Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (227. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • paketin ismine bakilirsa ucretsiz gibi gorunuyor

kalan 4 arac neler acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozan_26 kullanıcısına yanıt
    Şimdi merak ettim. :) Skyline var mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

Araclardan bi tanesi GTR olucak diyorlar. Benim okudugum sitede Nismo GTR olucak demisler ama bence normal GTR getirip versiyon olarak Nismo koyarlar.

Edit: GTR gelirse ucretsiz gelir ucretsiz gelecek araclar arasinda duyrulmustu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Godvater -- 15 Nisan 2015; 13:05:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Godvater

quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

Araclardan bi tanesi GTR olucak diyorlar. Benim okudugum sitede Nismo GTR olucak demisler ama bence normal GTR getirip versiyon olarak Nismo koyarlar.

Yeniside güzelde, eskisinin yeri ayrı bee. R35 var ise bonus da olduguna göre, tahminim ücretsiz olacagı yönde.
  • eSSelamu_Aleykum E kullanıcısına yanıt
    ben bu oyunu bayadır oynarım hala da oynarım her girdiğim serverda fulldur 20-30 kişi vardır siz bu dh serverda kimse yok diyorsanız normaldir yani organizasyon yok çünkü belli saatlerde vardır ama hiç bakmadım siz ya serverların hepsini göremiyorsunuz yada misal atıyorum 100 server var bunların 80 i boş 30 u dolu siz sadece boşları görüp çıkıyorsunuz eğer dikkatli bakarsanız serverlar full yani pistlerde özellikle 3-4 pist de sürekli sıralama turu ardından yarış var genellikle şifrelide var onların foruma kayıt olup şifre alabilirsinde prof takımı çok disiplinli yarışlar var ama gerek bile yok yani onlara Nurburgring bu pist öyle takılmaca ama zevk meselesi tabiki gerçekte olduğu gibi burda turlamak insana zevk veriyor her girişimde burda m3 ile 325 ile oynamak zevk veriyor piste 5-10 lap tanımadığın insalarla atmak kasaplarla dans etmek gibi bişe yani eğer forumda organizasyon yapıp yarış düzenlersen zevkli olur fakat diğer türlü bi piste girip sıralama turu ardından yarış 10 lap misal 3. lapda son buluyor ki bu bütün oyunlarda böyle hepde böyle olcak kasaplar olduğu sürece yani yarış işi kendi aranızda yapacağınız bişe olcakki zevk alasın ama bu oyunun asıl amacı zaten bu pist diye biliyorum Nurburgring sürüşler gerçeğe çok yakın olduğu için g27 v.b direksiyon var ise yani bide mm aşkı var ise bu oyundan sıkılmak mümkün değil bence project cars sürüşleri berbat ötesi ki zaten assetto corsa bence araçdan anlıyan adam oyunu mayısta project çıkıyor zaten sürüşleri görünce hak verirsin ama asetto corsa harbiden gelmiş en iyi fizik kuralları olan oyundur ben misal dün gece saat 1-2 falandı yani 25 kişi falan belçika pistindeydik

bi tur atıp çıkalım diyorlar assetto corsa işi olayı bu zaten oyunun :D

https://www.youtube.com/watch?v=jFroPYlmODk

https://www.youtube.com/watch?v=vkCU9D9wIy4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMM5 -- 15 Nisan 2015; 14:05:15 >

• 225.5 MB'lık güncelleme gelmiş
  • İçeriğini bilmiyorum ama güncelleme gelmiş.Bakalım neler değişti bir araştırayım.
  • aynen güncelleme var :D yakında audi ile toyota gelecek diyor altta amlem üstüne gelince hiç araç yok şu an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMM5 -- 15 Nisan 2015; 17:56:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMM5

aynen güncelleme var :D yakında audi ile toyota gelecek diyor altta amlem üstüne gelince hiç araç yok şu an

Amblemler vardi zaten uzun suredir. Update ile ne gelmis?

• Godvater kullanıcısına yanıt
    hadi ya hiç dikkat etmemişim :D araç yok
  • Güncelleme içerikleri bunlar herhalde

1.1.5
    - Changed BMW M235i Racing fuel tank capacity to 85l
    - Changed graphical size of front tyres of Lotus Evora S
    - fixed difficulty level on Special Events
    - weather light normalization
    - Updated FMod to 1.05.14 - probably you need to rebuild your banks
    - New Fmod SDK project, please read the provided txt in the project folder
    - New LaFerrari sound set
    - Improved stereo image
    - Fixed sound displacement for 4.1 speakers configuration
    - Fixed abnormal pan settings for 458 Italia samples
    - Corrected typos on LaFerrari tyres and adjustments on vehicle balance
    - Corrected typos on Nissan GT-R GT3 tyres
    - Added dampers settings on BMW M235iRacing and Alfa Romeo 155 Ti V6
    - Adjusted McLaren F1 GTR bonnet camera inclination
    - McLaren P1 now has an active aero brake rear wing as per McLaren latest software update.
    - Fixed rear left brake caliper on BMW M3 E92
    - Fixed center rear mirror on Lotus Evora S
    - BMW 1M lights fixed
    - Fixed setup toe alignement bugs for Lotus Elise SC S1,S2

• guncellemeden sonra donma sorunu yasayan oldumu dostlar

bugun guncelleme sonrasi 2 kez dondu oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

guncellemeden sonra donma sorunu yasayan oldumu dostlar

Evet bende de dondu. Bildirmek lazım Kunoz'a

• quote:

Orijinalden alıntı: erulu

quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

guncellemeden sonra donma sorunu yasayan oldumu dostlar

Evet bende de dondu. Bildirmek lazım Kunoz'a

twitterdan resmi assetto hesabina ve stefano cassilloya oyunun guncellemeden sonra dondugunu yazdim hocam

• ilkermurat kullanıcısına yanıt
    dün bende de dondu sonunda. Hem de çok zevkli bir online oyunda kapattım bir daha açmadım
  • dün 2-3 saatten fazlla oyundaydım hiç donma olmadı sıkıntı sizde olmasın
  • MMM5 kullanıcısına yanıt
    Herkeste donacak diye bir kaide yok zaten. 2 3 saatte bende de donmamıştı kaç gündür oynuyorum. Sonra birden dondu. Niye bizde olsun ki sıkıntı. oyun ilk çıktığında beri oynuyoruz kimsede donmadı güncellemeden sonra oluştu böyle bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: todiefor87

Herkeste donacak diye bir kaide yok zaten. 2 3 saatte bende de donmamıştı kaç gündür oynuyorum. Sonra birden dondu. Niye bizde olsun ki sıkıntı. oyun ilk çıktığında beri oynuyoruz kimsede donmadı güncellemeden sonra oluştu böyle bir şey.

Bende modlarla oynarken iki kere oldu arabayi degistirince duzeldi. Cok guzel rally pistleri var, karli olsun toprak olsun zevkli oluyorlar.

LAKE LOUİSE LOOP 1.6 oynadigimiz arkadaslar hatirlar. O pistin 2.0 versiyonu yaylinlanacak yakinda. Yayinlaninca tekrar koyacagim serverlardan birine.

Bu ara dersler derken cok ilgilenemedim. Sizden de bir istek gelmediginden bir seyler degistirmiyorum. Cok oynayan da yok zaten.

• kesin sıkıntı sende at o pc yi at
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMM5

kesin sıkıntı sende at o pc yi at

can sıkıntısından boş boş yorum yazmıyoruz biz buralarda. sana da tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.