Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (102. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.551
Cevap
77
Favori
322.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pistleri Italy olarak filtrelemeyi deneyin hocam nasıl olmaz ilginç.

Seslerdeki geliştirmeler çok bariz belli. Motor sesleri olarak yine de yetersiz ama özellikle şu ESP'nin araca müdahale ettiği anlarda çıkan sese bittim diyebilirim çok gerçekçi olmuş bayıldım Aynı sesin (çok benzeşiyor zaten) ABS destekli frenleme anında da çıkmasını beklerdim ama ABS sesini koymamışlar nedense. Eski versiyonda fren yaparken ince bir ses geliyordu çok anlamsız ve gıcık onu kaldırmaları iyi olmuş yalnız. ABS sesi diye onu kullanıyorlardı.
  • Assetto corsa forun da gözüme takıldı
    "cant find "Trento Bondone hillclimb" track.
    Anyone else??

Otherwise lovin it :)
    Don't you try to use it in hotlap mode? If yes then that's the problem, try in practice."

kısacası hotlap ta Trento Bondone çıkmıyor practice te çıkıyor sadece. Practice e bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crossfire17 -- 16 Ekim 2014; 1:06:31 >
  • Ses teknisyeni yazmış.

quote:

FMod project is solid (finally). We're reworking sounds from scratch. Hope you like #AssettoCorsa Z4 GT3 exteriors

quote:

ReworkING, of course. Rework all cars in 3 months = impossible. Fmod is the instrument, we're rewriting the music. 1 step at a time :)

Sesleri baştan yapmaları gerekiyormuş yeni ses motoru için. 3 ayda hepsini baştan yapmak imkansız diyor adam. Zamanla gelişecekmiş.
  • Oyun gayet iyi olmuş.Özellikle Spada LaFerrari ile tur atmaktan çok keyif aldım.Motor sesleri de genelde oldukça başarılı yapılmış.
  • assetto corsa key yada account arıyorum karşılığında steam hesabı yada orgin hesabı verebilirim ilgilenenler pm ile bana ulaşssınlar.
  • görüntü evet nfs serilerine kaymış ama rahatsız etmedi beni özellikle spa nın görüntüsü hoş heleki güneş ışığında araç camının yarı kirli görüntüsü çok gerçekçi geldi shelby cobra oldum olası kullanmak zordur ama spada kullandım bayıldım hakkını vermişler seslerde bi aman aman değişim göremedim evet fiziklerde gelişme var diycektimki bu bmw m3 gt beni oyundan soğutmuştu yine aynı istedin viraja 200 le gir gt aracı diye bu kadarda olmaz diye düşünüyorum ama sherlby ile ferrari fizikleri ii geldi lotus tan gına geldi kullanmıyorum ama project cars taki japan araba eksiğini bu oyundan kapatmayı düşünüyorum nissan gtr beklemedeyim
  • ferrari gt2 spa da çok dengeli gidiyor.Zorlu 1-2 rakip denk gelirse arka arkaya gitmek baya keyif veriyor direksiyon tepkimeleri çok gelişmiş baya gerçekçi hissini yakaladım sonunda :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: rpdstar

görüntü evet nfs serilerine kaymış ama rahatsız etmedi beni özellikle spa nın görüntüsü hoş heleki güneş ışığında araç camının yarı kirli görüntüsü çok gerçekçi geldi shelby cobra oldum olası kullanmak zordur ama spada kullandım bayıldım hakkını vermişler seslerde bi aman aman değişim göremedim evet fiziklerde gelişme var diycektimki bu bmw m3 gt beni oyundan soğutmuştu yine aynı istedin viraja 200 le gir gt aracı diye bu kadarda olmaz diye düşünüyorum ama sherlby ile ferrari fizikleri ii geldi lotus tan gına geldi kullanmıyorum ama project cars taki japan araba eksiğini bu oyundan kapatmayı düşünüyorum nissan gtr beklemedeyim

Hocam post process filterlarla görüntü efektlerini değiştirebiliyorsun. 5-6 seçenek var. Default bırak.

• Oyunu hiç beğenmedim.Evet birşeyler yapmaya çalışmışlar ama hala oyun sorunlu.Fizik motoru ve grafikler güzel.Sesler yetersiz bence.Araba ve pist sayısıda sınırlı.Aynı tip arabalar yerine farklı farklı markalardan arabalar koyabililermiş.Oyunun yarısından fazlası Lotus.Carrer bölümü hiç beklediğim gibi değil sıkıcı ve içerik bakımından iyi değil.Online bölümde ise girmek istediğim serverlarda sürekli can not join: server slots full hatası alıyorumGirdiğim serverlar full omamasına rağmen.Oyunu %50 indirimdeyken almıştım kendimi o şeklide avutuyorum artık.Keşke Parayı bekletip project cars alsaydım.Tabi bu benim görüşüm beğenenlerde vardır eminimki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoiciyiz

Oyunu hiç beğenmedim.Evet birşeyler yapmaya çalışmışlar ama hala oyun sorunlu.Fizik motoru ve grafikler güzel.Sesler yetersiz bence.Araba ve pist sayısıda sınırlı.Aynı tip arabalar yerine farklı farklı markalardan arabalar koyabililermiş.Oyunun yarısından fazlası Lotus.Carrer bölümü hiç beklediğim gibi değil sıkıcı ve içerik bakımından iyi değil.Online bölümde ise girmek istediğim serverlarda sürekli can not join: server slots full hatası alıyorumGirdiğim serverlar full omamasına rağmen.Oyunu %50 indirimdeyken almıştım kendimi o şeklide avutuyorum artık.Keşke Parayı bekletip project cars alsaydım.Tabi bu benim görüşüm beğenenlerde vardır eminimki.

oyunu direk gömmüşsün
    sesler geliştirilecek demiş bir arkadaş yukarıda.
    aslında araba sayısı bence oldukça yeterli (ki lotuslara elimi bile sürmüyorum, Formula olan hariç) fakat kariyer ve MP yetersiz olduğu için oyun yavan kalmış.
    oyunun kariyer modunun dandik challange lar yerine , resmi veya fictional şampiyonlar şeklinde olması daha güzel olurdu. gt2 cup , formula corsa vb isimlerle çeşitli sınıflar için şampiyonalar düzenlemelilerdi.

araba sayısından ziyade pist sayısı yetersiz. pislerde de birşeyler eksik, sanki terkedilmiş pistte yapılıyor yarışlar. sorunu çözemedim ama F1 serisi kadar dolu gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

quote:

Orijinalden alıntı: enoiciyiz

Oyunu hiç beğenmedim.Evet birşeyler yapmaya çalışmışlar ama hala oyun sorunlu.Fizik motoru ve grafikler güzel.Sesler yetersiz bence.Araba ve pist sayısıda sınırlı.Aynı tip arabalar yerine farklı farklı markalardan arabalar koyabililermiş.Oyunun yarısından fazlası Lotus.Carrer bölümü hiç beklediğim gibi değil sıkıcı ve içerik bakımından iyi değil.Online bölümde ise girmek istediğim serverlarda sürekli can not join: server slots full hatası alıyorumGirdiğim serverlar full omamasına rağmen.Oyunu %50 indirimdeyken almıştım kendimi o şeklide avutuyorum artık.Keşke Parayı bekletip project cars alsaydım.Tabi bu benim görüşüm beğenenlerde vardır eminimki.

oyunu direk gömmüşsün
    sesler geliştirilecek demiş bir arkadaş yukarıda.
    aslında araba sayısı bence oldukça yeterli (ki lotuslara elimi bile sürmüyorum, Formula olan hariç) fakat kariyer ve MP yetersiz olduğu için oyun yavan kalmış.
    oyunun kariyer modunun dandik challange lar yerine , resmi veya fictional şampiyonlar şeklinde olması daha güzel olurdu. gt2 cup , formula corsa vb isimlerle çeşitli sınıflar için şampiyonalar düzenlemelilerdi.

araba sayısından ziyade pist sayısı yetersiz. pislerde de birşeyler eksik, sanki terkedilmiş pistte yapılıyor yarışlar. sorunu çözemedim ama F1 serisi kadar dolu gelmiyor.

Oyundan çıkar çıkmaz yazdım o yüzden oyunu baya batırmışım Sana çoğu yerde katılıyorum.Career modu ve mp çok yavan.Şöyle güzel şampiyonalar düzenleselermiş gerçekten daha iyi olabilirmiş.Tribünlerden falan hiç ses yok.Yarış havasına sokmuyor oyun sizi.

• O bu değilde arkadaşlar donanımhber ekibi olarak mp takılamıyormuyuz. Bize özel bir server kurulamıyormu. Şampiyona bile yaparız aramızda.
  • valla en sonunda dayanamadım bende cektirdim karttan steamden aldım oyunu :D şuan yükleniyor bakıcaz :D
  • Oyuna yağmur gibi hava olayları gece yarışları falan gelecekmi bilgisi olan var mı acaba
  • enoiciyiz kullanıcısına yanıt
    Kesin birşey yok henüz 1.0'dan sonra eklemeyi planlıyorlardı en son. Rüya paketi, bedava araçlar vs. derken baya zaman alır heralde gece yarışı ve yağmur gibi şeyleri görmemiz.

Project Cars'da olacak bu özellikler. Cars'da Mart 2015'e ertelendi.
  • shelby kullanırken g27 düz giderken gereksiz yere titriyor biraz topraga girdikten sonra çok rahatsız etmeye başlıyor titreme nasıl çözülebilir
  • beyler quick modda oynarken bi zorluk seviye ayarı yokmu bunun ne kadar araç eklersem ekliyim sonuncu oluyorum anlamadım ben :) bide siz kaç fps alıyorsunuz oyunda benim fps 39 felan normalmi sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster58 -- 18 Ekim 2014; 16:21:46 >
  • ha bu arada beyler türübündeki alkış sesleri sadece replayda duyuluyor ses var normalde zaten araçın içinde duymamanız normal diilmi :)
    şey bide farkettiğim bişey var ben logitech f710 ile oynarken bakış acısını eksen cubuklarına alamıyorum illa düğmeye basıcan diyor
    aynı sorunla karşılaşan varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster58 -- 18 Ekim 2014; 16:33:04 >
  • Kariyer modu ne kadar zor arkadaş ya. zorluk ayarı da koymamışlar. hiçbir hedefi yapamıyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tridz

shelby kullanırken g27 düz giderken gereksiz yere titriyor biraz topraga girdikten sonra çok rahatsız etmeye başlıyor titreme nasıl çözülebilir

bende de güncellemeden sonra 30-50 km/sa civarlarında saçma bir titreme oluyor. başka bu titreme sorununu yaşayan var mı? g27 ile
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.