Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (124. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hoşgeldin Taner kardeş
    Doğa ben
    2 aydır AC oynuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adogadarko -- 10 Kasım 2014; 12:18:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taner Selvi T kullanıcısına yanıt
    arkadaşım hoş geldin
    inşallah bende konsolda sürüş simülasyon yok şu anda olayını bir kenara itip
    sistem toplayıp aranıza katılacağım en kısa sürede
    gerçi bende 1 aydır oynuyorumda laptopu tv ye bağlayıp oynuyodum
    laptopu yakmaktan tırstım şimdi sistem toplayacağım ufak yollu sırf sim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkaslı57 -- 10 Kasım 2014; 12:23:07 >
  • adogadarko A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Doğa.
    Daha önce simülasyon tecrüben var mıydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: twona77

quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

Teşekkürler koray eksenden bi ayar daha yaptım limit bayağı
    Aşağı düşecek ortalama 2.300-tl ye falan dahada şecek

abi, benim imazmdaki sistemi sana tavsiye ederim. bende ram 16 g b sen 8 gb kullanabilirsin maliyet dahada düşer. seni yılarca idare eder. dilersen ekran kartını biraz daha iyi alıp işlemciyi fx6300 de yapabilirsin. olmazsa ben sana güzel bir sistem kurup buraya yazabilirim.

tuna kardeşim sana zahmet olacak şu açtığım linke yazarsan benim için topladığın sistemi
    çok memnun olurum hem burayıda konukirliliğine çevirmemiş oluruz
    şimdiden teşekkürler kardeşim

http://forum.donanimhaber.com/m_99305004//tm.htm#99305806

• quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

arkadaşım hoş geldin
    inşallah bende konsolda sürüş simülasyon yok şu anda olayını bir kenara itip
    sistem toplayıp aranıza katılacağım en kısa sürede
    gerçi bende 1 aydır oynuyorumda laptopu tv ye bağlayıp oynuyodum
    laptopu yakmaktan tırstım şimdi sistem toplayacağım ufak yollu sırf sim için

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daryusdaryus

Taner Bey tanışmak bu zamana kısmetmiş. Araştırmayı sevdiğimizden dolayı isminiz direkt çağrışım yaptı. 2011 yılından beri simülasyona bulaşmış birisi olarak şu linkteki http://www.turkiyef1forum.com/forum/showthread.php?1080-Ara%C3%A7-Ayarlar%C4%B1 yazılarınızdan faydalanmışımdır. Emeğinize sağlık. Simülasyona onlayn yarış hayalleri ile başlamıştım ama maalesef Türkiye'de bir lig bulamadığımdan hayaller kısmen de olsa suya düşmüştü. Şu anda bildiğim düzenli bir topluluk yok maalesef. Racedepartment'e takılıyorum bazen.

Assetto da simülasyon dünyasına sansasyonel bir giriş yaptı. şu an gayet güzel işler çıkarıyorlar ama henüz tamamlanmadığından tam randıman alınmıyor. Ama geleceği parlak gibi duruyor. Rfactor 2'nin bir türlü kararlı hale gelmemesi nedeniyle sanırım inisiyatif asetto da. Project cars diyorlar ama ondan benim pek umudum yok. iracing de pahalı bir aktivite ondan uzak duruyorum.

Bu arada yukarıda bahsettiğim araç ayarları yazınızın bütün hali var mı? Burada paylaşırsanız çok faydalı olacaktır.

Ben de aynen seninle aynı fikirdeyim. Rf2 ölü doğdu ama isminden dolayı hala bir çok yabancı lig organizasyonu kullanıyor. Ama önümüzdeki sene AC ve PC
    ( Project Cars ) RF2'yi yerle bir edecek.
    Iracing dediğin gibi maliyetli bir iş ve ortamı bana çok soğuk geldi. Yine de zaman zaman kampanyalardan faydalanıp kullanıyorum. :)
    Setup makaleleri tümü o kadar yazdığım. Sonrasında lig dağılınca ben de devam etmedim. Ama kısa bilgiler buradan paylaşılabilir. Son 3 yıldır sadece endurance ( dayanıklılık ) yarışlarında yarışıyorum
    RF1'de. Uluslararası bir takımımız var, hepberaber 4-24 saat arası yarışlara katılıyoruz Prototype ve GT sınıfında.
    Yeni insanların sim yarışlarına katıldığını görmek çok güzel. Gerçekten uluslararası arenada her alanda olduğu gibi eksiğiz. En azından tekrar güzel bir lig canlandırabilirsek burada çok güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taner Selvi -- 10 Kasım 2014; 12:45:55 >

Taner hoş geldin diyerek başlim. Zannımca sim yarışlarında ve bu lig konularında tecrübe sahibisin, İnşallah bu hevesin yarım kalmaz ve bizlerde istediğin taktirde bu konuda elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız emekli müdavimler olarak. Bu donanımhaber forumlarında yıllarca sim takıldık ve birbirimize setup paylaşmak, derece (SS ve Video olarak) paylaşmak ve nerede ne koşuluyor ya da nerde yeni bir mod ve pist çıktığının haberleri haricinde bir girişim yapamadık. Bu dediklerim AC konusu değil bu daha çiçeği burnunda ,esas GTR2 ,rFactor , iRacing ,nKPro gibi. Senelerce yabancı forumlarda turladık durduk. Temennim inşallah başarırsın ve bizlerde yavaş yavaş da olsa mutlu bir şekilde turlarımızı gerçekleştirebiliriz. Tekrar hoş geldin.
  • geçen bir Spa serverına girmiştim,cinnet geçirecektim

tamam sürmeyi bilmiyor olabilirsin,yavaş olabilirsin ama düz giden bir adamın üstüne ne diye kırarsın ki ? 1 değil 5 değil,hepsi birbirinden beterdi.Sıralamada 22. idim,ilk tur 3.lüğe çıktım,anlayın ne kadar berbat bir odaydı :)

yarış kuralları çerçevesinde bir buluşma vs olacaksa varım,ama lig olaylarına şimdilik giremem.Hem iRacing çok vakit çalıyor hemde oyunda bayrak kuralı denen bir oluşum henüz yok :D

hoşgeldin Taner abi,TurkiyeF1'den sonra burda da karşılaşmış olduk
  • lig olayı bekleyebilir biraz daha şuan sadece takılmak ve tecrübe kazanmak amaçlı düzgün bir serverımız olsun yeter. Bu arada bu akşam bir yarış düzenlesek mi acaba? 22:30-23:00 gibi???
  • Arkadaşlar bu son 1.06 RC güncellemesinden sonra sistem performansımda düşüş olmaya başladı. Şu an son güncelleme 1.09 RC ama performans eskisi gibi değil. Acaba sorun sistemimde mi diye düşündüm ama benim gibi sorun yaşayanlar varmış. Yani tüm ayarlar açık 45 FPS civarında seyrediyor (Sistemim Core i7 4930k, Sapphire 290x, 16 GB Ram 2400mhz) daha önce Radeonpro'da vsynch ve triple buffering açarak aynı ayarlarla 60 fps'de oynayabiliyordum. Meğerse sorun 1.06 güncellemesinden sonra baş göstermiş. Burada linki var, oyuncular değerlerini paylaşıyor.

http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/if-you-have-a-significant-fps-drop-read-here.17536/

http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/frame-drop-after-1-06-rc.17161/

Yani bir sonraki yamalarda bu performans sorunu giderilebilir. Ayrıca Assetto Corsa modları ile ilgili ayrı bir başlık açılabilir. Çok güzel modlar var ve sürekli yeni bir şeyler, güncellemeler çıkıyor. Ayrı bir başlık altında hoş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 10 Kasım 2014; 13:59:04 >

• Evet server var artık toplanmak için neyi bekliyoruz herkes spa da gördüm kadar yeterli vakit harcadı ferrari gt 2 ile akşam için saat belirleyip takilabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

Taner hoş geldin diyerek başlim. Zannımca sim yarışlarında ve bu lig konularında tecrübe sahibisin, İnşallah bu hevesin yarım kalmaz ve bizlerde istediğin taktirde bu konuda elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız emekli müdavimler olarak. Bu donanımhaber forumlarında yıllarca sim takıldık ve birbirimize setup paylaşmak, derece (SS ve Video olarak) paylaşmak ve nerede ne koşuluyor ya da nerde yeni bir mod ve pist çıktığının haberleri haricinde bir girişim yapamadık. Bu dediklerim AC konusu değil bu daha çiçeği burnunda ,esas GTR2 ,rFactor , iRacing ,nKPro gibi. Senelerce yabancı forumlarda turladık durduk. Temennim inşallah başarırsın ve bizlerde yavaş yavaş da olsa mutlu bir şekilde turlarımızı gerçekleştirebiliriz. Tekrar hoş geldin.

Teşekkürler. Hep beraber sanırım düzgün bir lige sahip olabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

geçen bir Spa serverına girmiştim,cinnet geçirecektim

tamam sürmeyi bilmiyor olabilirsin,yavaş olabilirsin ama düz giden bir adamın üstüne ne diye kırarsın ki ? 1 değil 5 değil,hepsi birbirinden beterdi.Sıralamada 22. idim,ilk tur 3.lüğe çıktım,anlayın ne kadar berbat bir odaydı :)

yarış kuralları çerçevesinde bir buluşma vs olacaksa varım,ama lig olaylarına şimdilik giremem.Hem iRacing çok vakit çalıyor hemde oyunda bayrak kuralı denen bir oluşum henüz yok :D

hoşgeldin Taner abi,TurkiyeF1'den sonra burda da karşılaşmış olduk

Merhaba Ozan. Seni görmek güzel tekrar :)
    Asetto Corsa'nın oyun değil de bir simülasyon olduğu insanlar tarafından kavranana kadar üstüne sürmelerine alışacaksın control pad ile yarışanların. :) Yavaş yavaş elenir onlar zamanla merak etme. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: crossfire17

lig olayı bekleyebilir biraz daha şuan sadece takılmak ve tecrübe kazanmak amaçlı düzgün bir serverımız olsun yeter. Bu arada bu akşam bir yarış düzenlesek mi acaba? 22:30-23:00 gibi???

Bu akşam toplanabiliriz serverde. Bana uyar.
  • ozan_26 kullanıcısına yanıt
    Bende zaten onlardan sıkıldıgım için stres atmak için girip sinir küpü olarak çıktığım için server'ı kiralama gereği duydum.
    Şekil A;

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]

Special event tarzı drift etkinliği abarth'lar ile turlamak zevkli olacaktır hatta gaza gelip bunların text dosyalarını hazırladım bile

Umarım katılım olur.6 ay server 7/24 açıktır.
    Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]

• Siz de katılırmısınız akşam?
    Taner eğer bir lig kurulacaksa ben de dahil olabilirim. Beraber bi süre yarışmıştık. Ben Emrah Kuscu. Yıllarca ben de simulasyon liglerinde no-aids yarıştım ancak bir yerden sonra cidden kurulmuş, emek harcanarak kiralanan serverlar, yüklenen modlar, kurulan ligler yalnız kalıyor, ligler dağılıyor. Benim yarıştığım dönemde --no aids f1 oynuyorduk-- kurallarımız gerçek kurallarla aynıydı, %100 yarış uzunluğumuz vardı, formasyon turumuz vardı, replaydan olayları inceleyen hakem kurulumuz bile vardı. Demek istediğim; gerçekten lig kuracaksak sürekli olmalı, kurallarımıza, yarış saatlerimize vs temel şeylere sadık olmalıyız. Ciddi bir simulasyon ligine ben de katılmak isterim, oyun mevcut değil bende, ama alırım problem olmaz. Yeter ki organizasyonumuz, kurallarımız ve saatlerimiz sağlam olsun. Malum çalışıyoruz, çoluk çocuk :D. Sözün özü ciddi ve uzun soluklu bir lige katılmayı her zaman isterim..

Tüm arkadaşlara saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Taner Selvi

Teşekkürler Doğa.
    Daha önce simülasyon tecrüben var mıydı?

Gran turismo :) o da ne kadar sim sayılırsa tabi
    1998-2011 arası baya aktif oynadım single olsun online olsun,
    2-3 sene ara vermiştim Bu AC kanıma girdi açıkcası,

Tabi bu eski tecrübe Ac ile sıfırlandı ( Pist bilgilerim hariç )

Yeni direksiyon yeni oyun yeni arkadaşlar Hüsnü hariç
    Onunla Gran turismo5 oynadığı zamanlarda yarışmışlığım var kendisi ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: luimwElrohir

Taner eğer bir lig kurulacaksa ben de dahil olabilirim. Beraber bi süre yarışmıştık. Ben Emrah Kuscu. Yıllarca ben de simulasyon liglerinde no-aids yarıştım ancak bir yerden sonra cidden kurulmuş, emek harcanarak kiralanan serverlar, yüklenen modlar, kurulan ligler yalnız kalıyor, ligler dağılıyor. Benim yarıştığım dönemde --no aids f1 oynuyorduk-- kurallarımız gerçek kurallarla aynıydı, %100 yarış uzunluğumuz vardı, formasyon turumuz vardı, replaydan olayları inceleyen hakem kurulumuz bile vardı. Demek istediğim; gerçekten lig kuracaksak sürekli olmalı, kurallarımıza, yarış saatlerimize vs temel şeylere sadık olmalıyız. Ciddi bir simulasyon ligine ben de katılmak isterim, oyun mevcut değil bende, ama alırım problem olmaz. Yeter ki organizasyonumuz, kurallarımız ve saatlerimiz sağlam olsun. Malum çalışıyoruz, çoluk çocuk :D. Sözün özü ciddi ve uzun soluklu bir lige katılmayı her zaman isterim..

Tüm arkadaşlara saygılar...

Emrah merhaba. Hatırlıyorum tabii ki seni :) Bir lig oluşacak gibime geliyor burada. TRF1'den de adamlar gelecek, haber ettim. Kurallar zamanla oturur kanısındayım. Öncelikle bir toplanıp sinerji yaratalım, turlar bir başlasın. Ortama göre yavaş yavaş şekillenir herşey. Şimdilik zaten AC'ya alışma aşamasındayız.

• Merhabalar, ben de 3-5 aydır assetto corsa oynamaktayım, tek başıma sürmekten sıkıldım, malum server'lar troll dolu adamı sinir ediyorlar

Çok tecrübe sahibi değilim ama akşamları grup olarak turlarsanız ben de arada da olsa katılmak isterim, g27 kullanıyorum
  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.