Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED VALHALLA | PS4/PS5 ANA KONU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.282
Cevap
33
Favori
67.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Celonfix

    Ac, Syndicate'den sonra bitti. Yeni oyunları oynarken AC değil de sanki Witcher oynuyormuş gibi hissediyorsun.
    Isim değiştirmelilerdi bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ubisoft garip bir firma. Seviyorum aslında. Ekipleri gerçekten çalışkan gibi. Oyuncuya bakış açısı da güzel. Pr ları falan da hoş.

    Ama abi şu sandbox sevdalarından vazgeçemediler gitti. Yani triple a oyun demek. ondan da koyalım, bundan da koyalım hadi şu da olsun demek değil abi ya. Hakikaten mide bulantısı geliyor artık. Bir zamanlar tutmuş formülleri ısıtıp ısıtıp alakalı alakasız her oyunda önümüze koymaları artık sıktı gerçekten. Ben bir tabak dondurma isterken hadi limon da koy, ananaslı da olsun, hindistan cevizi mi. Hmm o da olsun, kakaoda olsun. Abi tabak bulamaç hale geliyor. Ne yediğini anlamıyorsun. Ben ne yiyeceksem sadece onu isteyen bir adamım.

    Her oyun 100 lerce mekaniğe sahip olmak zorunda değil. İnsan gerçekten yoğun içerikten yoruluyor. misal ac odysseyi başta çok sevdim. Lan ne güzel doğa manzara falan. Ne çalışmış adamlar dedim. Abi git git git git bitmiyor. Tamam oyundaki emek göz dolduruyor, ama bir yerde de insan ulan bitse de gitsek moduna giriyor. Bakın 50 saat oynadım. Bunun son 15 i net bitse de gitsek modundaydı. Baktım bitmesi imkansız gibi. Alacağımı aldım bu oyundan deyip kapattım. Çünkü zaten ilk 2 ya da 3 saatte kafada oyunun geneliyle ilgili şimşekler çakıyor. Bütünü direk bu iki saatte görebiliyorsunuz. Yani yüzlerce saat vaadeden bir oyun kendini üç saatte açık ediyorsa zaten burada bir olmamışlık oluyor.

    Hem neden sandbox. God of war un şemasını kullan misal. Yarı sandbox lineer bir oynanış. Bakın ac 3e kadar aslında ac ler hep böyleydi biliyormusunuz. Sandbox amaç değil 'ARAÇ'tı. Ubisoft ne zaman sandbox'ı amaç haline getirdi. orada sıkmaya başladı.

    Bakalım valhallada ne yapacaklar. Pek ümidim yok aslında. Yine aynı şemayı kullanacaklar bence. Ama işte bi düşünmeleri gerek. Ac odyssey gibi devasa bir emek, inanılmaz zengin bir oyun neden bir witcher 3 gibi kült olamadı. demek her şey bol içerik demek değil. Nitelik nicelikten her zaman öndedir ne yazık ki.




  • Hedysseus kullanıcısına yanıt
    AC'nin ben eski halinden sıkılmıştım ama Origin ile başlayan yenilenme süreci beni açıkçası fazlasıyla tatmin ve mutlu ediyor ama bunun zevk meselesi olduğunun da farkındayım. Teknik olarak hepsi açık dünya evet, ama ölçek olarak Origin, Odyssey ve Valhalla başka bir kategoride yer alıyor. Örneğin Unity 3 km2 lik bir haritaya sahip, Odyssey kara ve deniz ile beraber 230 km2 bu yüzden üç oyunu ayrı ele aldım.
  • ulan yavaş be insafsızlar ben zaten bir oyunu bir senede anca bitiriyorum daha origins bitmeden yeni oyun geliyor odyssey midir nedir daha ona bile başlamadım yavaş be ubisoft
  • quote:

    Orijinalden alıntı: melkor23

    AC'nin ben eski halinden sıkılmıştım ama Origin ile başlayan yenilenme süreci beni açıkçası fazlasıyla tatmin ve mutlu ediyor ama bunun zevk meselesi olduğunun da farkındayım. Teknik olarak hepsi açık dünya evet, ama ölçek olarak Origin, Odyssey ve Valhalla başka bir kategoride yer alıyor. Örneğin Unity 3 km2 lik bir haritaya sahip, Odyssey kara ve deniz ile beraber 230 km2 bu yüzden üç oyunu ayrı ele aldım.
    Kastettiğinizi şimdi daha iyi anladım. Yanlış hatırlamıyorsam serinin reboot -bu tabir ne kadar doğru bilmiyorum gerçi- yemeden önceki oyunlarının haritaları Witcher 3'teki gibi, yani minik açık dünya haritaları topluluğu gibiydi. Hemen üstte, @kubillian'ın mesajı resmen duygularıma tercüman olmuş. Oyuna emek harcanıyor ama iş, yapılan oyun hakkında düşünmeye, geliştirmeye gelince beyinler hiç zorlanmıyor diye düşünüyorum. Yapılacak 2-3 kaliteli, oyuncuyu heyecanlandıracak yan görev, oyuna +30 saat ekleyecek, birbirinin aynısı yan görevlerden daha değerli diye düşünüyorum. Artık midem bulandığı için reboot öncesi oyunlardan birinde kesmiştim oynamayı, hangisi olduğunu bile hatırlamıyorum.

    Prince of Persia'nın sağladığı krediyle giriştiler bir işe, hikaye ön plandaydı, efsane bir seri olacağını düşünüyordum. AC serisi benim için bir waffledır. Hem de çakıl taşı şeklindeki çikolatalardan tutun da her türlü sosun boca edildiği, güzel görünen ama yemeye başlayınca karın ağrıtan, mideyi bozan türden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kubillian kullanıcısına yanıt
    Odyssey zamanla açılan bir oyun, zaman isteyen bir oyun, 50 saat oynanış süresi ile dahi bütünü göremezsiniz maalesef, her ilerleyişte çok daha zevkli bir hal alıyor, DLC'leri ise ayrı güzeldir.

    Sevmezsiniz ayrı, ama bol içeriği, az içeriğe tercih eden milyonlarca oyuncu var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 30 Nisan 2020; 14:57:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Assassin's Creed: Valhalla'nın sanat çizimini canlı yayında yapan Bosslogic ile konuşmuşlar.

  • Ubisoft Türkiye Resmi Youtube Kanalı
    https://www.youtube.com/channel/UCJokgHNdqTLP8CowU_J9qow



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 30 Nisan 2020; 17:32:10 >
  • Ubisoft sinematik Trailer işini cidden çok çok kaliteli yapıyor. O yüzden bayağı umutluyum tanıtım videosundan özellikle Vikings tarzı müzikleri çok merak ediyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 Dakika Kaldı. :)
  • Tüm Assassin's Creed oyunlarını unutalım, bambaşka bir oyun geliyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yaz 2020 diyor. önümüzde aylarda çıkıyor.

    Bunlar ne ara yaptı yahu bu oyunu şaşkınım :/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: byvolcan

    bu nedir arkadaş... vikings dizisinden sahneler izledim sanki :) ac oyunlarını düşünürsek inanılmaz bir harita ve atmosfer bizi bekliyor galiba yine umarım hikaye kısmına da daha çok önem verilir




  • Assassin’s Creed Valhalla: Sinematik Dünya Prömiyeri Fragmanı

  • Türkçe yok dağılabiliriz. Gene 14751214391 tane dil desteği ama Türkçe yok.
  • türkçe altyazı desteği eklemek ne kadar zor olabilir ya gerçekten? azımsanmayacak sayıda oynayan var bu oyunu türkiye'de yazık valla...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.