Şimdi Ara

MASA ÜSTÜ PC TOPLAMA BU PC NASIL SİZCE FORUMDAŞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mpower msı-Z87-G45-----160-dolar----425-tl

EKRAN KARTI
    Zotac GTX760 AMP Edition GDDR5 2-gb 256 Bit nvidia Geforce DX11.1-------238-dolar-----645-tl

İŞLEMCİ
    intel core İ5 4460 3.2 Ghz-------182-dolar-----490-tl

RAM
    Kingston 2x4 8gb DDR3 1600 mhz hyperx savage red------102-dolar-------275-tl

SATA
    msata SSD -120-GB-------100-dolar--------265-tl

HDD-HARD DİSK
    Seagate 3.5 1 TB barracuda sata 3.0 64 mb Cache 7200 rpm------65-dolar------175-tl

KASA
    Cooler master rc690-3 Mid ATXsiyah kasa -----125-dolar-------335-tl

GÜÇ KAYNAĞI (POWER SUPPLY)
    Zalman ZM 600-LK serisi 600 Watt ------65-dolar------175-tl

OPTİK OKUYUCU
    Lg DVD Combo 28 8X Dual layer-------70-dolar------185-tl

KDV DAHİL TOPLAM ----2.970--TL
    fiyatlar vatandan alınmıştır

Sizce bu sistem uyumlumudur fiyatları biraz daha aşağı çekebilirmiyim sistemde oyun olarak
    yalnızca simülasyon araba yarış oyunları olan ASSETTO CORSA ve İRACİNG oynayacağım
    değerli fikirlerinizi alabilirmiyim TEŞEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkaslı57 -- 9 Kasım 2014; 18:12:19 >

• LEON-X kullanıcısına yanıt
    teşekkürler Nihat arkadaşım peki bu 120 gb lık msataya gerek yokmu
    koymasak olurmu onu sen koymamışsın dahada hesaplı çıkartmışsın ekran kartında daha iyi

EDİT : işletim sistemide Windows 8 olsun orjınal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkaslı57 -- 9 Kasım 2014; 18:59:07 >
  • Abi oyun için ssd ye gerek yok. SSD oyundaki fps değerlerini artırmaz sadece oyunun yüklenme süresini kısaltır, windows da çalışırken çok işe yarar ama oyun için elzem değildir.
  • O kadar pahalı dvd ğlayer niye ekran kartı çok düşük olmuş ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: amlodis

Abi oyun için ssd ye gerek yok. SSD oyundaki fps değerlerini artırmaz sadece oyunun yüklenme süresini kısaltır, windows da çalışırken çok işe yarar ama oyun için elzem değildir.

yani olmasada olur diyorsun o ssd koraycım
    tamamdır teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkovic

O kadar pahalı dvd ğlayer niye ekran kartı çok düşük olmuş ??

Furkan kardeşim o yüzden buraya yazıp fikir istiyoruz ya zaten
    teşekkürler bilgin için
    ekran kartının neresi düşük ben sadece yarış simülasyaonu oynuyacağım başkada bir oyun oynamam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni masa üstü pc
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

quote:

O kadar pahalı dvd ğlayer niye ekran kartı çok düşük olmuş ??

Furkan kardeşim o yüzden buraya yazıp fikir istiyoruz ya zaten
    teşekkürler bilgin için
    ekran kartının neresi düşük ben sadece yarış simülasyaonu oynuyacağım başkada bir oyun oynamam

Üstüne birde 60 gb ssd alır windows'u kurarsınız bilgisayarınız 15 saniyede açılır.. Bu sistem her türlü ondan daha iyi ve verimli...

• furkovic kullanıcısına yanıt
    Furkan kardeşim bu sistemin fiat olayını tam olarak anlayamadım
    neye göre avantajlı fiat mesela ben kredi kartına 9 taksit yaptıracağım
    o zaman bu sistem beni aşar
  • quote:

sizin ilk başta yazdığınız taksitli fiyat mı ? ben öyle olduğunu bilmiyordum.. eğer taksitli değilse bu fiyat-performans olarak ondan daha iyi sistem ...
  • quote:

Abi şimdi furkan senin kullanım amacını bilmediği için fazla güçlü ve pahalı bir sistem onermis.
    Bir kere overclock yapmayacagini varsayarak K serisi bir işlemci gereksiz ha olacaksa da 4670k fazlasıyla yeter, intel tarafinda i5 4470 amd tarafinda fx8350 fazlasıyla işini görür abi anakartta çok pahalı gaming serisine gerek yok 260-280 lira lara senin işini görecek güzel kartlar var. Ayrıca asetto corsa için nvidia bir karta ihtiyacın var gtx 760 yeterli ama bütçe uygunsa 770 ve üstü düşünülebilir ilerisi için ama şunu da unutma ekran kartı en kolay guncellenebilecek parça ileride. Furkan kardeşimizin önerdiği kasa gayet uygun power I da içinde 600watt da yeterli. Hard disk olarak wd blue serisi de çok güzeldir, ssd işi tamamen sana kalmış.

Edit: O kadar pahalı dvd okuyucuya bence de gerek yok abi en ucuzlarindan alabilirsin bir de tam bütçeni yazabilirsen ona göre tavsiyeler gelir abi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amlodis -- 10 Kasım 2014; 16:24:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

sizin ilk başta yazdığınız taksitli fiyat mı ? ben öyle olduğunu bilmiyordum.. eğer taksitli değilse bu fiyat-performans olarak ondan daha iyi sistem ...

nerdeee furkancım emekli adamız ancak taksitle yapıyorum her şeyi
    kolay değil be gözüm birden bire 1000-tl bile veremem ha taksitle
    2.500 a kadar yolu var ayda 250-tl ödeyebilirim şu an 9x250 =2.250 tl eder
    üzerinide 300-yada 400-tl veriririm
  • amlodis A kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler koraycım bu amd fx 8350 işlemcinin fiatıda i5 intelden pahalı anlayamadımki
    ekran kartını düşürdük diyelim amd işlemcide aynı fiat bu i5 le

bütçem kredi kartına 9 taksit ayda 250 tl ödeyebileceğim eder 2.250 tl hadi bunun bi 400-tl de cebimden nakit veririm
    eder 2.650-tl
  • quote:

çok teşekkürler koraycım bu amd fx 8350 işlemcinin fiatıda i5 intelden pahalı anlayamadımki

bütçem kredi kartına 9 taksit ayda 250 tl ödeyebileceğim eder 2.250 tl hadi bunun bi 400-tl de cebimden nakit veririm
    eder 2.650-tl

Hımm bu size fazlasıyla yetecektir hemde dediğiniz fiyata ekran kartında asus servis kalitesi,, sizin konun başında yazdığınız zotac servisi pek iyi değil .. Asus daha köklü bir firma... Şu anki haliyele 2250türk lirası üstüne isterseniz 120 veya 60 gb ssd alırsınız.. Bilgisayarınız 15 saniyede açılır ... ve o dediğiniz yarış oyunlarınıda yüklersiniz onlarda hızlı açılır ... ... 60 gb ssd yeter herhalde.

http://www.vatanbilgisayar.com/60gb-v300-serisi-sata-30-cache-ssd-okuma-hizi-450mb-_-yazma-hizi-450mb.html

• furkovic kullanıcısına yanıt
    teşekkürler Furkan kardeşim zahmet oldu sanada sağolasın
  • quote:

eder 2.650-tl

Valla abi en son baktığımda 400 küsur larday di fx 8350 500 un üstüne çıkmış ben de anlamadım, bu şartlarda 90 tl daha verip i5 4690 (K olmayan düz 4690) daha mantıklı ama toptancilarda 500 altı fiyatlara bulunursa 8350 de olabilir, ekran kartını nvidia tercih edicen mecbur abi assetto nvidia destekli gibi yoksa r9 280x çok sağlam kart ama forumda bir arkadaş aynı kartlar ultra ayarlarda 35 fps yazmıştı fx 8350 işlemci ile hemde, normalde bu kartın 60 dan aşağı düşmemesi lazım.
    Neyse abi arastirmaya, fikir almaya devam aceleye gerek yok, yılsonuna doğru fiyatların düşeceğini düşünüyorum inşallah hele ki dolar biraz gerilerse sağlam kampanyalar olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• amlodis A kullanıcısına yanıt
    teşekkürler koraycım
    bizim doğadada yazdı bana birşeyler aklıma yattı onun sistemide iyi ve hesaplı
    amd fx6300-işlemci----300-tl
    msi 970-G43amd970-anakart---207-tl

buna birde iyisinden ekran kartı ekliyeceğim şöyle 1000-tl lik asus nivida şimdi onu araştırıyorum
    diğer bileşimler belli zaten
  • quote:

teşekkürler Nihat arkadaşım peki bu 120 gb lık msataya gerek yokmu
    koymasak olurmu onu sen koymamışsın dahada hesaplı çıkartmışsın ekran kartında daha iyi

EDİT : işletim sistemide Windows 8 olsun orjınal

Ali abi merhaba, geç dönüş yaptım kusuruma bakma...

Sisteme SSD eklemedim, oyun ağırlı olacak diye ama, bu durum 2. planda ise ekran kartını bir tık düşürüp SSD ekleyebiliriz.

Bu seviyede bütçen varsa eğer, 2.500-2.700 TL civarına, AMD yerine Intel çok daha iyi olur.
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    nihatcım çok teşekkürler
    valla bende zaten yukarda yazdığım gibi emekliyim kredi kartıyla 9 taksit almayı düşünüyorum
    ayda 250- tl yi öderim hadi cebdende 400-tl nakit veririm eder 2.650 de
    bide işletim sistemi var windows8.1 64 bit Türkçe düşünüyorum orjınal çok aşıyor o zaman
    valla kafayı yiyecem ya
    zaten oynayacağımda aseetto çorsa yarış similasyonu başkada oynamıycam
    ps3 ve ps 4 konsolum var diğer oyunlar için
  • SSD yi cikar derim, anakarti z87 yerine z97 de bakabilirsin, msi pc mate alsan isini gorur aslinda...optik okuyucu da kac yildir 1-2 kere cok gereksiz seylere kullanmisimdir, ozel bir ihtiyacin yoksa onu da cikar ve hepsini ekran kartini ve psu yu gelistirmeye kullan.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.