncellemeden sonra dondugunu yazdim hocam

Ben de twitterdan sorunu bildirdim.
    AC'nin forumlarında da var bu konuyla ilgili mesajlar.
    Dikkate alırlar artık.

• @erulu İnsallah hocam

Ken Block un 650 beygirlik canavarini ariyorum

iyi bir mod varmi bildiginiz dostlar

• ustuste 2 mesaj oldu kusura bakmayin dostlar

telefondayim duzenle butonu calismadi bi turlu

aradigim arac bu

onun m1 serisi var :D

https://www.youtube.com/watch?v=YpuAZxVnltU
  • @MMM5 tesekkurler hocam

monster gorursen haber verirsen cok sevinirim

rica ederim bakındımda şimdilik yok malesef çıkar umarrım
  • Geçen oynayamamıştım 1aydır hiç açmadım bugun inat ettim hep yorumlar olumlu ben bunu inatla oynayacağım :) direksiyon ayarlarında dfgt yokmus sadece direksiyon gaz fren seçip tmm diyordum dönüsler alınmıyo sanki kamyonla viraja giriyon ne zamanki g27 ayalarini seçip ayarladım ozaman oyun bambaşka hal aldı hakkaten çok güzelmiş
  • bu oyuna bazen kizsamda cidden bambaska bir havasi var

bugun online cok keyifliydi

• bu oyun gibisi daha gelmez ben mouse ile oynuyorum sürüşler inanılmaz derece iyi eskiden g25 ile race07 vardı onu oynardık o oyunda bile g27 hissi gerçeğe yakın verirken ben bu oyunu daha direksiyon ile oynamak nasip olmadı ama mouse ile oynarken gerçeklik hissini alıyorsam direksiyon taksam bildiğin araba olacağın dan hiç şüpem de yok kuşkumda en yakın zamanda yeni bi set daha alacam hiç düzgün oyun yok diye direksiyonu satmıştım bu oyun çıkacağını baya sonra duydum ama bu kadar iyi olacağını tahmin etmiyordum
  • 
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.