Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (103. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.551
Cevap
77
Favori
322.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: webmaster58

beyler quick modda oynarken bi zorluk seviye ayarı yokmu bunun ne kadar araç eklersem ekliyim sonuncu oluyorum anlamadım ben :) bide siz kaç fps alıyorsunuz oyunda benim fps 39 felan normalmi sizce

benim ayarlar kısıktayken 60 fps, orta düzeyde iken 36 fps filan. Post-Processing çok fps yiyor onu azaltabilselar çok iyi olacak. Çünkü o olmadan grafiklerin rfactorden çok bi farkı olmuyo nerdeyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

Kariyer modu ne kadar zor arkadaş ya. zorluk ayarı da koymamışlar. hiçbir hedefi yapamıyorum?

bi 500 abart biraz zorluyor oda 1-2 çarp at yol dışına :)) gerisi genelde altın alınıyor hele nurburring 4 tur sürüyor e30 lara nerdeyse tur bindirilcek :) banada çok basit geldi..

Gran turismo 3 deki ehliyet sınavından sonra bunlar basit kalıyor :))
  • Real Head Motion diye bi eklentisi var oyunun beyler internetten araştırabilirsiniz.
    sağa sola dönüş yaparken oyuncunun kafasının otomatik dönmesini ve sağa ve sola hafif eğilmesini sağlıyor gercek sürüşteki gibi
  • bu oyunun multisini normal bi şekilde oynayan varmı arkadaşlar ben uyuz oldum ya
    gerci steamden hiç bir oyunun multisini adam akıllı oynadığımı söyleyemem
    hep bi sorunla karşılaştım orgin bu konuda daha iyi bu oyunda resmen adamlar ucuyor gibi
    bide pratikte fps normal 1 arabada normal fakat 18 19 arabayı görünce resmen oyun cöküyor.
    nası bi sunucu sistemi kullanıyor bilmiyorum ama counter half-life gibi yapmış adamlar
    ping olayı zaten beni yedi bitirdi odalara tıklayamıyorum bile dakka başı değişiyorlar
    yani oyunun multisi benden zayıf not aldı.
  • bide gece yada kötü hava modu yok yani şurda ne biliyim
    bir yağmurlu havada araba sürüyüm desen yok arkadaş
    ki o effecler zaten cazip kılan bu tarz oyunları yada gece
    adam far ışığını açıp kapamayı koymus bitane gece modu koymamıs
    farın zaten ışığıda yola düşmüyor nası bi farsa artıkın :)
    developer modda oyunu actığınızda ini dosyasından ayar yapıp
    oyunun photo moduna erişebilirsiniz oda ışıkların bi faydasını gördüm
    wallpaper cekmek için onun dışında cıx :)
  • Son 2 gündür devamlı Assetto Corsa ve Project Cars oynamaktayım . İkisi hakkında kısaca artı ve eksilerini belirtmek istiyorum .

Assetto Corsa

Sürüş fiziği, arabaların direksiyon ve gaz oranlarına tepkileri , arabanın ne şekilde cevap verebileceğini tahmin edebilme kesinlikle bu oyunun en güzel yanı . Grafiksel olarak aslında çok güzel fakat süsleme eksiklikleri var . Mesela egzozlardan çıkan alevler iyi düşünülmüş fakat çok basit tutulmuş . Araba sayısı az (oyun daha çıkmadı biliyorum fakat neredeyse ilk çıktığında vermiştim ön siparişi o zamandan bu zamana güncelleyip yeni araçlar getirdiler fakat hala bence çok az ). Grafiksel olarak süsleme olarak da yağmurlu hava şartları vs gibi şeyler gelse mesela gece saatlerinde yağmurlu pistlerde müthiş görüntüler çıkar ortaya . Birde dıştan kullanımda nedense assetto corsada bir gariplik var . Düz giderken sorun yok fakat araba dönmeye başladığında kamera koordinatı sabit kalıyor araba olduğu yerde dönüyor bir süre buda çok yapay ve garip bir his uyandırıyor insanda .

Project Cars

Sürüş fiziği Assetto Corsa'daki kadar net ve gerçekçi hissettirmiyor fakat yinede yeterli eğlenceyi ve zorlayıcılığı sunuyor . Yani arcade havası yok pek güzel assetto corsadaki sürüşe 9 puansa buna 8 8.5 veririm . Araç çeşitliliği henüz oyun tamamlanmamış olsada Assetto corsa dan daha fazla ve Ford Focus Rs , Mercedes A45 amg,Caterhamlar BAC mono Gumpert vs gibi bir çok benim ilgimi çeken araçta mevcut. Her aracın karakteristiğini yansıtmayı başarmışlar . Mesela focus rs ve mercedes a45 amg understeera düşerken arkadan itişler hep oversteer yapma peşindeler . Grafikler kaplama kalitesi olarak iyi seviyede fakat oyundaki ışıklandırma ve hava durumu efektleri ile birleşince resmen hayran kalınacak sahneler oluşturuyor . Hele egzozlardan çıkan alevler o kadar güzel yapılmış ki .
    Oyunların sesleri konusunda ben Project Carsı daha çok beğendim . Dıştan kullanırken motor sesi haricinde arkadan egzoz sesleri daha baskın geliyor i kaput üstü kamerada kullanırkende egzoz değil motor sesi daha baskın çıkıyor . Eğer arabayı redline a sokup vites atmazsanız kaput titriyor . Bunlar çok ince fakat çok güzel ayrıntılar olmuş .

İşin özü her ne kadar Assetto Corsa daha gerçekçide olsa günün sonunda yüzümü daha çok güldüren Project Cars oldu .

• Bi link yokmu Cars'ı denesek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crossfire17

quote:

Orijinalden alıntı: Tridz

shelby kullanırken g27 düz giderken gereksiz yere titriyor biraz topraga girdikten sonra çok rahatsız etmeye başlıyor titreme nasıl çözülebilir

bende de güncellemeden sonra 30-50 km/sa civarlarında saçma bir titreme oluyor. başka bu titreme sorununu yaşayan var mı? g27 ile

Bende g27 ile aynı sorunu yaşıyorum o yzüden kapatıyorum titremeyi bu seferde hissiyat azalıyor
  • BorgaXxX kullanıcısına yanıt
    Ben bu yorumu bir süre önce başka bir yerde görmüştüm sanki ama tam çıkaramadım, daha önceden de yazmış mıydınız bunu ?
  • isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam ilk defa burda yazdım . Benzettiniz herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: LETHALDOZE

Bi link yokmu Cars'ı denesek.

şuan arena da ekli vaziyette
  • quote:

Orijinalden alıntı: flonky

quote:

Kariyer modu ne kadar zor arkadaş ya. zorluk ayarı da koymamışlar. hiçbir hedefi yapamıyorum?

bi 500 abart biraz zorluyor oda 1-2 çarp at yol dışına :)) gerisi genelde altın alınıyor hele nurburring 4 tur sürüyor e30 lara nerdeyse tur bindirilcek :) banada çok basit geldi..

Yanlış anlamada bize Bi 4 tur atıp
    Bitiş resmi çeker misin

2. Ye anca 4 saniye fark açtım e30 la
    Sana nasıl bu kadar kolay geliyo anlamadım

Çünkü oyunu zor yapmak için kafada giden arabaları normalden güçlü yapmişlar. Tembel işi kim uğraşacak A.İ ya fizik kuralı kodlamaya
    Ver beygiri gitsinler

Dip not: steam da ekleyemedim seni
    Benim steam dogadarko

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: adogadarko

quote:

quote:

Bitiş resmi çeker misin

Çünkü oyunu zor yapmak için kafada giden arabaları normalden güçlü yapmişlar. Tembel işi kim uğraşacak A.İ ya fizik kuralı kodlamaya
    Ver beygiri gitsinler

Benim steam dogadarko

ekledim steam den .. resim eklememe gerek yok oyun başarılarımından altınları görebilirsin :))

• adogadarko A kullanıcısına yanıt
    Bi sıkıntı olabilir zira bende kariyer modunda ilk 2 yarışı oynadım çok rahat geçtim hepsini. Fazla kolay geldi banada .
  • quote:

quote:

Bi link yokmu Cars'ı denesek.

şuan arena da ekli vaziyette

Kusura bakma yıllardır ps3 de yim yeni geçtim pc ye, bu arena nedir biraz açar mısın?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: adogadarko

quote:

quote:

Bitiş resmi çeker misin

Ver beygiri gitsinler

Benim steam dogadarko

ekledim steam den .. resim eklememe gerek yok oyun başarılarımından altınları görebilirsin :))

Teşekkür ederim eklediğin için
    Kol la oynayan için evet gerçekten çok zor olur, ben t300 aldım, 4 tur tam apex oynadım halif zorladi
    Yollara yabancı yim biraz pratik yapayım yarışız

Bu ara time atak lar gerçekten kolay olmuş

• Bi güncelleme geldi 110 mb falan. Seslerdir inşallah.
  • quote:

Bi güncelleme geldi 110 mb falan. Seslerdir inşallah.

Ya hala şu nfs underground 2 deki sesleri yakalayamadılar. Ne ses vardıvardı o oyunda
    Hele ki o ilk 350z yokmu, sesi kulaklarım da
    Remaster yapsalarda bi daha oynasak

• valla ne derseniz diyin pcye cıkan racing simulasyonlarına bakıyorum birde ps4 e
    cıldırmamak içten diil yaw ben bu bilgisayara 5 milyar harcamışım güzel bi sistem kurmuşum
    adam 1.5 milyarlık cıhazla geliyor film kalitesinde yarış yapıyor ne donma var ne takılma var
    fps değeri hiç oynamıyor bile oyunun görüntülerine bakıyorsun resmen fotograf gibi
    biz cebelleş allah cebelleş şimdiki aklım olsa ekran kartı almaz ps4 alırdım
    adamlar linux bile kurdu işletim sistemi çalıştırıyor cıhaz üstünde :)

nerde güzel racing simulasyon var ps4 de ps3 de pcye cıkanlarda bi halt yok. en iyisini getir
    ps cıhazlardaki orta sınıf bi oyun kadar kaliteli stabil bi görüntü veremiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster58

valla ne derseniz diyin pcye cıkan racing simulasyonlarına bakıyorum birde ps4 e
    cıldırmamak içten diil yaw ben bu bilgisayara 5 milyar harcamışım güzel bi sistem kurmuşum
    adam 1.5 milyarlık cıhazla geliyor film kalitesinde yarış yapıyor ne donma var ne takılma var
    fps değeri hiç oynamıyor bile oyunun görüntülerine bakıyorsun resmen fotograf gibi
    biz cebelleş allah cebelleş şimdiki aklım olsa ekran kartı almaz ps4 alırdım
    adamlar linux bile kurdu işletim sistemi çalıştırıyor cıhaz üstünde :)

nerde güzel racing simulasyon var ps4 de ps3 de pcye cıkanlarda bi halt yok. en iyisini getir
    ps cıhazlardaki orta sınıf bi oyun kadar kaliteli stabil bi görüntü veremiyor

ps3/ps4 cıkan racing simulasyonları derken hangi oyunu kast ettiniz? öyle bir oyun varda biz mi bilmiyoruz acaba?

• 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.