Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (106. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nürburgring nordschleife bmw m3 gt2 6.46.xxx yaptım dün akşam online pratikte Sonra pite döndüm chatı açtım adamlar tebrik falan ediyor :)) Ben çıkınca hepsi çıkıyor 10-15 araba arka arkaya gidioz bazı bölgelerde kopuyorum ben mecburen yavaslıyorum elemanlar gelsin diye fena zevkli oluyor :))) .. Yarış servere daha denk gelemedim gelsemde giremiyorum adamlar kapatıyor sitelerden organize olup yarışıyorlar. Bir girsem göstercem türkün gücünü :D

steam den eklemek isteyen eklesin ya spa da yada nordschleife oluyorum ... kesinlikle imolada yarışmıyorum senna nın hatırası üzerine. Monza yada sadece f40 ile çıkıyorum.

Steam : silentpr1

Asetto corsa nick: ugurcanpark

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BulutKedisi -- 26 Ekim 2014; 13:53:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

Primera'yı güzel yapmışlar,henüz 0.1 ama gayet iyi

virajdan kıçı kaybetmesi çok değisik geldi bana :) nordschleife denedim normal gidiom bişey yok hoop kıç atıyor viraja girerken vites düşürüm gaza asılınca güzel alıyor virajı :))

• quote:

Orijinalden alıntı: flonky

quote:

virajdan kıçı kaybetmesi çok değisik geldi bana :) nordschleife denedim normal gidiom bişey yok hoop kıç atıyor viraja girerken vites düşürüm gaza asılınca güzel alıyor virajı :))

önden çekişli Touring car fiziğini güzel yansıtmışlar oyuna,olması gereken bu,viraj içinde değil viraja gelirken fren yapıp aracı virajda dengelemek gerekiyor

rFactor 2'deki Honda Civic BTCC,iRacing'deki Kia Optima ve RaceRoom'daki 2013 WTCC araçları da ( BMW hariç ) benzer fiziğe sahip

Bu arada 458 GT2 ile 2.17 sağlam zaman,2:18.556 yapabildim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 26 Ekim 2014; 14:02:45 >

• Sürüş olarak assetto corsa'dan daha kötü ona sözüm yok ama geri kalan herşey için project cars.

• grafik dışında birşey yok,neyse,burası Assetto Corsa konusu,pcars tartışmaya gerek yok
  • quote:

quote:

quote:

önden çekişli Touring car fiziğini güzel yansıtmışlar oyuna,olması gereken bu,viraj içinde değil viraja gelirken fren yapıp aracı virajda dengelemek gerekiyor

rFactor 2'deki Honda Civic BTCC,iRacing'deki Kia Optima ve RaceRoom'daki 2013 WTCC araçları da ( BMW hariç ) benzer fiziğe sahip

Bu arada 458 GT2 ile 2.17 sağlam zaman,2:18.556 yapabildim :)

Burda eleman nasıl bir setup yaptıysa araca düzlükte 260 net görüyor araç çok hızlı.Virajları hemen hemen 2.17 zaman yapanlarla aynı dönüyor ama uzunda hızlı araç camber damper vs vs ayarları iyi yapmak gerekir aracın.

• ben 2.18 yapabildim. Daha da inmez:)

Kanatlar 1-3
    Risk alıp eau rouge'u tam gaz geçersem tırmanma sonunda 256 görüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erulu -- 26 Ekim 2014; 18:21:28 >
  • süreleri yazarken setup lı olup olmadığını yazarsanız millette setup sız şekilde kendini parçalamamış olur
  • yeni setupla ilk denemelerde 1 saniyeden fazla geliştim suan spada 458gt2 ile 2.21.1 yaptım 2:20 görürümde daha altı zor sanırım
    @flonky
    dostum bugün aynı sw de karşılaştık deneme amaçlı bi nord atıyım dedim maşallahın var bukadar uzun bi pistte nasıl oluyoda hatasız sürüp derece alıyosunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DISTURBED -- 26 Ekim 2014; 18:29:47 >
  • Şimdiye kadar çıkan videolar CGI falanmıydı çünkü youtubeda izledğim son 1-2 aylık assetto corsa ve project cars gameplay videoları çok kötü nfs shift 1 ve 2 gibi onun daha cilalanmış hali gibi duruyor resmen.Sürüş dinamikleri acayip benziyor. Yani birde Pistler bomboş geldi gözüme ve yollar çok kısa 100 200 metrede bir viraj.Ayrıca Lightning HDR Bloom vs gibi efektler yok denecek kadar az GRid 1 ve 2 bu yönden daha iyi.Ha birde Dirt serilerindeki gibi bu 2 oyundada dönüşleri söyleyen gideceğimz yol hakkında bilgi veren durmadan anlatım yapan bir ses olsa arkaplanda yada müzik fena olmazdı :S tabi motorun ve lastiklerin sesini bastırmadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aterici

Şimdiye kadar çıkan videolar CGI falanmıydı çünkü youtubeda izledğim son 1-2 aylık assetto corsa ve project cars gameplay videoları çok kötü nfs shift 1 ve 2 gibi onun daha cilalanmış hali gibi duruyor resmen.Sürüş dinamikleri acayip benziyor. Yani birde Pistler bomboş geldi gözüme ve yollar çok kısa 100 200 metrede bir viraj.Ayrıca Lightning HDR Bloom vs gibi efektler yok denecek kadar az GRid 1 ve 2 bu yönden daha iyi.Ha birde Dirt serilerindeki gibi bu 2 oyundada dönüşleri söyleyen gideceğimz yol hakkında bilgi veren durmadan anlatım yapan bir ses olsa arkaplanda yada müzik fena olmazdı :S tabi motorun ve lastiklerin sesini bastırmadan.

ralli oyunu değil ki bu oraya dön buraya dön diye copilot vari bişey olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Wanted

yeni setupla ilk denemelerde 1 saniyeden fazla geliştim suan spada 458gt2 ile 2.21.1 yaptım 2:20 görürümde daha altı zor sanırım
    @flonky
    dostum bugün aynı sw de karşılaştık deneme amaçlı bi nord atıyım dedim maşallahın var bukadar uzun bi pistte nasıl oluyoda hatasız sürüp derece alıyosunuz ?

alışmışız artık:) ortama 10 yıldır oyun dünyasında bu pist geçmişi tarihi çok güzeldir hayran olunca değişilmez oluyor :)

virajları ezbere dönüyor çoğu kişi benden daha hızlılarada denk geliyorum fakat 1-2 sny anca oynuyor 6.41 yapabildim 110fps ile online praticte 60fps düşünde tepkime düşüyor 6.45-6.50 süre çıkıyor.

Bu arada piste canlı canlı da çıktım halen onun kredisini ödüyorum :))

• Oyunu Logitech Direksiyon seti ile oynayam varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThePlakumat -- 26 Ekim 2014; 20:39:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Wanted

yeni setupla ilk denemelerde 1 saniyeden fazla geliştim suan spada 458gt2 ile 2.21.1 yaptım 2:20 görürümde daha altı zor sanırım
    @flonky

alışmışız artık:) ortama 10 yıldır oyun dünyasında bu pist geçmişi tarihi çok güzeldir hayran olunca değişilmez oluyor :)

virajları ezbere dönüyor çoğu kişi benden daha hızlılarada denk geliyorum fakat 1-2 sny anca oynuyor 6.41 yapabildim 110fps ile online praticte 60fps düşünde tepkime düşüyor 6.45-6.50 süre çıkıyor.

Bu arada piste canlı canlı da çıktım halen onun kredisini ödüyorum :))

sendeki tutku olmuş hocam
    bu pistten nefret ederim gt serisinde cok uzun gelirdi, ama assetto corsada 458 ile cok keyifli oluyor
    yaklaşık 1 ay antrenman yapmam lazım her akşam 3-4 kere dönsem pisti 1 aya anca adam gibi dereceler alırım sanırım, cok fazla viraj var alışmak zaman alıcak.
    @PewDiePie
    g27 ile oynuyorum henüz 1 gündür ürünü yeni aldım ve gayet memnunum verdiği sonuçtan herhangi bi sorun yasamadım ayar konularında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DISTURBED -- 26 Ekim 2014; 22:53:40 >

• Benim gibi düşünende varmış. Evet bende 100 ve üzeri fps lerde çok daha halim ve saliselik tepkiler verebiliyorum. 60 fps ve civarında bu reflexler yarıya düşüyor.
  • 1 hafta önce 130 FPS ile oynayıp bıraktığım oyun şu an hiç bir ayarı ellememe ve değiştirmememe rağmen 14 FPS veriyor. Update falan mı geldi sövdürdü akşam akşam noldu bu oyuna ?
  • G27 ile oynuyorum

• nord ikinci günüm
    biraz şansla güzel bi tur attım 3-5 hatayla 30 saniye kaybetmişimdir 30 saniye daha gelişip hata yapmazsam hedefime ulaşıcam
    @flonky

• 1 sene olmuş oyunda mavi bayrak yok,değil mavisi damalı bayrak dışında hiçbir bayrak kuralı yok

ilk kez bir online yarışa girdim,pişman oldum,Race Department gibi bir siteydi üstelik,keyfi yarış değil

araç pist ekleyeceğine oyun içi chat ve bayrak kurallarını getirsin Kunos efendi
  • bu oyun alınırmı arkadaşlar..para vermeye değecek kadar iyimi ?
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.