Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (104. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: webmaster58

valla ne derseniz diyin pcye cıkan racing simulasyonlarına bakıyorum birde ps4 e
    cıldırmamak içten diil yaw ben bu bilgisayara 5 milyar harcamışım güzel bi sistem kurmuşum
    adam 1.5 milyarlık cıhazla geliyor film kalitesinde yarış yapıyor ne donma var ne takılma var
    fps değeri hiç oynamıyor bile oyunun görüntülerine bakıyorsun resmen fotograf gibi
    biz cebelleş allah cebelleş şimdiki aklım olsa ekran kartı almaz ps4 alırdım
    adamlar linux bile kurdu işletim sistemi çalıştırıyor cıhaz üstünde :)

nerde güzel racing simulasyon var ps4 de ps3 de pcye cıkanlarda bi halt yok. en iyisini getir
    ps cıhazlardaki orta sınıf bi oyun kadar kaliteli stabil bi görüntü veremiyor

ps1,ps2 ps3, ps4 de var sega mega drive da var burda biz çocuk gibi konsol pc donanım tartışması yapmıyoruz onu gidip konu dışında yazıcaksın biz oyunu seviyor ve oynuyoruz burası oyunun konusu yanlış yerde yanlış gereksiz şeyler yazmışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: webmaster58

valla ne derseniz diyin pcye cıkan racing simulasyonlarına bakıyorum birde ps4 e
    cıldırmamak içten diil yaw ben bu bilgisayara 5 milyar harcamışım güzel bi sistem kurmuşum
    adam 1.5 milyarlık cıhazla geliyor film kalitesinde yarış yapıyor ne donma var ne takılma var
    fps değeri hiç oynamıyor bile oyunun görüntülerine bakıyorsun resmen fotograf gibi
    biz cebelleş allah cebelleş şimdiki aklım olsa ekran kartı almaz ps4 alırdım
    adamlar linux bile kurdu işletim sistemi çalıştırıyor cıhaz üstünde :)

nerde güzel racing simulasyon var ps4 de ps3 de pcye cıkanlarda bi halt yok. en iyisini getir
    ps cıhazlardaki orta sınıf bi oyun kadar kaliteli stabil bi görüntü veremiyor

Asseto corsa
    İtalya nin Bi kasabası değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uzun bir aradan sonra herkese merhaba...

Ben de güncellemeyi yaptım. Optimizasyon sorunları giderilmiş gibi geldi bana sizin fikirleriniz nedir?

Ayrıca F458 GT2 insan değil
  • pzero_nero kullanıcısına yanıt
    Ben cok ayirt edemedim. Grafik olarakta cok degisik geldi. Defaulta alsam bile ilk grafikler daha iyiydi sanki. P.Carsa ozenmisler cizgi film gibi.
    Bu arada 458 gt2 neymisya herkes ovdu. Bi denim bari.

• Ben 458 GT2 ile biraz sürüş yaptım . Nedense bana da gereğinden fazla tutuş var gibi geldi . Neden derseniz spa da turlarken eau rouge u tam gaz geçiyorsunuz. Ayrıca finish e gelmeden önceki uzun blanchimont düzlüğündeki virajda gaz kesmeden dönebiliyorsunuz. Acaba ben mi iyi bilmiyorum diye düşündüm. Birkaç video izledim.

Birde nedense La Ferrari yi durdurmakta zorluk çekiyorum. Bende bir gariplik var acaba

https://www.youtube.com/watch?v=HEnfg921C0w

• Yaw bu update den sonra arabalar spin atmaya başladi terse kırıyorum götü toplamiyo
    Sizde de öylemi
    Ayrıca drift yapamaz oldum
    Stability of, traction of,
    Daha önce de bu ayarda idi.

• quote:

Orijinalden alıntı: MtkP HuSnU

Ben 458 GT2 ile biraz sürüş yaptım . Nedense bana da gereğinden fazla tutuş var gibi geldi . Neden derseniz spa da turlarken eau rouge u tam gaz geçiyorsunuz. Ayrıca finish e gelmeden önceki uzun blanchimont düzlüğündeki virajda gaz kesmeden dönebiliyorsunuz. Acaba ben mi iyi bilmiyorum diye düşündüm. Birkaç video izledim.

Birde nedense La Ferrari yi durdurmakta zorluk çekiyorum. Bende bir gariplik var acaba

Hüsnü sen ps3 de gram turismö 5 oynadın diye biliyorum
    Orada Bi s 2000 vardı amuse modeli
    Bu Gt2 ferrari aynı ona benzemiş.
    Ben s2000 ile suzuka uzun da 5 turu 9.51 le bitirdim
    Akşam bu ferrari ile Bi suzuka yapayım Bakim ne olacak
    Yol tutuşu ona çok benziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adogadarko -- 23 Ekim 2014; 11:39:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MtkP HuSnU

Ben 458 GT2 ile biraz sürüş yaptım . Nedense bana da gereğinden fazla tutuş var gibi geldi . Neden derseniz spa da turlarken eau rouge u tam gaz geçiyorsunuz. Ayrıca finish e gelmeden önceki uzun blanchimont düzlüğündeki virajda gaz kesmeden dönebiliyorsunuz. Acaba ben mi iyi bilmiyorum diye düşündüm. Birkaç video izledim.

Büyük ihtimalle hard lastik kullanıyor. Sonuçta yarışlarda bitirebilmek önemli olduğundan temkinli gidiyor bikaç noktada oyundakinden daha hızlı alıyor virajı :) Vites oranları çok güzelmiş daha ben tam ayar yakalayamadım en düşük spa da 2.17.xxx ile dönebildim oda direksiyon elimde kalıcaktı :) Oyunda bi noktadan sonra soft tc yi kapatma ihtiyacı duyuyorum.Özellikle son şikan a gelince çıkışta tc devreye giriyor 150ms kaybettiriyor :))

• 458 GT2 ile SPA' da yardımlar kapalı f710 wireless gamepad ile test
  • Buda benden gelsin 2.17.976 :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BulutKedisi -- 23 Ekim 2014; 16:46:52 >
  • arkadaşlar bu oyun için nasıl bir ekran kartı önerirsiniz? İşlemci:i7-4790K, 16mb ram,

Dahili intel hd graphics4600 ve orta ayarlar ile 1600x900 çözünürlükte 25FPS veriyor.
    Full hd de ciddi takılmalar başlıyor.
  • erolkoroglu kullanıcısına yanıt
    gtx 660 la full hd sorunsuz oynuyorum
  • rpdstar R kullanıcısına yanıt
    Ayarlar en yüksek mi ve işlemci nedir?
    aa ve af 4x detail ayarlar fullde cpu 3770k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rpdstar -- 24 Ekim 2014; 21:04:18 >
  • rpdstar R kullanıcısına yanıt
    Cevapların için çok teşekkürederim rpdstar,

Direksiyon olarak Logitech DFGT kullanmaya çalışıyorum. Bu direksiyon ve bu oyunda Force feedback için yapmamız gereken birşey var mı? Hiç bir his alamıyorum. Kerplerin titreşimi bile gelmiyor. GT6 daki hissiyattan zerre kadar eser yok.
    gt6 oynamadım için bişey diyemem ama logitech ayarlar defaultta feedback ten memnunum
    Osisteme en düşük amd r9 280x veya gtx 770 alın. Ancak alabiliyorsanız 780 veya 290 alın.
    (amd 8350 8gb ram ile asus 280x kullanıyorum ultra ayarlarda 35-40 fps alıyorum. Bi tık kıstım ayarları 50 fps lerde oynuyorum ki 60-70 fps den sonra çok daha hakim oluyorsunuz araca.)

Ffb nin düzgün olmayışı düşük fps den oluyordur. ben 25-30 fps alırken forumda yazıyordum dreksiyonum mu bozuk diye. Ekran kartını yükseltince sorun falan kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LETHALDOZE -- 24 Ekim 2014; 22:08:16 >
  • arkadaşlar g27 siparişi verdim ayar konusunda yardımcı olabilecek varmı urun pazar gunu elime geçicek
  • ilginize ve cevaplarınıza teşekkürler arkadaşlar.
    Force feedback sorunu sürücüler yüzündenmiş. Bütün hissiyatlar direksiyona geldi şimdi.
    Direksiyonu PC ye ilkdefa bağladım. (şu ana kadar hep ps3 ve gran turismo da kullanıyordum.) Sürücü olayı sonradan aklıma geldi.
  • LETHALDOZE L kullanıcısına yanıt
    sistem tartışmasına girmek istemiyorum yalnız adam illaki kazık yesin mi istiosun neden 660 işini görüosa 770 alsın spa ferrai gt2 kokpit kamerası herşey fullde 60 altına inmedim hiç zaten ayarı full e de alsan görüntü ayarını değiştirdim diyebilceğin bi fark yok
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.