Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (105. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açıkçası şu ana kadar doğru ayarları bulamamışım. V-sync ve frame rate seçeneklerini kapatıp bütün detayları da en aza getirdikten sonra 60FPS akıcı görüntü elde etmeye başladım.
    Birinci önceliğim simülasyon olduğu için şu hali ile bile yeterli gelmeye başladı :)
    Bu oyunda çok az pist var. Hedeflenen pistler ve arabalar ile ilgili bir bilgi var mı? Mesela tam nürburgring pisti olacak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolkoroglu -- 24 Ekim 2014; 23:17:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolkoroglu

Açıkçası şu ana kadar doğru ayarları bulamamışım. V-sync ve frame rate seçeneklerini kapatıp bütün detayları da en aza getirdikten sonra 60FPS akıcı görüntü elde etmeye başladım.
    Birinci önceliğim simülasyon olduğu için şu hali ile bile yeterli gelmeye başladı :)
    Bu oyunda çok az pist var. Hedeflenen pistler ve arabalar ile ilgili bir bilgi var mı? Mesela tam nürburgring pisti olacak mı?

Walla hocam eğer durumdan memnun iseniz Gtx 970 bekleyin. Hem geleceğe yatırım yapmış olursunuz, hemde ultra multra 60 fps ye kitlersin.
    Youtube da var Asseto corsa gtx970 videolari açın kendiniz bakın
    Ben şu an gtx 560ti ile senin gibi idare ediyorum
    Senin ayarların biraz üstünde
    sadece
    Bu tarihten sonra bence 770 almak hiç
    Mantıklı değil.
    şahsi fikrim bana mantıksiz gelen size mantıkLi gelebilir kimse kızmasın o yüzden

Yazmayı unuttum
    Google daa Asseto corsa mod diye arat bir sürü yol ve araba bulacaksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adogadarko -- 25 Ekim 2014; 0:36:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar.

Çoklu oyuncu etkinlikleri yapıyorsanız steam id: erolkoroglu
    Eklerseniz sevinirim.
  • Valla ben 280x ile oynuyorum ve 50 fps alıyorum. Bence hakkı değil oyunun ama bence tabi. Çünkü ayarları kısıp 100 civarı fps aldığımda çok daha akıcı ve hakim bir şekilde oynuyorum.
    770 i 280x e denk hatta biraz daha iyi olduğu için yazdım. Yoksa 780 de yazardım.
    Herşeyden önce 25-30 fps alıyorum dendiği için ekran kartı önerdim. 25-30 fps bu oyun için yeter diyorsanız size mutluluklar dilerim. Keşke benide idare etse o şekilde de bi dünya para vermesek ekran kartına.
  • LETHALDOZE L kullanıcısına yanıt
    LETHALDOZE 25 FPS kesinlikle yeterli değil bu konuda çok haklısın.
    Ayarları en aza çektikten sonra 60FPS almaya başladım.
    şöyle bi 6 aylık bekleyişten sonra iyi bir ekran kartı alana kadar umarım yeterli gelecek.
    Yeni nesil ekran kartları ve fiyatları bekleyeceğime değecektir umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LETHALDOZE

Valla ben 280x ile oynuyorum ve 50 fps alıyorum. Bence hakkı değil oyunun ama bence tabi. Çünkü ayarları kısıp 100 civarı fps aldığımda çok daha akıcı ve hakim bir şekilde oynuyorum.
    770 i 280x e denk hatta biraz daha iyi olduğu için yazdım. Yoksa 780 de yazardım.
    Herşeyden önce 25-30 fps alıyorum dendiği için ekran kartı önerdim. 25-30 fps bu oyun için yeter diyorsanız size mutluluklar dilerim. Keşke benide idare etse o şekilde de bi dünya para vermesek ekran kartına.

Walla ben ps3 den geçiş yaptım şu anki ayarlar ps3 kalitesin de, hatta bi tık üstünde, pcars da oynuyorum onun ayrı Bi cezbedici grafikleri var
    Diğer kardeşim gibi benide idare eder

• pcars ı orjinal olarak nereden bulabilirim. torrent ile dağıtılanlara pek güvenmiyorum. Her türlü tehlikeyi barındırma ihtimalleri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolkoroglu -- 25 Ekim 2014; 12:58:33 >
  • 1999 Nissan Primera BTCC v0.1a

http://www.racedepartment.com/downloads/1999-nissan-primera-btcc.3828/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 25 Ekim 2014; 13:18:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolkoroglu

pcars ı orjinal olarak nereden bulabilirim. torrent ile dağıtılanlara pek güvenmiyorum. Her türlü tehlikeyi barındırma ihtimalleri var.

Bulamaz sın
    Mart 2015 i bekleyecegiz

• Primera'yı güzel yapmışlar,henüz 0.1 ama gayet iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

Primera'yı güzel yapmışlar,henüz 0.1 ama gayet iyi

arabayı dokunmadan iyi kullanmış

• quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

Primera'yı güzel yapmışlar,henüz 0.1 ama gayet iyi

arabayı dokunmadan iyi kullanmış

daha 0.1,düzeltirler elbet

• Acaba dreksiyonuda düzeltebileceklermi? Yanlış tarafta olmuş ta...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LETHALDOZE

Acaba dreksiyonuda düzeltebileceklermi? Yanlış tarafta olmuş ta...

İngiliz yarış serisi olduğu için doğru tarafta
  • Lastikler blokaja maruz kaldıktan sonra lastiklerde balans oluşuyor ve bunu direksiyona bunu titreşim olarak yansıtıyor.
    Bu özelliğe bittim. GranTurismo da resmen Arcade oynuyormuşuz :)
  • arkadaşlar g27 elime ulaştı 458gt2 ile spada 1:24 e iniyorum kolay kolay temiz tur atamıyorum umarım gelişirim
    edit: 1:22 ye indim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DISTURBED -- 26 Ekim 2014; 11:23:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Wanted

arkadaşlar g27 elime ulaştı 458gt2 ile spada 1:24 e iniyorum kolay kolay temiz tur atamıyorum umarım gelişirim
    edit: 1:22 ye indim

Bi Müslüman şunun setup ayarını paylaşsın
    Bende 1.22 altına inemedim
    Fazla denemedim gerçi

• adamlar 2:17 yapıyor kafayı yıcem virajlarda solluyolar namussuzlar sanki farklı araç kullanıyolar ya
  • quote:

adamlar 2:17 yapıyor kafayı yıcem virajlarda solluyolar namussuzlar sanki farklı araç kullanıyolar ya

Eğer viraj ları dönerken korkmuyorSan
    Sen yarışmıyor sun,
    Ben korkuyorum ama 1.22 altına inmedim
    Setup kurcala biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: adogadarko

quote:

adamlar 2:17 yapıyor kafayı yıcem virajlarda solluyolar namussuzlar sanki farklı araç kullanıyolar ya

Eğer viraj ları dönerken korkmuyorSan
    Sen yarışmıyor sun,
    Ben korkuyorum ama 1.22 altına inmedim
    Setup kurcala biraz

dostum daha 4 saati geçmemiştir g27 tecrübem zamanla 2:20 altına ineceğimden süphem yok
    bu aradahttp://www.racedepartment.com/forums/assetto-corsa-setups.116/ buradan bikaç tane setup denemesi yapıcam

• 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.