Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (108. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu geçenlerde aldım, önce gamepad ile denedim, berbat geldi.
    Çünkü aslında gamepad ayarlarından kaynaklıydı, çok hızlı sağ-sol yapmak zorunda kalıyordum, haliyle araç direkt olarak önden kayıp viraj dışına uçuyordu. 3-5 sefer kurcalamaya çalışmama rağmen yapamadım.

Ancak bu noktada, lastiği aynı dereceye döndürmeme rağmen birinde çok hızlı, diğerinde ise sakin olduğunda aracın aynı şekilde önden kaymaması olayı, aslında fiziklerin ne kadar güzel olduğunu göstermeye yetti.

Daha sonra Xbox360 Controller yerine Xbox360 Wireless Speed Wheel'i bağladım. Onunla baya baya iyi oldu. Fiat 500 ile geçemediğim kariyer bölümünü geçtim sonunda Oyundan bu noktada aldığım keyif ciddi manada arttı.

Fizikleri vs.'yi genel olarak beğendim, asıl sürümü merakla bekliyorum, bakalım neler yapacaklar.

Bir ara kendi aracım olan Giulietta'yı da kullandım, aracın yol bilgisayarında Dynamic'e aldığınızda çıkan D ve turbo boost göstergelerine kadar yapmışlar ve bunlar da çalışıyor. Bu tip ufak tefek detaylar da bence iyi.

Project CARS ile çok karşılaştırılıyor bu oyun.

Biraz eski buildlerden birini indirip onu da oynadım. Tabi o da direksiyonsuz olmuyor, gamepad ile bir yere kadar.
    Onu da baya baya beğendim.

Project CARS'ta olup AC'de olmayan birşey dikkatimi çekti. Sol ayak freni
    AC'de ayakları da gösteren bi kamerada gaza basarken frene de dokunduğunuzda birşey olmuyor. Yani gözle görülen birşey olmuyor.

CARS'ta kamerayı arka koltuk gibi olan görüntüye aldığınızda ve aynı hareketi yaptığınızda, debriyajın üzerindeki ayak zırt diye frene geliyor. Normal frende sağ ayak frene geliyor. Bu detayın düşünülmüş olması bence daha güzel olmuş

• Trento Bondone hill climb pisti geldi ferrari yola sıgmıyo colin mcrea da falan ralli aracıyla oluyoda bu araçlarla bu pist nasıl olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: rpdstar

Trento Bondone hill climb pisti geldi ferrari yola sıgmıyo colin mcrea da falan ralli aracıyla oluyoda bu araçlarla bu pist nasıl olacak

ben hill climb pistini sls amg ile oynadım, araba pert oldu. xbox pad ile oynuyorum, araba dönmüyor köşeleri.
  • Beyler şimdi steamden bu early access sürümünü satın alınca, oyunun nihaî sürümü çıktıktan sonra ücretsiz olarak yukseltebiliyoruz değil mi.
    Mantıken öyle de yine de bir danışayım dedim size, ilk defa steamden alışveriş yapicam bizim zamanımızda herşey kutudaydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçinde assetto corsa, rre(20 dolarlık araç ve pist ile), wrc 4, grid 2, gtr evo ve injustice bulunan steam hesabımı 30 dolar karşılığında elimden çıkarmak istiyorum.
  • amlodis A kullanıcısına yanıt
    Evet şimdi alırsan ilk sürümüne de, sonraki güncellemelere de sahip oluyorsun. Bu arada biraz bekle derim, amerikalıların cadılar bayramında genelde indirim yapıyorlar. sanırım 2 veya 3 gün sonra başlıyor.

ekleme: ileride rüya paket dedikleri paket eklentisi çıkaracaklarmış, o bu fiyata dahil değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daryusdaryus -- 30 Ekim 2014; 19:33:15 >
  • 252 mb update geldi

çok önemli bişey yok
  • daryusdaryus D kullanıcısına yanıt
    Tamam dostum beklerim teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: ninapersson

İçinde assetto corsa, rre(20 dolarlık araç ve pist ile), wrc 4, grid 2, gtr evo ve injustice bulunan steam hesabımı 30 dolar karşılığında elimden çıkarmak istiyorum.

Sim sever biri için çok iyi fırsat sanki...
  • Oyunu henüz yeni keşfettim fakat start a bastığımda DirectX 10.1 sorunu ile karşılaşıyorum buna bi çözüm varmı yoksa ekran kartı değişimi mi söz konusu yardım için şimdiden teşekkürler

• Oyunu gözüme kestirdim. Aslında Project Cars ile arasında kalmıştım ancak nihai sürüme daha yakın olduğu için Assetto Corsa'yı alacağım sanırım.

https://steamdb.info/app/244210/

Şöyle fiyatlara baktığımda bazı dönemlerde oyun %50 indirim görmüş. 59 TL yerine 30 TL'ye almak için beklenir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Oyunu gözüme kestirdim. Aslında Project Cars ile arasında kalmıştım ancak nihai sürüme daha yakın olduğu için Assetto Corsa'yı alacağım sanırım.

Şöyle fiyatlara baktığımda bazı dönemlerde oyun %50 indirim görmüş. 59 TL yerine 30 TL'ye almak için beklenir mi?

Kendi sitesinde zaten fiyat %22 indirimli gözüküyor
    Bu steam da TL ye yansıtılmışmı bilmiyorum.
    Ben enpara ile aldım 25 TL sini iade ediyor.
    Bilmeyenlere duyrulur...

• quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Oyunu gözüme kestirdim. Aslında Project Cars ile arasında kalmıştım ancak nihai sürüme daha yakın olduğu için Assetto Corsa'yı alacağım sanırım.

Cadılar bayraminda inmedi ama yilbasini bekleyin bence

• hadi bakalım bende Asetto corsayı aldım steamden oyun iniyor şimdi
    bakıyım sırf kokpit dışından araç sürme olduğu için aldım bu simülasyon yarışını
    bakıyım memnun kalırım inşallah gt7 çıkana kadar oyalar beni inşallah
  • Hayırlı olsun Ali abi, oyunu okadar met ettik, umarım beğenirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

hadi bakalım bende Asetto corsayı aldım steamden oyun iniyor şimdi
    bakıyım sırf kokpit dışından araç sürme olduğu için aldım bu simülasyon yarışını
    bakıyım memnun kalırım inşallah gt7 çıkana kadar oyalar beni inşallah

Hayırlı olsun abi
    OyalamaSina oyalar da
    Ben 1998 den beri Gt serilerini oynadim
    İlk 4 ünü %100 bitirdim altın ehliyet ler dahil. Bence Gt7 çok geç çıkar
    Buraya yazıyorum 2016 haziran

• adogadarko A kullanıcısına yanıt
    sağol doğacım da bende gt i ps1 den beri oynarım oyunlar arası enaz 3 sene sürüyor çıkması

oyunu indirdim steamda hazır diyor oyuna tıklıyorum açılmıyor

steam cannot be initialized.closing

diye bir yazı çıkıyor
    halbuki sistemimde rahat kaldırır windows8.1 kullanıyorum neden açılmıyor oyun acaba
  • erolkoroglu kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim erolcumda oyun açılmıyor neden açılmıyor anlamadım
    yukarıda yazdığım hata yazısı çıkıyor
  • Yeniden kurulum yapmayı yada yeniden indirmeyi dene.
    Ben böyle bir hatayla hiç karşılaşmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

teşekkür ederim erolcumda oyun açılmıyor neden açılmıyor anlamadım
    yukarıda yazdığım hata yazısı çıkıyor

bu videoya bi göz atın sanırım çözümü var sorunun.

• 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.